01 Şubat 2016, Pazartesi 09:38:37

THY kokpitinde buluştular

Türk Hava Yolları’nın bu sabahki İstanbul-Paris seferini yapan uçağının kokpitinde biri daha önce Solotürk’te diğeri Türk Yıldızları gösteri uçağında görev yapan iki pilot vardı.
  • Askerde sivilde çok kaliteli kaptanlarımız mevcut. Aynı şekilde asker ve sivil insanlıktan nasibini almamış kendini ilah zanneden gölgesiyle kavgalı tiplerde mevcut. Bazı darbeci zihniyetli askerlerin en büyük sıkıntısı kendilerine ordudaki ideolojik eğitimleri esnasında İslam tarihinde olmayan garip bir din kavramı öğretmişler ve bu düşüncelerini uygun ortamda ve kaptansalar karşı tarafa empoze etmeye çalışıyorlar. Sivil hayatta insanlar nispeten özgür bir eğitim alıyor dolayısıyla özgür bir düşünceye sahip. Sivillerin problemi ise examiner ise ve zamanında askerlerden çok sıkıntı çekmişse karşısına çıkan asker kökenli pilotlara kan kusturmayı hakkı olarak görmesidir.
  • Benim anlamadigim su. O kadar atraksiyon bir meslegi birakip bu kadar duragan bir meslegi tercih ediyorsunuz ve hala atraksiyon is yapiyor gibi pozlar falan.. Bize hic hava atmayin kokpitte, yok ben boyleydim ben soyleydim. O gunler geride kaldi. Bize de hic sormayin "Hangi okul" diye. Sanane abi, hangi okulsa o okul!? Senle yanyana oturuyor ayni sartlarda calisiyor olmamiz yeterli degil mi? Hala neyin sorgusu? Sen asil kendine sunu sorgula; ben o atraksiyon isi birakip bu skici ise neden parasi icin geldim? Ne isim var burada diye bir sor kendine..
  • Birde şu koltuk kollarına oturmasa ekipler çok iyi olacak,Teknik açıdan hiç iyi bir görüntü değil sonrada koltuk kolu arızası geliyor kabinden
  • Şirketler üstü bakın olaya, onlar bizim gururumuz.. Çünkü "İstikbâl, göklerdedir." K.Atatürk.
  • Su an Tk da eski askerlerin yaptiklarini Yugolar, S Can ve Kaptan cocugu siviller yapiyor, CRM sifir
  • Asker kökenli bir pilot olarak,tanıdığım sivil uçuş okulu kökenli pilot arkadaşlar gayet saygılı ve sevgili,bende onlara aynı saygıyı gösterdiğimi düşünüyorum.Ortadaki hakikat bu ise,burada değerli insanları baz alıp aynı polemiklere girenler kim gerçekten merak ediyorum.Liyakatsız insanların her meslek grubunda önde olduğu şu günlerde,bu yorumları yapmadan önce kim sizlerin elinden tuttu veya kim tutacak bunu sorgulayın.Ve alın teri ile bir konuma gelen insanların kökeninin ne olduğunu önemsemeden hakkını verelim.Sizin rakibiniz askerler değil,sizin rakibiniz bu çirkin torpil düzeni.
  • Ikisinide tk'dan tanirim. Muhteşem insanlar. Tayfun hocam bir başkadir , onunla ayni kokpiti paylasmak şerefini yasadim şükür.
  • İşin ilginç yanı yönetmelikte olmayan istihkak olarak verilmiyor ve sen de giyemiyorsun anlayabildin mi?
  • Beylerrrr! Kendinize gelin. Bu ne ya?? Ne diyordu Sertap Erener, "şşştt şştt sakin ol, sinirlerine hakim ol" Hepinizi derhal o şarkıyı söylemeye davet ediyorum. Böyle şey olur mu ya? Oldu olacak "everyway that i can"i söyleyelim ama o zaman da lafın nereye geleceğini bilin ama
  • EĞER SİTENİZİN TAKİBİNİ DÜŞÜNÜYORSANIZ , LÜTFEN ; BÖYLESİNE BİLGİSİZ , ŞUURSUZ VE HELE DE BEYNİ YIKANMIŞ KİŞİLERİN YORUMLARINA YER VERMEYİN . YAPAMIYORSANIZ KAPATIN GİTSİN.

Türk Hava Yolları’nın bu sabahki İstanbul-Paris seferini yapan uçağının kokpitinde biri daha önce Solotürk’te diğeri Türk Yıldızları gösteri uçağında görev yapan iki pilot vardı.

Solotürk ve Türk Yıldızları uçaklarında yaptıkları gösterilerle izleyicileri adeta büyüleyen iki pilot, bu kez sivil uçağın kokpitinde bir araya geldi. Adrenalin yüklü gösterileriyle nefesleri kesen Solotürk pilotu Sedat Yalın Ahbap ve Türk Yıldızları pilotu Tayfun Akcan, THY uçağında aynı seferde görev yaptı. Hava Kuvvetleri’nden emekli olduktan sonra yolları THY’de kesişen iki deneyimli pilot, THY’nin İstanbul- Paris seferini yapan uçağında buluştu.

Sedat Yalın Ahbap, bu buluşmayı, “Bir uçuşun bir kaptanı Türk Yıldızı; diğeri SOLOTÜRK olursa yolculuk nasıl geçer” diyerek sosyal medyadaki takipçilerine duyurdu.

