18 Kasım 2012, Pazar 14:10:40

THY KAYISI İKRAMI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Türk Haya Yolları (THY) ile yapılan anlaşma gereği uçaklarda kuru kayısı ikramına 10 Aralık’tan itibaren başlayacak.
  • Sn. Rizeli yöneticilerim. Uzun yolculukta aman kayısı dağıtılmasın. Sonra millet amel-i cırrık olur üstünüze afiyet.. Topu topu uçakta kaç tuvalet var ki.. Rize çayı bilem kurtarmaz..
  • Kayısı bağırsakları güzel çalıştırır. O kadar yüksekte daha güzel çalıştırır.
  • sirada rize bademi var,,,,,
  • çorum leblebisi de olur, acılı acısız, şekerli, biberli, tuzlu, kırık da var, şekerli... yönetim benim de leblebi dükkanım var, bir kıyak da bana ne olur..
  • ey malatyalı:)) gün senin günün:))
  • su yorumlara bir bakin incir cekirdegini doldurmaz en kisasindan ayiptir bir seye de ne guzel olmus deyin inadina THY tebrik ediyorum
  • thy yi kutlarım. gerek ülke bazında ve gerkse dünya genelinde ki kuru kayısının yüzde 80 nini karşılayan malaty akayısısının faydaları sadece barsakları çalıştırmak değil be güzel kardeşlerim, karaciğerden tut cilt hastalıklarına ve hatta çekirdeğinin kanser tedavisinde kulalanıldığı, aynı zamanda birçok faydasının hala ggün yüzüne çıktığını unutmayalım.ayrıca ülke ekonomisine de katkı sağlayacaktır. birileri işin içinde midir bilmem ama merak edenler bence kayısı ticaretine başlasınlar zira altın gibi.altın kayısı/apricot
  • Badem bile almiyorum ! Bukadarmi tiksinir insan ! THY BİZİM HAVAYOLUMUZ GURURUMUZ , onu bu hale getirenlere LANET olsun ! Topunuzun... Patladigini gorme umuduyla.
  • bence badem versinler, hem kurumsal kimliklerine de uygun olur
  • fındık verin ya, ne de olsa lazım herkese

AK Parti Malatya milletvekili ve partinin MKYK üyesi Öznur Çalık, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Bilindiği gibi THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ile yapılan görüşmeler ve ardından yapılan protokol gereği. THY uçak yolcularına kayısı ikram edilmesi konusu gündeme gelmişti. Yapılan anlaşma gereği, içinde bir kükürtlü ve gün kurusu kayısı olan kuru kayısı uçak yolcularına ikram edilecek. Küçük poşette ikram edilecek kuru kayısıların yanına bir da kayısının yararlarını içeren Türkçe ve İngilizce yazılı küçük, ‘Doğal mucize Malatya kayısısı’ yazısı olacak” ifadelerini kullandı.

Kayısının yüzde 75’ini THY ve yüzde 25’ini de Malatya Pazarı’nın karşılayacağını söyleyen Çalık, “Afrika’dan Avrupa ve Asya’ya kadar 204 noktaya yapılacak uçuşlarda kayısı ikram edilecek. Bu da ortalama 30 milyon uçak yolcusu kayısıyı tüketecektir” dedi.

THY uçuşlarında Malatya ve kayısıyı tanıtan filmin de gösterileceğini söyleyen milletvekili Öznur Çalık, “Böylece hem kayısımızın tüketimi artacak, nem de kayısının tanıtımı yapılmış olacaktır” şeklinde konuştu.

Çalık, THY ile yapılan anlaşma gereği uçaklarda kuru kayısı ikramına 10 Aralık’tan itibaren başlayacağını kaydetti.

THY KAYISI İKRAMI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Aman. ~ 11 yıl önce
Sn. Rizeli yöneticilerim. Uzun yolculukta aman kayısı dağıtılmasın. Sonra millet amel-i cırrık olur üstünüze afiyet.. Topu topu uçakta kaç tuvalet var ki.. Rize çayı bilem kurtarmaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tuvalet kuyruğu ~ 11 yıl önce
Kayısı bağırsakları güzel çalıştırır. O kadar yüksekte daha güzel çalıştırır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
sirada rize bademi var,,,,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
çorum leblebisi de olur, acılı acısız, şekerli, biberli, tuzlu, kırık da var, şekerli... yönetim benim de leblebi dükkanım var, bir kıyak da bana ne olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
ey malatyalı:)) gün senin günün:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... urur kervan yurur ~ 11 yıl önce
su yorumlara bir bakin incir cekirdegini doldurmaz en kisasindan ayiptir bir seye de ne guzel olmus deyin inadina THY tebrik ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok güzel birhizmet ~ 11 yıl önce
thy yi kutlarım. gerek ülke bazında ve gerkse dünya genelinde ki kuru kayısının yüzde 80 nini karşılayan malaty akayısısının faydaları sadece barsakları çalıştırmak değil be güzel kardeşlerim, karaciğerden tut cilt hastalıklarına ve hatta çekirdeğinin kanser tedavisinde kulalanıldığı, aynı zamanda birçok faydasının hala ggün yüzüne çıktığını unutmayalım.ayrıca ülke ekonomisine de katkı sağlayacaktır. birileri işin içinde midir bilmem ama merak edenler bence kayısı ticaretine başlasınlar zira altın gibi.altın kayısı/apricot

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Artik eve ~ 11 yıl önce
Badem bile almiyorum ! Bukadarmi tiksinir insan ! THY BİZİM HAVAYOLUMUZ GURURUMUZ , onu bu hale getirenlere LANET olsun ! Topunuzun... Patladigini gorme umuduyla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
bence badem versinler, hem kurumsal kimliklerine de uygun olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
fındık verin ya, ne de olsa lazım herkese

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000