25 Aralık 2017, Pazartesi 14:27:35

THY Kargo'dan milli otomotiv sanayine destek

Küresel hava kargo taşımacılığı pazarındaki payını her geçen gün artıran Turkish Cargo ile çözüm ortağı Lima Logistics, Tofaş’a özel lojistik hizmetler sunarak milli otomotiv sanayine önemli bir katkıda bulunuyor.
  • Adı sanı duyulmamış şirketler bunlar. Yakında yine patlamasın şunun bunun şirketi diye. Dikkat edin
  • Felsefesi “same day no delay” olan yer icin fazla hayali olmus...kargo seferleri 24 saat rotar yaptigi oluyor,24 saatte ulastirmayi gectim
  • Lima lojistik kim ? Daha önce hiç duyulmamış bir şirket . Global şirketler varken neden Tofaş Tk Kargo bu tur küçük şirketlere oncelik veriyor .
  • Thy Kargo birde bünyesinde çalıştırdığı 1500 Taşeron memur ve işçiye destek verse. Yaptığı Anlaşmalar ile gelen kargoyu hazırlayıp sevk eden kim. Önce iç müşterinize destek verin dış müşterinizle taşeronlar ilgileniyor zaten.
  • Kargo'da taşerondayken torpille thy'ye geçenin kardeşi başkan yardımcısı sıfatıyla nasıl da poz veriyor ! Bir de kutsal değerler ağızlarından düşmez !!!
  • Uretilmeyecek olan otomobile destek olacaklarmis sacin paralari sacin
  • Çok önemli be başarılı bir çalışma arkadaşlar.bir havayolunun 365 gün boyunca tam zamanlı lojistik servis verebilmesi, hem sanayicimiz hem hemde lojistik acentelerimiz için çok önemli bir olaydır .bu iş başarılır ise hem global pazarda üstelik Türk acentelerinin de elini güçlendirerek bir servis pazarlanacak.hem de içerde üretim yapan sanayicimizin en büyük ihtiyaçlarından biri karşılanacak.İnşallah bu iş başarılır
  • Buradan Italya ya ne tasiyacak?
  • resimde poz veren thy'lilerin kaçı hakkıyla şirkete girmiş de uzman,şef,müdür vs olmuşlardır acaba ? bir de utanmadan dinden,imandan,kul hakkından bahsederler. unutmasınlar onlara haklarını helal etmeyenler çok...
  • Hemen thy 100 adet daha 777F ve 747-8F sipariş vermeli line olmasına rağmen ups fed x ve DHL ile yarışacak

Geçtiğimiz günlerde filosuna iki yeni Boeing 777F kargo uçağını katarak hava kargo taşımacılığındaki hedeflerine bir adım daha yaklaşan Turkish Cargo, uluslararası taşımacılık sektörünün hızlı büyüyen yerli sermayeli şirketlerinden Lima Logistics ve otomotiv sanayinin öncü kuruluşlarından Tofaş  ile özel bir anlaşma için bir araya geldi.

Türkiye otomotiv sanayine önemli katkı sağlayacak anlaşma sayesinde Fiat Chrysler Automotive (FCA) tarafından İtalya’da üretilen parçalar, Lima Logistics’in İtalya’daki acente ağı üzerinden Tofaş’ın üretim hattına, Turkish Cargo ile 24 saatten daha az süre içerisinde JIT (Just in Time – tam zamanında) olarak ulaşacak.

Operasyonel başarısını ve ulaşım gücünü milli sanayinin hizmetine sunan Turkish Cargo, ilk etapta İtalya’dan Tofaş’ın Bursa’da bulunan fabrikasına haftalık 50 tonluk üretim malzemesi ve yedek parça taşıyacak. Bu anlaşma hava kargo sektörünün en hızlı büyüyen şirketi olan Turkish Cargo’nun pazardaki yükselişine ve İtalya pazarındaki ilk 5 şirketten biri olma hedefine de destek olacak. 

Dünyadaki üretim ve ticaret merkezlerine, ulaşım için en iyi bağlantıları sağlayan Turkish Cargo, kaliteli hizmet anlayışı ile sunduğu cazip olanakları, müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak adına geliştirmeye devam ediyor ve her geçen gün artan lojistik talebe yönelik özel ve pratik çözümler üreterek, bölgesel ticareti geliştiriyor, ihracatçı firmalara destek olmayı sürdürüyor.

THY Kargo'dan milli otomotiv sanayine destek

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Lima ~ 6 yıl önce
Adı sanı duyulmamış şirketler bunlar. Yakında yine patlamasın şunun bunun şirketi diye. Dikkat edin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kargo ~ 6 yıl önce
Felsefesi “same day no delay” olan yer icin fazla hayali olmus...kargo seferleri 24 saat rotar yaptigi oluyor,24 saatte ulastirmayi gectim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KARGO1 ~ 6 yıl önce
günüzmde kargolar türkiyede hala a300-a300-600-a310 operasyonu ile yapıldığı için olabilir mi?b777f brand new yani
Global ~ 6 yıl önce
Lima lojistik kim ? Daha önce hiç duyulmamış bir şirket . Global şirketler varken neden Tofaş Tk Kargo bu tur küçük şirketlere oncelik veriyor .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tam Destek Hep Destek ~ 6 yıl önce
Thy Kargo birde bünyesinde çalıştırdığı 1500 Taşeron memur ve işçiye destek verse. Yaptığı Anlaşmalar ile gelen kargoyu hazırlayıp sevk eden kim. Önce iç müşterinize destek verin dış müşterinizle taşeronlar ilgileniyor zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kayagiller ~ 6 yıl önce
Kargo'da taşerondayken torpille thy'ye geçenin kardeşi başkan yardımcısı sıfatıyla nasıl da poz veriyor ! Bir de kutsal değerler ağızlarından düşmez !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik ~ 6 yıl önce
Uretilmeyecek olan otomobile destek olacaklarmis sacin paralari sacin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok önemli ~ 6 yıl önce
Çok önemli be başarılı bir çalışma arkadaşlar.bir havayolunun 365 gün boyunca tam zamanlı lojistik servis verebilmesi, hem sanayicimiz hem hemde lojistik acentelerimiz için çok önemli bir olaydır .bu iş başarılır ise hem global pazarda üstelik Türk acentelerinin de elini güçlendirerek bir servis pazarlanacak.hem de içerde üretim yapan sanayicimizin en büyük ihtiyaçlarından biri karşılanacak.İnşallah bu iş başarılır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reverse logistics ~ 6 yıl önce
Buradan Italya ya ne tasiyacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ben söyleyeyim ~ 6 yıl önce
Oraya doğru Euro taşır. Buraya doğru İphone, ipad taşır. İtalyanlar bizden balata alacak değil herhalde.
Ahmet Yılmaz ~ 6 yıl önce
Kebap
torpil airlines ~ 6 yıl önce
resimde poz veren thy'lilerin kaçı hakkıyla şirkete girmiş de uzman,şef,müdür vs olmuşlardır acaba ? bir de utanmadan dinden,imandan,kul hakkından bahsederler. unutmasınlar onlara haklarını helal etmeyenler çok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acil ~ 6 yıl önce
Hemen thy 100 adet daha 777F ve 747-8F sipariş vermeli line olmasına rağmen ups fed x ve DHL ile yarışacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000