14 Aralık 2018, Cuma 09:41:24

THY kendi rekorunu geliştirmeye devam ediyor

Türk Hava Yolları, dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu unvanını geliştirmeye devam ediyor.
  • Şirket büyüyor gelişiyor süper, harika gurur verici ama teknik destek maaşı bizleri bitiriyor ay sonu gelmiyor bir kulak verin teknik desteğe açız!
  • devam devam devam...büyümeye devam..gelişmeye devam..Ama şu zam diye zırlayan şoför zihniyetli pilotları ve muavinleri bir gönderin artık..Taze kan lazım şirkete. Genç mühendisler, genç pilotlar lazım..Bilgili, çevik; akıllı, mütevazi olanlar..Hep birlikte büyümeye devam, Teknikle TGS ile yerdeki bilimum görevlisi ile hep beraber..Gururumuzsun THY. Pilot maaşlarında yasanacak düşüşe hazırlanın beyler bayanlar. THY bu sefer sağlam geliyor. Instagram pilotları kendini hazırlasın..Valizi toplasın..Ya da akıllı uslu ucsun..
  • İga havaalanına tasınacak olursanız o kanatlara ne olur bilmem risk helede o ayın içinde minimum mayıs 2019da
  • Kendi başkentine yaz aylarında direkt uçmayip sunexpress germania gibi şirketlere bırakırsa benim bayrak taşıyıcım onlardır. 3 euroluk kebapla çocuk mu kandırıyorlar
  • İzlanda Reykjavik ne zaman başlayacak
  • Kanatlariniz Avustralya ve Yeni Zelandaya ulasmiyor ama?
  • olumsuz yorum yazmaya gelirler simdi hazimsizlar...sizin gibilere inat daha da buyucez insallah amin...
  • daha da iyiye hep birlikte insallah durmak yok...
  • 3. Havalimanı ile THY zirvede bırakır gidişatı ve önce fetret dönemine, sonra da çöküşe gider. Osmanlıyız ya işte aynı kafada devam...
  • Amerika ve Kanada toplam en az 4-5 şehir daha olmalı, Afrikalı mülteci taşıyoruz. Bununla da övünüyoruz. Dünyada en iyi kaçıncıyız sorgulamak lazım. Nicelikle olacak iş değil Önce Nitelik.

Türk Hava Yolları, dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu unvanını geliştirmeye devam ediyor.

THY, bugün başladığı Zambiya'nın başkenti Lusaka uçuşlarıyla birlikte, uçtuğu ülke sayısını 124'e çıkardı. Uçuşu THY Genel Müdürü Bilal Ekşi de Twitter'dan duyurdu.

 

THY kendi rekorunu geliştirmeye devam ediyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Teknik destek ~ 5 yıl önce
Şirket büyüyor gelişiyor süper, harika gurur verici ama teknik destek maaşı bizleri bitiriyor ay sonu gelmiyor bir kulak verin teknik desteğe açız!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
durmak yok ~ 5 yıl önce
devam devam devam...büyümeye devam..gelişmeye devam..Ama şu zam diye zırlayan şoför zihniyetli pilotları ve muavinleri bir gönderin artık..Taze kan lazım şirkete. Genç mühendisler, genç pilotlar lazım..Bilgili, çevik; akıllı, mütevazi olanlar..Hep birlikte büyümeye devam, Teknikle TGS ile yerdeki bilimum görevlisi ile hep beraber..Gururumuzsun THY. Pilot maaşlarında yasanacak düşüşe hazırlanın beyler bayanlar. THY bu sefer sağlam geliyor. Instagram pilotları kendini hazırlasın..Valizi toplasın..Ya da akıllı uslu ucsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
durmak yok'a ~ 5 yıl önce
Arkadaşlar insanların maaşlarıyla uğraşmaktan vazgeçin lütfen bende bir mühendisim ancak pilotların benden çok kazanmaları beni gocundurmuyor. Pilot maaşlarını kıskananların farklı psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum.
maaş ~ 5 yıl önce
maaşla uğrasmak değil konu, varken yok demek
Birisi ~ 5 yıl önce
İga havaalanına tasınacak olursanız o kanatlara ne olur bilmem risk helede o ayın içinde minimum mayıs 2019da

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kebapçı bedir ~ 5 yıl önce
Kendi başkentine yaz aylarında direkt uçmayip sunexpress germania gibi şirketlere bırakırsa benim bayrak taşıyıcım onlardır. 3 euroluk kebapla çocuk mu kandırıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayhan ~ 5 yıl önce
İzlanda Reykjavik ne zaman başlayacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kanat ~ 5 yıl önce
Kanatlariniz Avustralya ve Yeni Zelandaya ulasmiyor ama?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Koko kemal ~ 5 yıl önce
Sana ulaşmış hemde aktarmasız sazan seni :))
Esenlerden ~ 5 yıl önce
otobüse bin Vietnama kadar git. Ordan gecersin vapurla
dusmanlar gelir:)) ~ 5 yıl önce
olumsuz yorum yazmaya gelirler simdi hazimsizlar...sizin gibilere inat daha da buyucez insallah amin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amin ~ 5 yıl önce
Büyüsün insanlara iş sağlasın,ulkeyey doviz getirsin tabiki. Ama neye amin niçin amin diyorsun anlamadım.
Pssst ~ 5 yıl önce
Sana bi sir vericem. THY 'nin ucmadigi bissuru yere uctum biliomusun? Hem zenginim hem Ingilischem great cunku... Globally Mine ;)
reis sen hep var ol... ~ 5 yıl önce
daha da iyiye hep birlikte insallah durmak yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GERÇEKLER ACIDIR ~ 5 yıl önce
3. Havalimanı ile THY zirvede bırakır gidişatı ve önce fetret dönemine, sonra da çöküşe gider. Osmanlıyız ya işte aynı kafada devam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YavuzSelim ~ 5 yıl önce
Amerika ve Kanada toplam en az 4-5 şehir daha olmalı, Afrikalı mülteci taşıyoruz. Bununla da övünüyoruz. Dünyada en iyi kaçıncıyız sorgulamak lazım. Nicelikle olacak iş değil Önce Nitelik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ercan ~ 5 yıl önce
önceki yıl Gana Accra'ya THY ile gitmiştim. Küçücük havalimanında Air France in geniş gövde uçağı dikkatimi çekmişti. Bizim yeni yeni gittiğimiz bu yerlere batılılar yıllar önce gitmeye başlamış ve ekonomisini ele geçirmişlerdi. biz ise batı hayanlığı nedeniyle asıl ticaretin yapılacağı, üretimin olmadığı bu ülkelere gitmemiz gerektiğini yeni fark ettik.
Amarika ~ 5 yıl önce
Evet Las Vegas ve Dallas a kesinlikle ucmaliyiz
:) ~ 5 yıl önce
Gitmesen de olur. Gittim de ordan biliyorum. Grand Canyon merak ediyosan tmm. New Orleans ,San Francisco icin tepilir onca yol.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000