20 Ocak 2017, Cuma 09:42:59

THY Kocaseyit'i uçuracak

Kuzey Ege'nin dünyaya açılan uçuş kapısı Koca Seyit Havalimanı'ndan Türk Hava Yolları mart ayından itibaren İstanbul Atatürk Hava Limanına tarifeli uçuş başlatacak.
  • Balıkesir Bandırma koy kenara aldırma. Nereye uçuracak.
  • Ah THY ah....koy bir Seferde Uşak-Atatürk hattına kurtar yüzbinlerce Uşaklı gurbetçiyi
  • Edremit yaz ayları talep görecek bir hat, sabah ya da öğlene yakın bir saate gidiş olsa öğlen otellwrden check out yapan yerli turisti de toplar gelir. Tabi buna uçak fiyatları da büyük etken olur. Aynı zamanda edo 1 ya da 2 gece konaklamalı tatillerde İstanbul a en yakın tatil noktaları arasında.
  • Haziran gidis donus biletimi aldim bile.Yalniz saatler tamamen yurtdisi baglanti ucuslari dusunulerek planlanmis.Guzel fakat ic hatlar dusunulmemis.Sefer saatleri artirilmali.Eskiden ne yapiyorduk,yurtdisindan SAW'a ucup valizimizi alip ,Edremit'e ucmak icin ic hatlara gecip ekstra agirlik parasi oduyorduk.Simdi ver valizini Miami'den al Edremit'ten super.
  • Bu kadar mesafe için bir uçağın ortalama jet a1 yakıt harcaması ne kadar olur ? Tabiki de taşınan yolcuya göre değişir ama ortalama kaç yolcu taşıması gerekir ?
  • Cenazesi olan gider o saatte...Bir kaç kişi de yurt dışı bağlantısı için gelir.
  • Saate bak çay demle!
  • ey THY BURSA'ya uçma vaktin gelmedimi? Türkiyenin 4. büyük ilini havacılıkta İstanbul'a bağımlı hale getirdiniz.ARTIK ÇAPRAZ UÇUŞLARIN YAPILMA VAKTİ GELMİŞTİR.BURSA 3 milyonluk nüfusuyla türkiyenin en az 10 iline seferi kaldıracak potansiyele sahip...ama öyle bir lobi oluşturulmuş ki Bursa-Kocaeli ve Çorlu havalimanları sadece yedek meydan gibi kullanıyor...YAZIK ÇOK YAZIK...
  • Bu saatler bir harika dostum
  • O saatte kim doldurur o uçakları? THY iyice ne yapacağını şaşırdı, Low Cost firmaları gibi saçma sapan saatlerde uçuş planlamaya başladı. Rezalet

Kuzey Ege'nin dünyaya açılan uçuş kapısı Koca Seyit Havalimanı'ndan Türk Hava Yolları Mart ayından itibaren İstanbul Atatürk Havalimanı'na tarifeli uçuş başlatacak.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde bulunan Balıkesir Koca Seyit Havalimanı yükselen yolcu ve uçak grafiği ile dikkatleri çekerken, Türk Hava Yolları (THY) 27 Mart tarihi itibariyle Atatürk Havalimanı uçuşlarına başlayacak. Haftanın her günü planlanan uçuşlar 00.45’te İstanbul’dan ve 03.40’ta Edremit’ten gerçekleştirilecek.

Yeni hattın biletleri ise THY internet sitesi üzerinden satılmaya başlandı.

