19 Eylül 2013, Perşembe 12:52:11

THY KOKPİTİ RUM PİLOTA EMANET

Kıbrıs Rum Yönetimi'nin ulusal havayolu olan Cyprus Airways'ten ayrılan bir Rum pilotun, THY'ye başvurusu kabul edildi.
  • Yaş haddinin üzerinde bir anlaşma nasıl yapılır 63 yaşini doldurunca iş biter THY nasil böyle hata tapar yazık
  • TEK TEK UGRASMAYALIM ! BIZDE GIDELIM BEYRUT´A TESLIM OLALIM. Bülo acikladi ya : orasi rahat, orada oldun mu keyif ve huzur icindesin, diye !!! Bakin iki arkadasimiz halen orada, sesleri bile cikmiyor ! Aslinda meclis orada sube acsin ve yarisi da oraya tasinsin, 30 kiside DANDIL`e tasinsin. Oh be, ondan sonra geri kalanlarla yani TÜRKLERLER biz de yolumuza devam edelim !
  • sakin ol şampanya
  • Rum pilot olmasını normal karşılayan salaklar dün gece Trabzon Spor maçında olanlarıiçin ne diyecek. Adamlar maç süresince göndere çekilmesi gereken TÜRK bayrağını göndere çekmeye dahi tahammül edemiyorlar SİZ KALKIP BAYRAK TAŞIYICI ŞİRKETİNİZDE RUM KAPTAN UÇURUYORSUNUZ, bu adam herhangi bir kaza yapsa ne cevap vereceksiniz şirketin bekasını nasıl böyle birinin eline emanet edersiniz ALLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN daha ne diyelim .....başka ne diyelim ama siz anlarsınız bu nokta noktaların anlamını
  • Kafaya çuval geçirt, yapana para ver. 2 Türk Pilotunu Beyrut' ta HAMAS' a kaptır, yerlerine RUM pilot al!!! Buna ancak bir Rum asıllı göz yumar. Türklere karşı bundan daha aşağılayıcı ne yapılabilir ki? Hadi Trabzon Spor bir Rum takımla eşleşti, ses çıkarmadın. Direk uçuş yapmadığın Güney Kıbrısa Yunan pilotun oyunu ile direk uçuşla iniyor, ona da normal diyorsun. Bilmiyormuydun Trabzon sporun bu uçağı kiralarken böyle yapılacağını. Allahtan Trabzon Apollon Limasol' u 2-1 yenmiş. hadi bunu da puan aldık diye kutla, utanma, pislik çukurunun dibine inmedin daha... Biliyorsun ki ülkeyi imparatorlar liginden ayaktakımı ligine düşürdün. Sen yönetimde palazlanmadan önce Avrupa şampiyonu Galatasaray, İspanya takımı Real Madrid ten 6 tane yiyor, bir başka ispanya takımı Barselona' nın geçen sezon sponsoru THY. Paraların nereye saçılacağı şaşırılmış. Yetmez ama, ülkeyi rezil etme madalyası vermek lazım.
  • KALDIRACAKSINIZ KARDEŞİM! Eğer lise mezunu Rum pilot THY'de işe alınabiliyorsa o zaman aynı şartlarda binlerce saat uçuş tecrübesi olan Türk Kaptanları işe alırken de bu şartı kaldıracaksınız. Üniversite şartı o zaman aramayacaksınız,arayamazsınız. Hiç değilse YÖK onayı saçmalığını kaldıracaksınız. Ben 4 yıllık Amerikan üniversitesi diploması getirip önünüze koyuyorum,bana hayır diyorsunuz. Ama benim okuduğum şehirde lise okumuş kaptanı şirkete buyur ediyorsunuz. Bu da yetmiyor 3 paralık liselerde okumuş Rumları işe alıyorsunuz. Bunu yapamazsınız! Kaldıracaksınız bu şartı. Yoksa herşeyi göze alıp Türk vatandaşına ayrımcılıktan dava açacağız artık!
  • memlekette Pilot mu yok,yazık söylenebilicek bir sozde yok...
  • Hep desteklerdin thy'yi ama bu kadarı ayıp be kardeşim. Niyetimiz ırkçılık değil ama biz gitsek onlar bizi mükakata bile almaz.
  • THY yönetimi lütfen bu hatayı düzeltiniz...Ayrıca halihazırda uçan Yunan İtalyan Alman vb pilotları şirkete almadan önce lütfen o ülkelerdeki havayollarının Türk pilotlara iş verip vermediğini, yabancı (özellikle non EU) pilotların başvurularını kabul bile etmediklerini değerlendirmenizde göz önünde bulundurun. Bu ırkçılık filan değil tamamıyla bir onur ve duruş göstergesidir...
  • THY ilanları yokken 2010 da pilot oldum...avrupa birliği üyesi ülkesi vatandaşı olmadığım için 3-5 ülkeden red yedim...ingiliz firmaları tembel türklerle çalışmak istemeyiz dediler yüzüme...pek çok ülke havayolu kendi dillerinide bilmem gerektiği için almadılar...Lufthansa sadece alman alırım derken...dünya devi etihad ve emirates 3000 saat dediler............Şimdi herkes oturup düşünsün ülkemin 587 tane kayıtlı ATPL lisanslı pilotu var....hepsi açıkta ve işsiz...elin rum yunan vs vs gerek mi var?IRKÇI asla diiliz ama bize ne muhamele yapılıyor biliyor musunuzki medeniyetten bahsediyorsunuz..???sen adama tükçe konuşmak zorundasın diyor musun?Ben thy pilotuyum...hodri meydan!!!Gavur fo 70 saat uçarken ben 105 ten aşağı inmiyorum!!!Gavur uçuşu reddediyor 2 gün sonra kaptan oluyor...ben uçuş reddediyorum uyarı alıyorum....Biz TÜRKLER insan canlısıyız ama önce kendi değerlerimizi kendi insanlarımızı sevelim...

