08 Kasım 2008, Cumartesi 07:45:41

THY Kenya'lı olacak

Türk Hava Yolları A.O, Nairobi (Kenya) ve Lviv'e (Ukrayna) hat açacak.
  • Her ile bir havaalanı derken TRAKYA ya bir ÇORLU neden çok görülüyor.Trakya da TEKİRDAĞ,KIRKLARELİ.EDİRNE.ÇANAKKALE şehirlerimiz varken bir havaalanı olmaması neyle izah edilebilir.
  • THY nin aklı daha önce nerelerdeydi OBAMA abd ye başkan seçilince mi aklı başına geldi.Bu yalakalık değil de ne. Bilen biri varsa açıklasın lütfen.Ayrıca ÇORLU havaalanı da bir ihtiyaçtır.Sivil havacılığımıza hayırlı olsun.
  • Sanırım THY'nin hedefi KTHY'yi batırmak...
  • Istanbul'un 3.havaalani planida ortadan kalkar.Corlu Havaalani Trakya'nin ihtiyacini karsilayacak hale getirilmelidir.
  • Trakya bolgesine ve havalimanimiza hayirli olsun.

THY'den Borsa'ya yapılan açıklamadaya göre, THY Yönetim Kurulu, İstanbul-Nairobi-İstanbul, İstanbul-Lviv-İstanbul hatlarının açılarak 2009 yılı içerisinde filo durumuna bağlı olarak seferlere başlanmasına karar verdi. Açıklamada ayrıca, Adana-Ercan-Adana (Anodolu Jet), Ankara-Tekirdağ/Çorlu Ankara (Andolu Jet) hatlarının açılarak 2008/2009 kış tarifesi içerisinde seferlere başlanmasına karar verildiği de kaydedildi.

 

THY Kenya'lı olacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

VATANDAŞ ~ 15 yıl önce
Her ile bir havaalanı derken TRAKYA ya bir ÇORLU neden çok görülüyor.Trakya da TEKİRDAĞ,KIRKLARELİ.EDİRNE.ÇANAKKALE şehirlerimiz varken bir havaalanı olmaması neyle izah edilebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY nin aklı daha önce nerelerdeydi OBAMA abd ye başkan seçilince mi aklı başına geldi.Bu yalakalık değil de ne. Bilen biri varsa açıklasın lütfen.Ayrıca ÇORLU havaalanı da bir ihtiyaçtır.Sivil havacılığımıza hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıbrıslı ~ 15 yıl önce
Sanırım THY'nin hedefi KTHY'yi batırmak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neredeyiz ~ 15 yıl önce
Istanbul'un 3.havaalani planida ortadan kalkar.Corlu Havaalani Trakya'nin ihtiyacini karsilayacak hale getirilmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trakyali ~ 15 yıl önce
Trakya bolgesine ve havalimanimiza hayirli olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000