14 Ağustos 2012, Salı 10:05:21

THY KARARINI VERDİ...

Türk Hava Yolları (THY), hosteslerin giyeceği yeni üniformaların tasarımları konusunda modacı Dilek Hanif ile anlaştı...
  • 29 Mayıs törenlerine yeni uniformalarla katilirsiniz. Bence en büyük modacı Hamdi
  • ha ha gerçekten çok komiksin.senin daha dünyadan bile haberin yok arkadaşım senin.THY'ye en son alınanların kaç TL maaş ile başladığından bile bir habersin.seni işe alıp da aylık 5000 TL maaş vereceklerini mi sanıyorsun ? başlangıçta alacağın para 1500 TL ve ikramiye,mesai parası da yok.şirkette yeni işe başlayanların ücretlerini önce bir öğren sonra konuş.birşeyi iyi bilmeden ahkam kesmeyelim lütfen :))
  • iyi sallamısınız 1.500 maaş diye allahım agzı olan konuşuyo yaa komediiiiiiiiiii
  • Var carsamba pazarinda,isiniz gucunuz bitti bunun derdindesiniz!
  • teknik personele yok mu kıyafet?
  • Biri giyinmeyi bilmeyen kabin yoneticilerine, müdürlerine de giyinmeyi öğretsin. Nasıl kılıklarla geziyorlar öyle...
  • vay vay alımlar başlamış bak birde sorup duruyorsun alımlar ne zaman yaaaaaaaaaaaaa diye her haberin altında bak dünyadan haberin
  • wingo`yu ornek alin wingo`yu.
  • Universitelerden alim yaptikalrini iddia ederek 2 hafta once bi mulakat yaptilar cocuklari cagirip sonra 23 yasindan buyuk almiyoruz uzgunuz diyip yarisini geri gonderdiler insanlarin onlerinde cv yok sanki okulun egitimi kendileri vermis herkesi taniyorlar nasil bir duzensizlik nasil bir bakis acisi. Sen git sivil havacilik okulu ac sonra 23 yas siniri koyduk de. Bir insan zaten bu ulkede 22 yasinda okul bitiriyor kaldiki 1 sene once mezun olan ogrencileri sen bir sene beklettin neyin derdindesin HAMDİ YANDASLARİNA ACACAGİN KADRONDA 10 kisi mi gozune geldi ayip ayip.
  • BRUTALLY YOURS yazmayı unutmasın Dilek hanım

Kabin memurları gelecek yazdan itibaren uçaklarda yeni üniformaları ile hizmet verecek. THY Yönetim Kurulu, kabin memurlarının üniformalarının hazırlanması konusunda ünlü modacılar Dilek Hanif, Birgül Ergün, Arzu Kaprol, Gamze Saraçoğlu, Özlem Süer, Ece Ege, Atıl Kutoğlu ve Bahise Kurt'a (Vakko) teklif götürmüştü. THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu tarafından oluşturulan özel ekibin değerlendirmesinde, Dilek Hanif ismi ön plana çıktı.

Hamdi Topçu, herkesin övgüsünü kazanacak üniforma hazırlanması amacıyla uzun süredir titiz çalışma yürüttüklerini belirterek, THY'nin kurumsal kimliğini temsil edecek şık bir üniforma tasarlanması konusunda modacı Dilek Hanif ile çalışma kararı aldıklarını söyledi. Üniformaların hazırlanmasında, gerek renk, gerekse tarz bakımından hiçbir baskıda bulunmadıklarına dikkat çeken Topçu, "Yeni üniformaların THY'nin uzun süre kullanacağı kalite ve güzellikte olacağına inanıyorum. Üniformalar aynı zamanda, ekiplerin hareket kabiliyetini kısıtlamayacak ve çok kullanışlı olacak." dedi.

Modayı gökyüzüne taşıyan havayolu şirketleri, ünlü modacıların tasarladığı üniformaları ile adeta birbirleriyle yarışıyor. THY'nin 2005'te anlaştığı modacı Cemil İpekçi ile başlayan havacılık sektöründeki 'modacı' akımı, daha sonra modacı Arzu Kaprol'ün Çelebi Hava Servisi, modacı Serdar Candar'ın da Pegasus Havayolları çalışanları için tasarladığı yeni kıyafetlerle gündeme geldi. Hosteslerinin daha şık görünmesi amacıyla ünlü modacıların kapısını en son Atlasjet Havayolları çalmış, şirket Dilek Hanif ile anlaşmıştı.

(Mustafa Gün / Zaman)

THY KARARINI VERDİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Spartali ~ 12 yıl önce
29 Mayıs törenlerine yeni uniformalarla katilirsiniz. Bence en büyük modacı Hamdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
00:29:37 ~ 12 yıl önce
ha ha gerçekten çok komiksin.senin daha dünyadan bile haberin yok arkadaşım senin.THY'ye en son alınanların kaç TL maaş ile başladığından bile bir habersin.seni işe alıp da aylık 5000 TL maaş vereceklerini mi sanıyorsun ? başlangıçta alacağın para 1500 TL ve ikramiye,mesai parası da yok.şirkette yeni işe başlayanların ücretlerini önce bir öğren sonra konuş.birşeyi iyi bilmeden ahkam kesmeyelim lütfen :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sdfsdfsf ~ 12 yıl önce
iyi sallamısınız 1.500 maaş diye allahım agzı olan konuşuyo yaa komediiiiiiiiiii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik e ~ 12 yıl önce
Var carsamba pazarinda,isiniz gucunuz bitti bunun derdindesiniz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
syt ~ 12 yıl önce
teknik personele yok mu kıyafet?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lütfen ~ 12 yıl önce
Biri giyinmeyi bilmeyen kabin yoneticilerine, müdürlerine de giyinmeyi öğretsin. Nasıl kılıklarla geziyorlar öyle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
vay vay alımlar başlamış bak birde sorup duruyorsun alımlar ne zaman yaaaaaaaaaaaaa diye her haberin altında bak dünyadan haberin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wingo ~ 12 yıl önce
wingo`yu ornek alin wingo`yu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ddd ye ~ 12 yıl önce
Universitelerden alim yaptikalrini iddia ederek 2 hafta once bi mulakat yaptilar cocuklari cagirip sonra 23 yasindan buyuk almiyoruz uzgunuz diyip yarisini geri gonderdiler insanlarin onlerinde cv yok sanki okulun egitimi kendileri vermis herkesi taniyorlar nasil bir duzensizlik nasil bir bakis acisi. Sen git sivil havacilik okulu ac sonra 23 yas siniri koyduk de. Bir insan zaten bu ulkede 22 yasinda okul bitiriyor kaldiki 1 sene once mezun olan ogrencileri sen bir sene beklettin neyin derdindesin HAMDİ YANDASLARİNA ACACAGİN KADRONDA 10 kisi mi gozune geldi ayip ayip.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
brutally yours yazdırmayı unutmasınlar ~ 12 yıl önce
BRUTALLY YOURS yazmayı unutmasın Dilek hanım

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000