Bir zamanlar tek bir yabancı pilotun dahi istihdam edilmediği Türk Hava Yolları'nda geçtiğimiz günlerde bir Rum pilot işe alındı.

Rumların en yüksek tirajlı gazetesi Fileleftheros’un haberine göre, Kıbrıs Rum Yönetimi’nin ulusal havayolu olan Cyprus Airways'ten ayrılan 6 Rum pilot, THY'ye başvurdu.

Cyprus Airways’in içinde bulunduğu mali krizden ötürü işlerini kaybeden Rum pilotların THY'ye iş başvurusu yaptığı belirtiliyor.

THY’nin Rum pilotların başvurusunu uzun süre beklettikten sonra geçtiğimiz günlerde olumsuz yanıt verdiğini ancak bunun ardından bir Rum pilotu sınavlardan geçirerek işe aldığı ifade ediliyor.

THY’ye girmeye hak kazanan 60 yaşındaki Rum pilotun testlerde üstün başarı gösterdiği, yüksek bir puanla Türk Havayolları'na girmeyi başardığı kaydediliyor.

THY’ye giren Rum pilotun diplomasıyla uçuş sertifikalarının İngiliz Sivil Havacılık Kurumu tarafından verilmiş olması dikkat çekiyor.

Adı açıklanmayan Rum pilotun THY ile 5 yıllık sözleşme imzaladığı ve Türk Hava Yolları filosunda uçmaya hak kazandığı belirtiliyor.

Fileleftheros gazetesi yorumunda, pilotun işe alınmasının Türkiye’nin Kıbrıs Rum Cumhuriyeti’ni dolaylı tanıması anlamına geldiğini iddia etti.

Gazete, THY’de 20 Yunan pilotun uçtuğunu da yazdı. (NTVMSNBC)

THY KOKPİTİ RUM PİLOTA EMANET

Yorumlar Tüm Yorumlar (69)

iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Yaş haddinin üzerinde bir anlaşma nasıl yapılır 63 yaşini doldurunca iş biter THY nasil böyle hata tapar yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HEPSINI ALALIM ~ 11 yıl önce
TEK TEK UGRASMAYALIM ! BIZDE GIDELIM BEYRUT´A TESLIM OLALIM. Bülo acikladi ya : orasi rahat, orada oldun mu keyif ve huzur icindesin, diye !!! Bakin iki arkadasimiz halen orada, sesleri bile cikmiyor ! Aslinda meclis orada sube acsin ve yarisi da oraya tasinsin, 30 kiside DANDIL`e tasinsin. Oh be, ondan sonra geri kalanlarla yani TÜRKLERLER biz de yolumuza devam edelim !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ ~ 11 yıl önce
sakin ol şampanya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bayrak ~ 11 yıl önce
Rum pilot olmasını normal karşılayan salaklar dün gece Trabzon Spor maçında olanlarıiçin ne diyecek. Adamlar maç süresince göndere çekilmesi gereken TÜRK bayrağını göndere çekmeye dahi tahammül edemiyorlar SİZ KALKIP BAYRAK TAŞIYICI ŞİRKETİNİZDE RUM KAPTAN UÇURUYORSUNUZ, bu adam herhangi bir kaza yapsa ne cevap vereceksiniz şirketin bekasını nasıl böyle birinin eline emanet edersiniz ALLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN daha ne diyelim .....başka ne diyelim ama siz anlarsınız bu nokta noktaların anlamını

