15 Ekim 2014, Çarşamba 13:51:23

THY KHERSON SEFERLERİNE BAŞLADI

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Kherson uçuşlarına başladı.
  • Tkda herşey değişir değişmeyen tek şey başpınardır.
  • Let the koltuk wars begin!
  • Bu kadar tepeden topuz yasakti?
  • Air hostese, Ne oldu seni bu kadar rahatsız etti, baska ışınız yokmu sizin, böyle 5 yıldızlı olunmaz
  • Ziya bey ve m.baspınar için ayrılık söylentileri dolaşıyor cok fazla.. B.pınar bölgesindeki saz ekibiyle birlikte bavul yolluyormuş Muş Muş . Doğru mu sn bşk
  • THY nerede üniforma kuralları ? Şu Kabin Memurlarının şaçı Firavu'nun eşi Zeliha'nın saçından farkı nedir ? Globally Fors
  • Hayırlı olsun dadaşım. Ayhan bey ile birlikte inşallah on numara yaparsınız orayı. Kıskananlar çatlasın. AEO
  • Ziya Bey'de resmen ben buradayim diyor :)))

Dört yıl art arda Avrupa’daki en iyi havayolu seçilen Türk Hava Yolları uçuş haritasını genişletiyor ve Ukrayna’da yeni bir noktaya sefer düzenliyor.

Türk Hava Yolları haftada 4 kez İstanbul-Kherson-İstanbul uçuşlarını gerçekleştirecek. Türk Hava Yolları’nın yeni uçuş noktası Kherson’daki ve Güney Ukrayna’nın diğer bölgelerine gidecekler için uygun bir şehir.

Türk Hava Yolları’nın İstanbul’dan Kherson’a tarifeli seferlerinin başlaması nedeniyle resmi açılış töreni “Kherson” havalimanında gerçekleştirildi. Basın toplantısı Kherson Bölgesel Devlet Yönetimi Başkanı Sn. Andriy Putilov’un, Türkiye Cumhuriyeti Ukrayna Büyükelçisi Sn. Yönet Can Tezel’in ve Türk Havayolları’nın Pazarlama ve Satış Başkanı Sn. Ziya Taşkent katılımlarıyla gerçekleşti. Aynı zamanda Kherson, Kiev, Odessa, Dnepropetrovsk ve Lvov’daki Türk Hava Yolları genel müdürleri, “Kherson” havalimanının yöneticisi ve Kherson, Odessa ve Nikolaev’den iş adamları da açılışa katıldı.

Türk Hava Yolları’nın Pazarlama ve Satış Başkanı Ziya Taşkent, "Ukrayna şuan Türk Hava Yolları için öncelikli pazarlardan biridir. Kherson ve Ukrayna’nın güneyindeki diğer bölgeleri iyi bir potansiyele sahip ve uçuşlarımızla bu potansiyeli açığa çıkarmayı amaçlıyoruz. İstanbul-Kherson uçuşu ile yüksek hizmet standartlarımızı Ukrayna’daki tüm yolcularımız için daha uygun hale getirdik, ve açılışa özel fiyatlarla bilet satmaya karar verdik" dedi.

THY'nin İstanbul-Kherson-İstanbul seferleri hakkında konuşan Kherson Bölgesel Devlet Yönetimi Başkanı Andriy Putilov, "Kherson Havalimanı'nın önemli bir teknik potansiyeli var. Ülkedeki son olaylar dolayısıyla Ukrayna’nın Güney’indeki hava taşımacılığına olan değerlendirilmemiş talepten kaynaklanan yolcu trafiğiyle başa çıkacaktır. Türkiye ile Kherson arasında başlatılan uçuşların bölgenin ekonomisinin gelişimine katkı sağlayacağına eminim" ifadelerini kullandı.

Türk Hava Yolları, İstanbul’dan Kherson’a tüm vergiler dahil gidiş- dönüş 99 Euro'dan başlayan açılışa özel ücretlerle uçuş imkanı sunuyor.







THY KHERSON SEFERLERİNE BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tkda herşey değişir değişmeyen tek şey başpınardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bakalim ~ 10 yıl önce
Bakalim yilbasini gorecekmi
tk ~ 10 yıl önce
Baspinar'dan sonra degismezlik unvani Ziya Taskent'te, yillardir pazarlama'da adam.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Let the koltuk wars begin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hani ~ 10 yıl önce
Bu kadar tepeden topuz yasakti?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Air hostese, Ne oldu seni bu kadar rahatsız etti, baska ışınız yokmu sizin, böyle 5 yıldızlı olunmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Son günleri ~ 10 yıl önce
Ziya bey ve m.baspınar için ayrılık söylentileri dolaşıyor cok fazla.. B.pınar bölgesindeki saz ekibiyle birlikte bavul yolluyormuş Muş Muş . Doğru mu sn bşk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air Hostess ~ 10 yıl önce
THY nerede üniforma kuralları ? Şu Kabin Memurlarının şaçı Firavu'nun eşi Zeliha'nın saçından farkı nedir ? Globally Fors

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dadaşım ~ 10 yıl önce
Hayırlı olsun dadaşım. Ayhan bey ile birlikte inşallah on numara yaparsınız orayı. Kıskananlar çatlasın. AEO

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DUSTK ~ 10 yıl önce
Ziya Bey'de resmen ben buradayim diyor :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000