16 Ağustos 2013, Cuma 10:40:52

THY KATMANDU'YA KANAT ÇIRPACAK

Türk Hava Yolları’nın Asya Pasifik Bölgesi’ndeki yeni uçuş noktası Katmandu oldu.
  • Arkadaşlar eğitimler tamamlandı, prosedür ve kurallar belirlendi. Ekipler belirlenip eğitim sonrası sertifikaları verildi. Gidecek kaptanlar, uçaklar, ekipler belli Qatarla Emirates'de kendi başını yesin!!
  • Katmandu gerçekten çok zor bir meydan. Kendine has coğrafi ve meteorolojik özellikleri var. Buraya uçan şirketler özel çalışmalar yapıyorlar. Hatta biz uçarken aramızda C plus diye şakalaşıyorduk. THY de elbette hem eğitim hem prosedür bazında çalışma yapıyordur.
  • Son sekiz yildir her ay yaklasik 2/3 kez ucarim KTM'ye ortalama ve 2 saat evvel oradan geldim. Yakindada umarim TK adina oraya ucarim.
  • yahu ne yüksek egolusunuz... demek istediğim daha önce öyle coğrafi koşullara alışkın pilot var mi? Thy ye giremedin diyen arkadas thy ye girmem zaten:)) emirates te uçuyorum su an ayrıca eski çalıştığın şirket dandik ti diyen arkadaş, eski şirketimde qatar airways ti bilmem bilirmisiniz:) thy ye gelip çalışmak için aklımı peynir ekmekle yemiş olmam lazım... Siz anca böyle caka satıp birbirinizi yiyin. Umarım türkiyedeki havacılık ta birgün düzelir... Allah yar ve yardımcınız olsun.EMNİYETLİ UÇUŞLAR.
  • La biraz da Ankara'dan birkac baskente direk ucus koyun la. Paris, roma, londra koyun. Biktik istanbul'dan amele gibi aktarma yapmaktan. Izmir buradan iyi valla. Bu kadar itilmis muamelesi yapmayin baskente. Utanin biraz.
  • Avrupali Pilot Hadi ya, THY de orya ucabilecek pilot varmiymis, sacmaliga bak!!! Zor bir meydan olabilir ama orya ucan okadar pilotun ne fazlasi var!! THY yi elestirmek isteyenler baska biseyler bulsun, hakkiyla calisan pilotlari rahat birakin!!! THY ile hic bir alakam yok ama insanlara haksizlik yapmayin!!!
  • Nane adlı arkadaş; Bu yorumun da senin eski çalıştığın şirketin ne kadar dandik olduğunu gösteriyor; bence çok da iyi yapıyorlarmış, provakasyon yapıp tartışma başlatmak istediğin kesin!
  • Eski çalıştığım şirket o uçuşa özel pilotları yollardı katmandu ya alçalması yaklaşması feeenaaa...tk da öyle pilot var mı acep? Gerçi yabancı pilotların arasında vardır kesin.
  • uçağa bir zahmet yakıt ikmali yapsanız da manila'ya da gitse fena mı olur!!!
  • ya git gel sefer yaparlar yada 3 kare:) 23,30 saat dinlenmeli:)

Dünya genelinde en fazla ülkeye uçan ve son üç yıldır "Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi" seçilen Türk Hava Yolları’nın, Uzak Doğu’daki 29. destinasyonu, Nepal Cumhuriyeti’nin en büyük şehri ve başkenti Katmandu oldu.

Türk Hava Yolları tarafından yapılan açıklamada "Katmandu seferleri, 1 Eylül 2013 itibariyle haftada 4 gün olmak üzere İstanbul’dan Salı, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri, Katmandu’dan ise Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri icra edilecek" denildi.

KATMANDU'YU TANIYALIM

Katmandu, Nepal Cumhuriyeti'nin başkenti ve en büyük şehridir.

1.500.000 nufuslu Katmandu'da UNESCO tarafından koruma altına alınan çok sayıda Budist ve Hindu tapınağı bulunmaktadır.

Deniz seviyesinden 1300 metre yüksekte kurulan şehir, 27°43' Kuzey, 85°22' Doğuda koordinatları arasında yer almaktadır.