Uçuşlar hakkında bilgi veren Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, İstanbul Atatürk Havalimanı'na Edremit’ten başlatılacak uçuşların turizme büyük katkı sağlayacağını ifade ederek, “27 Mart’ta başlayacak seferler ilk planlamalara göre 29 Ekim tarihine kadar devam edecek. İstanbul Atatürk Havalimanı ile Edremit’te bulunan Koca Seyit Havalimanı arasında her gün tarifeli seferler gerçekleşecek. Bu uçuşlar ile Edremit’ten ve Kuzey Ege’den havayolu ile dünyanın her noktasına uçma imkanı sunulacak. 2016 yılında 366 bin yolcuya hizmet veren Hava Limanımıza 2017 yılında yarım milyon yolcu hedefi koyduk. Uçuşların hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

THY Kocaseyit'i uçuracak

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Sercan ~ 7 yıl önce
Balıkesir Bandırma koy kenara aldırma. Nereye uçuracak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gurbetçi ~ 7 yıl önce
Ah THY ah....koy bir Seferde Uşak-Atatürk hattına kurtar yüzbinlerce Uşaklı gurbetçiyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sinan ~ 7 yıl önce
Edremit yaz ayları talep görecek bir hat, sabah ya da öğlene yakın bir saate gidiş olsa öğlen otellwrden check out yapan yerli turisti de toplar gelir. Tabi buna uçak fiyatları da büyük etken olur. Aynı zamanda edo 1 ya da 2 gece konaklamalı tatillerde İstanbul a en yakın tatil noktaları arasında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fuel Tank ~ 7 yıl önce
Haziran gidis donus biletimi aldim bile.Yalniz saatler tamamen yurtdisi baglanti ucuslari dusunulerek planlanmis.Guzel fakat ic hatlar dusunulmemis.Sefer saatleri artirilmali.Eskiden ne yapiyorduk,yurtdisindan SAW'a ucup valizimizi alip ,Edremit'e ucmak icin ic hatlara gecip ekstra agirlik parasi oduyorduk.Simdi ver valizini Miami'den al Edremit'ten super.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kevser ~ 7 yıl önce
Miami'den mümkünse kimse güzel Edremit'e gelmesin. Mekke , Medine varken
BARACK OBAMA ~ 7 yıl önce
Bu neyin kafasi acaba cok merak ediyorum
Ne kadar yakar ? ~ 7 yıl önce
Bu kadar mesafe için bir uçağın ortalama jet a1 yakıt harcaması ne kadar olur ? Tabiki de taşınan yolcuya göre değişir ama ortalama kaç yolcu taşıması gerekir ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sleeping Time ~ 7 yıl önce
Cenazesi olan gider o saatte...Bir kaç kişi de yurt dışı bağlantısı için gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir kaç..? ~ 7 yıl önce
cehalet güzel şey ya.. ;)
Çay ~ 7 yıl önce
Saate bak çay demle!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ey THY ~ 7 yıl önce
ey THY BURSA'ya uçma vaktin gelmedimi? Türkiyenin 4. büyük ilini havacılıkta İstanbul'a bağımlı hale getirdiniz.ARTIK ÇAPRAZ UÇUŞLARIN YAPILMA VAKTİ GELMİŞTİR.BURSA 3 milyonluk nüfusuyla türkiyenin en az 10 iline seferi kaldıracak potansiyele sahip...ama öyle bir lobi oluşturulmuş ki Bursa-Kocaeli ve Çorlu havalimanları sadece yedek meydan gibi kullanıyor...YAZIK ÇOK YAZIK...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Levent ~ 7 yıl önce
Tebrik ederim Arkadaşım bunlar Bursa yi KÖY olarak görüyor keşke alternatif bir havayolları olsada bunlarda seyre baksa İnegöl köfteleri börekleri yediler mecliste Taninmayan Bursamizin tanıtımını yaptılar belki mideleri oturunca Bursa gibi olağanüstü bir Şehir akıllarına gelir yazık Benim güzel sehrime ne tren geçer ne uçak uçar utanmıyorlar Bursa lilardan
:) ~ 7 yıl önce
Bu saatler bir harika dostum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Leman ~ 7 yıl önce
O saatte kim doldurur o uçakları? THY iyice ne yapacağını şaşırdı, Low Cost firmaları gibi saçma sapan saatlerde uçuş planlamaya başladı. Rezalet

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000