THY kokpitinde buluştular

Yorumlar Tüm Yorumlar (79)

B737 ~ 8 yıl önce
Askerde sivilde çok kaliteli kaptanlarımız mevcut. Aynı şekilde asker ve sivil insanlıktan nasibini almamış kendini ilah zanneden gölgesiyle kavgalı tiplerde mevcut. Bazı darbeci zihniyetli askerlerin en büyük sıkıntısı kendilerine ordudaki ideolojik eğitimleri esnasında İslam tarihinde olmayan garip bir din kavramı öğretmişler ve bu düşüncelerini uygun ortamda ve kaptansalar karşı tarafa empoze etmeye çalışıyorlar. Sivil hayatta insanlar nispeten özgür bir eğitim alıyor dolayısıyla özgür bir düşünceye sahip. Sivillerin problemi ise examiner ise ve zamanında askerlerden çok sıkıntı çekmişse karşısına çıkan asker kökenli pilotlara kan kusturmayı hakkı olarak görmesidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Para ~ 8 yıl önce
Benim anlamadigim su. O kadar atraksiyon bir meslegi birakip bu kadar duragan bir meslegi tercih ediyorsunuz ve hala atraksiyon is yapiyor gibi pozlar falan.. Bize hic hava atmayin kokpitte, yok ben boyleydim ben soyleydim. O gunler geride kaldi. Bize de hic sormayin "Hangi okul" diye. Sanane abi, hangi okulsa o okul!? Senle yanyana oturuyor ayni sartlarda calisiyor olmamiz yeterli degil mi? Hala neyin sorgusu? Sen asil kendine sunu sorgula; ben o atraksiyon isi birakip bu skici ise neden parasi icin geldim? Ne isim var burada diye bir sor kendine..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
utanmaz. ~ 8 yıl önce
Kokpittede söylesene bunları utanmaz.Raporcu, kanı bozuklar.
Havacı ~ 8 yıl önce
Birde şu koltuk kollarına oturmasa ekipler çok iyi olacak,Teknik açıdan hiç iyi bir görüntü değil sonrada koltuk kolu arızası geliyor kabinden

Yanıtla

Kalan karakter 1000
helal olsun ~ 8 yıl önce
Şirketler üstü bakın olaya, onlar bizim gururumuz.. Çünkü "İstikbâl, göklerdedir." K.Atatürk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Infantino ~ 8 yıl önce
Devletin sonsuz imkanlarindan yararlan bedava egitim al pilot ol sonra sosyal hak olarakta ust rutbeysen kral senden gariban yasar 12 yil hizmet zorunlu bitir sonra emekli oldum de milleti kandir ha babam de babam ne guzel dunya slnra dalga gecer gibi foto cek koy yazik be
Kıskanç infaya ~ 8 yıl önce
Sen de sınavları mülakatları geçip sen de eğitim alsaydın. Sanki sokaktan topluyorlar pilotları. Mecburi hizmette düşük maaşla çalıştırarak da yaptığı masrafı çıkartıyor zaten sen merak etme tatlı çocuk..
Suan ~ 8 yıl önce
Su an Tk da eski askerlerin yaptiklarini Yugolar, S Can ve Kaptan cocugu siviller yapiyor, CRM sifir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sivil pilot ~ 8 yıl önce
kesinlikle katılıyorum
Yorum ~ 8 yıl önce
Asker kökenli bir pilot olarak,tanıdığım sivil uçuş okulu kökenli pilot arkadaşlar gayet saygılı ve sevgili,bende onlara aynı saygıyı gösterdiğimi düşünüyorum.Ortadaki hakikat bu ise,burada değerli insanları baz alıp aynı polemiklere girenler kim gerçekten merak ediyorum.Liyakatsız insanların her meslek grubunda önde olduğu şu günlerde,bu yorumları yapmadan önce kim sizlerin elinden tuttu veya kim tutacak bunu sorgulayın.Ve alın teri ile bir konuma gelen insanların kökeninin ne olduğunu önemsemeden hakkını verelim.Sizin rakibiniz askerler değil,sizin rakibiniz bu çirkin torpil düzeni.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sivil pilot ~ 8 yıl önce
Ikisinide tk'dan tanirim. Muhteşem insanlar. Tayfun hocam bir başkadir , onunla ayni kokpiti paylasmak şerefini yasadim şükür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzmancığım ~ 8 yıl önce
İşin ilginç yanı yönetmelikte olmayan istihkak olarak verilmiyor ve sen de giyemiyorsun anlayabildin mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
meraklı ~ 8 yıl önce
Beylerrrr! Kendinize gelin. Bu ne ya?? Ne diyordu Sertap Erener, "şşştt şştt sakin ol, sinirlerine hakim ol" Hepinizi derhal o şarkıyı söylemeye davet ediyorum. Böyle şey olur mu ya? Oldu olacak "everyway that i can"i söyleyelim ama o zaman da lafın nereye geleceğini bilin ama

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 8 yıl önce
Zırvalamayı kes...
KPT ~ 8 yıl önce
EĞER SİTENİZİN TAKİBİNİ DÜŞÜNÜYORSANIZ , LÜTFEN ; BÖYLESİNE BİLGİSİZ , ŞUURSUZ VE HELE DE BEYNİ YIKANMIŞ KİŞİLERİN YORUMLARINA YER VERMEYİN . YAPAMIYORSANIZ KAPATIN GİTSİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000