13 Aralık 2013, Cuma 10:49:53

THY KENDİ REKORUNU KIRDI

Türk Hava Yolları'nın yeni sloganıyla tüm dünyada yayınlanan ve spor dünyasının iki süperstarı Kobe Bryant ile Lionel Messi'nin başrollerini paylaştığı reklam filmiyle THY kendi rekorunu kırdı.
  • Alt tarafı reklam umarım herşey daha güzel olur . İnsanların emeği karşılık bulur
  • Fransiz tv sindede yayinlaniyor ilginc
  • Ufak bi detay: Videonun anlaşmalı olduğu reklam şirketi tarafından oyun puanı karşılığında çocuklara oyun arası reklamlarında izlettirildiğini bilmek lazım. Oranik 110 milyon değil yani!
  • Parayi veren messiyi oynatir.
  • gerçekten çok güzel reklam olmuş emeği geçenlere teşekkürler...
  • bugun dunyanın sayılı kanallarında reklamımız olmamız cok gurur verıcı..BBC-CNN sürekli veriyor.en son Azerbeycan kanallaraında gördüm...başarıların devamını diliyorum..
  • Kalite ortada, fark ortada :)
  • kismen dogru. Air New Zealand´da iyi reklam yapiyor
  • Herkese Merhaba, THY Dünya da Qatar Airways ile birlikte en iyi reklam yapan şirket olduğunu düşünüyorum ve tebrik ediyorum. Ancak halen kıyafet sorununu kendisine ve kabin ekibine yakışan ı yapmadığına inanıyorum. Bakın Emirates e Qatar a Etihad a mükemmel giyiniyorlar. Saygılarımla,Murka

Türk Hava Yolları'nın NBA'in yaşayan efsanesi Kobe Bryant ile yeşil sahaların en büyük yıldızı olarak gösterilen Lionel Messi'yi başrollerde oynattığı reklam filmi büyük ilgi görüyor. İki süperstarın THY uçaklarıyla dünyayı turladığı ve birbirlerine nazire yaptıkları reklam filminde, ikili İstanbul'da bir araya geliyor. 

Yaklaşık 1 yıl kadar önce çekilen ve Türk Hava Yolları'nda çekilen reklam filminde de yine iki yıldız, minik bir yolcuya hünerlerini sergiliyordu. "Legends on Board" sloganıyla çekilen o reklam filmi bugüne kadar 106 milyon 500 binden fazla izlendi. 

Türk Hava Yolları'nın 'Widen Your World' sloganının da lanse edildiği reklam filmi ise henüz 10 gündür yayında olmasına rağmen 110 milyon izlenme sınırına dayandı.

İŞTE THY'NİN "LEGENDS ON BOARD" VE "THE SELFIE SHOOTOUT" REKLAM FİLMLERİ



THY KENDİ REKORUNU KIRDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Alt tarafı reklam umarım herşey daha güzel olur . İnsanların emeği karşılık bulur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Fransiz tv sindede yayinlaniyor ilginc

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Detay ~ 10 yıl önce
Ufak bi detay: Videonun anlaşmalı olduğu reklam şirketi tarafından oyun puanı karşılığında çocuklara oyun arası reklamlarında izlettirildiğini bilmek lazım. Oranik 110 milyon değil yani!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne olmuş ~ 10 yıl önce
aman ne güzel ne faydalı bi detay bulmuşsunuz.Diğer reklamlar nasıl yapıyorsa bu reklamda oyun arası ,sonu gösterilebilir ve bu oyunlar çocuklar için degil herkez içindir (zaten 13 yaşından küçükler adres alamazlar normalde).Ne var ne oldu şimdi,siz reklam arası izletiliyor diye yazınca ,Borsalar alt üst mü oldu.,110 diyorsa 110 dur arkadaş,öküz altında ,sinek arıyorsunuz..........
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Parayi veren messiyi oynatir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy çalışanı ~ 10 yıl önce
gerçekten çok güzel reklam olmuş emeği geçenlere teşekkürler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dünyanın her ~ 10 yıl önce
bugun dunyanın sayılı kanallarında reklamımız olmamız cok gurur verıcı..BBC-CNN sürekli veriyor.en son Azerbeycan kanallaraında gördüm...başarıların devamını diliyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kabin06 ~ 10 yıl önce
Kalite ortada, fark ortada :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HO ~ 10 yıl önce
kismen dogru. Air New Zealand´da iyi reklam yapiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KobeMessi ~ 10 yıl önce
Herkese Merhaba, THY Dünya da Qatar Airways ile birlikte en iyi reklam yapan şirket olduğunu düşünüyorum ve tebrik ediyorum. Ancak halen kıyafet sorununu kendisine ve kabin ekibine yakışan ı yapmadığına inanıyorum. Bakın Emirates e Qatar a Etihad a mükemmel giyiniyorlar. Saygılarımla,Murka

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000