THY KATMANDU'YA KANAT ÇIRPACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Eğitim ~ 11 yıl önce
Arkadaşlar eğitimler tamamlandı, prosedür ve kurallar belirlendi. Ekipler belirlenip eğitim sonrası sertifikaları verildi. Gidecek kaptanlar, uçaklar, ekipler belli Qatarla Emirates'de kendi başını yesin!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dikkat ~ 11 yıl önce
Katmandu gerçekten çok zor bir meydan. Kendine has coğrafi ve meteorolojik özellikleri var. Buraya uçan şirketler özel çalışmalar yapıyorlar. Hatta biz uçarken aramızda C plus diye şakalaşıyorduk. THY de elbette hem eğitim hem prosedür bazında çalışma yapıyordur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Katmandu Tribhuvan ~ 11 yıl önce
Son sekiz yildir her ay yaklasik 2/3 kez ucarim KTM'ye ortalama ve 2 saat evvel oradan geldim. Yakindada umarim TK adina oraya ucarim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nane ~ 11 yıl önce
yahu ne yüksek egolusunuz... demek istediğim daha önce öyle coğrafi koşullara alışkın pilot var mi? Thy ye giremedin diyen arkadas thy ye girmem zaten:)) emirates te uçuyorum su an ayrıca eski çalıştığın şirket dandik ti diyen arkadaş, eski şirketimde qatar airways ti bilmem bilirmisiniz:) thy ye gelip çalışmak için aklımı peynir ekmekle yemiş olmam lazım... Siz anca böyle caka satıp birbirinizi yiyin. Umarım türkiyedeki havacılık ta birgün düzelir... Allah yar ve yardımcınız olsun.EMNİYETLİ UÇUŞLAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 11 yıl önce
Bi tutar "buralara inecek pilotu varmı" dersin,ardından yok qatar airwaysi bilirmisiniz falan..Havacılığı bir sen bilirsin zaten,Türkiyenin pilotu havayolu şirketi anlamaz zaten..Kusura bakmada senin işin burada sadece ortamı provake etmek,havacılık şu bu değil.
Angarali ~ 11 yıl önce
La biraz da Ankara'dan birkac baskente direk ucus koyun la. Paris, roma, londra koyun. Biktik istanbul'dan amele gibi aktarma yapmaktan. Izmir buradan iyi valla. Bu kadar itilmis muamelesi yapmayin baskente. Utanin biraz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Avrupali Pilot Hadi ya, THY de orya ucabilecek pilot varmiymis, sacmaliga bak!!! Zor bir meydan olabilir ama orya ucan okadar pilotun ne fazlasi var!! THY yi elestirmek isteyenler baska biseyler bulsun, hakkiyla calisan pilotlari rahat birakin!!! THY ile hic bir alakam yok ama insanlara haksizlik yapmayin!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Nane adlı arkadaş; Bu yorumun da senin eski çalıştığın şirketin ne kadar dandik olduğunu gösteriyor; bence çok da iyi yapıyorlarmış, provakasyon yapıp tartışma başlatmak istediğin kesin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nane ~ 11 yıl önce
Eski çalıştığım şirket o uçuşa özel pilotları yollardı katmandu ya alçalması yaklaşması feeenaaa...tk da öyle pilot var mı acep? Gerçi yabancı pilotların arasında vardır kesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 11 yıl önce
Sanırım Thy'ye giremedin.Böyle saçma bir yorum olurmu? Bi sen biliyorsun zaten zor şartlara inmeyi kalkmayı,tk pilotları da oraya indiremeyip geri dönecekler
a ~ 11 yıl önce
Sizlerin yabancı sevdanız yüzünden zaten bugün Türkiye yabancı ülkelerin gerisinde.Biraz Türk insanına , halkına destek olsanız senin çocuklarının da hayatı daha iyi olur bizlerinki de , ama nerede sizler gibi 20 milyon insan var Türkiye'de rahat..
filipinli ~ 11 yıl önce
uçağa bir zahmet yakıt ikmali yapsanız da manila'ya da gitse fena mı olur!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 11 yıl önce
Biikmal de ordan yapıp sydneye de insin zaar :)
re ~ 11 yıl önce
ya git gel sefer yaparlar yada 3 kare:) 23,30 saat dinlenmeli:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000