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne ülke ama ~ 11 yıl önce
Kafaya çuval geçirt, yapana para ver. 2 Türk Pilotunu Beyrut' ta HAMAS' a kaptır, yerlerine RUM pilot al!!! Buna ancak bir Rum asıllı göz yumar. Türklere karşı bundan daha aşağılayıcı ne yapılabilir ki? Hadi Trabzon Spor bir Rum takımla eşleşti, ses çıkarmadın. Direk uçuş yapmadığın Güney Kıbrısa Yunan pilotun oyunu ile direk uçuşla iniyor, ona da normal diyorsun. Bilmiyormuydun Trabzon sporun bu uçağı kiralarken böyle yapılacağını. Allahtan Trabzon Apollon Limasol' u 2-1 yenmiş. hadi bunu da puan aldık diye kutla, utanma, pislik çukurunun dibine inmedin daha... Biliyorsun ki ülkeyi imparatorlar liginden ayaktakımı ligine düşürdün. Sen yönetimde palazlanmadan önce Avrupa şampiyonu Galatasaray, İspanya takımı Real Madrid ten 6 tane yiyor, bir başka ispanya takımı Barselona' nın geçen sezon sponsoru THY. Paraların nereye saçılacağı şaşırılmış. Yetmez ama, ülkeyi rezil etme madalyası vermek lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
andi kundis ~ 11 yıl önce
ne diyosun sineksavar! boş boş konuşma
Artık yeter ~ 11 yıl önce
KALDIRACAKSINIZ KARDEŞİM! Eğer lise mezunu Rum pilot THY'de işe alınabiliyorsa o zaman aynı şartlarda binlerce saat uçuş tecrübesi olan Türk Kaptanları işe alırken de bu şartı kaldıracaksınız. Üniversite şartı o zaman aramayacaksınız,arayamazsınız. Hiç değilse YÖK onayı saçmalığını kaldıracaksınız. Ben 4 yıllık Amerikan üniversitesi diploması getirip önünüze koyuyorum,bana hayır diyorsunuz. Ama benim okuduğum şehirde lise okumuş kaptanı şirkete buyur ediyorsunuz. Bu da yetmiyor 3 paralık liselerde okumuş Rumları işe alıyorsunuz. Bunu yapamazsınız! Kaldıracaksınız bu şartı. Yoksa herşeyi göze alıp Türk vatandaşına ayrımcılıktan dava açacağız artık!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mdst ~ 11 yıl önce
memlekette Pilot mu yok,yazık söylenebilicek bir sozde yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yasas ~ 11 yıl önce
Hep desteklerdin thy'yi ama bu kadarı ayıp be kardeşim. Niyetimiz ırkçılık değil ama biz gitsek onlar bizi mükakata bile almaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
THY yönetimi lütfen bu hatayı düzeltiniz...Ayrıca halihazırda uçan Yunan İtalyan Alman vb pilotları şirkete almadan önce lütfen o ülkelerdeki havayollarının Türk pilotlara iş verip vermediğini, yabancı (özellikle non EU) pilotların başvurularını kabul bile etmediklerini değerlendirmenizde göz önünde bulundurun. Bu ırkçılık filan değil tamamıyla bir onur ve duruş göstergesidir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY PİLOT ~ 11 yıl önce
THY ilanları yokken 2010 da pilot oldum...avrupa birliği üyesi ülkesi vatandaşı olmadığım için 3-5 ülkeden red yedim...ingiliz firmaları tembel türklerle çalışmak istemeyiz dediler yüzüme...pek çok ülke havayolu kendi dillerinide bilmem gerektiği için almadılar...Lufthansa sadece alman alırım derken...dünya devi etihad ve emirates 3000 saat dediler............Şimdi herkes oturup düşünsün ülkemin 587 tane kayıtlı ATPL lisanslı pilotu var....hepsi açıkta ve işsiz...elin rum yunan vs vs gerek mi var?IRKÇI asla diiliz ama bize ne muhamele yapılıyor biliyor musunuzki medeniyetten bahsediyorsunuz..???sen adama tükçe konuşmak zorundasın diyor musun?Ben thy pilotuyum...hodri meydan!!!Gavur fo 70 saat uçarken ben 105 ten aşağı inmiyorum!!!Gavur uçuşu reddediyor 2 gün sonra kaptan oluyor...ben uçuş reddediyorum uyarı alıyorum....Biz TÜRKLER insan canlısıyız ama önce kendi değerlerimizi kendi insanlarımızı sevelim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000