05 Mart 2015, Perşembe 11:41:28

THY KAPTANININ KIZI HAYATINI KAYBETTİ

Türk Hava Yolları kaptan pilotlarından Sabri Duman’ın mimar kızı Ezgi Duman, kansere yenik düştü.
  • YAVRUNUZA ALLAHTAN RAHMET AİLESİNE ÇOK ÇOK SABIRLAR DİLERİM
  • Merhaba,haberin yanlisligindan dolayi aciklama yapma geregi duyuyorum.Ablam EZGI DUMAN kanserden dolayi vefat etmedi.Kullandigi antibiyotige bagli olarak sepsis tablosu gelistigi icin vefat etti.Bilginize...
  • Başın Sağolsun Ağabeyim , Allah rahmet eylesin kardeşimize Buğra Çelik
  • THY MENSUPLARININ BAŞI SAĞOLSUN. ALLAH RAHMET ETSİN MEKANI CENNET OLSUN RUHU ŞAD OLSUN. GERİDE KALAN AİLESİNE ALLAH SABIR VERSİN. ÖMÜRLERİ UZUN. OLSUN. SEVGİ VE SAYGILARIMLA, İYİ CUMALAR İYİ UÇUŞLAR.
  • Allah rahmet eylesin,günahlarını affetsin.Hiçkimseye de evlat acısı yaşatmasın
  • Annesi ölene, Öksüz denir. Babası ölene, Yetim denir. Kocası ölene, Dul denir. Ama evlâdı ölene hiç birşey denmez. Çünkü o acıya isim bile konamaz... Sözün bittiği yerdeyiz kimse bu acıları tatmasın istiyoruz ama dünyanın acı gerçekleri. Hocam başınız sağolsn mekanı cennet olsun inşallah. Allahtan rahmet dilerim keşke acınızı hafifletebilcek bir imkanımız olsada elimiZden birşey gelse :(
  • Sozun bittigi yer.Allah Rahmet eylesin ve geride kalanlara Rabbim sabir versin.Ates dustugu yeri yakar ama sabretmekten baskada bir sey gelmez elimizden.Insan bir hic.Nefesi gidince hersey bitiyor.Allah iman ile son nefesi vermeyi nasip etsin.
  • Gencecik bir insan hayatini kaybetmis,hala utanmadan burdan atisiyorsunuz. Biz millet olarak vicdanimizi,insanligimizi nerde,ne zaman kaybettik?Burdan atisanlara ancak sunu diyebiliriz,umarim sizde ayni aciyla yuzlesirsiniz belki o zaman ne paranin ne kariyerin ne de ne kadar dindar oldugunuzun bir anlami olmadigini anlarsiniz. Allah rahmet eylesin genc kardesimize.
  • Allah çok çok sabır versin çok üzüldüm
  • Kaptanım Allah sabırlar versin... dayanma gücü versin sizlere...

Türk Hava Yolları kaptan pilotlarından Sabri Duman’ın mimar kızı Ezgi Duman, kansere yenik düştü.

Türk Hava Yolları Airbus 330 kaptanlarından ve aynı zamanda Pilvak Başkan Yardımcısı olan Sabri Duman’ın kızı, kanser savaşını kaybetti.  Yeditepe Üniversitesi Mimarlık bölümü mezunu olan Ezgi Duman (29), bir süredir kanser tedavisi görüyordu.

Dün akşam saatlerinde hayatını kaybeden Duman, sevenlerini yasa boğdu. Genç kızın cenazesi yarın öğlen Selimiye Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

©AirportHaber

THY KAPTANININ KIZI HAYATINI KAYBETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (58)

İSİMSİZ ~ 9 yıl önce
YAVRUNUZA ALLAHTAN RAHMET AİLESİNE ÇOK ÇOK SABIRLAR DİLERİM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oyku Duman ~ 9 yıl önce
Merhaba,haberin yanlisligindan dolayi aciklama yapma geregi duyuyorum.Ablam EZGI DUMAN kanserden dolayi vefat etmedi.Kullandigi antibiyotige bagli olarak sepsis tablosu gelistigi icin vefat etti.Bilginize...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Başın Sağolsun Ağabeyim , Allah rahmet eylesin kardeşimize Buğra Çelik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ELİF ~ 9 yıl önce
THY MENSUPLARININ BAŞI SAĞOLSUN. ALLAH RAHMET ETSİN MEKANI CENNET OLSUN RUHU ŞAD OLSUN. GERİDE KALAN AİLESİNE ALLAH SABIR VERSİN. ÖMÜRLERİ UZUN. OLSUN. SEVGİ VE SAYGILARIMLA, İYİ CUMALAR İYİ UÇUŞLAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Allah rahmet eylesin,günahlarını affetsin.Hiçkimseye de evlat acısı yaşatmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Annesi ölene, Öksüz denir. Babası ölene, Yetim denir. Kocası ölene, Dul denir. Ama evlâdı ölene hiç birşey denmez. Çünkü o acıya isim bile konamaz... Sözün bittiği yerdeyiz kimse bu acıları tatmasın istiyoruz ama dünyanın acı gerçekleri. Hocam başınız sağolsn mekanı cennet olsun inşallah. Allahtan rahmet dilerim keşke acınızı hafifletebilcek bir imkanımız olsada elimiZden birşey gelse :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 9 yıl önce
Sozun bittigi yer.Allah Rahmet eylesin ve geride kalanlara Rabbim sabir versin.Ates dustugu yeri yakar ama sabretmekten baskada bir sey gelmez elimizden.Insan bir hic.Nefesi gidince hersey bitiyor.Allah iman ile son nefesi vermeyi nasip etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Utanmazlar ~ 9 yıl önce
Gencecik bir insan hayatini kaybetmis,hala utanmadan burdan atisiyorsunuz. Biz millet olarak vicdanimizi,insanligimizi nerde,ne zaman kaybettik?Burdan atisanlara ancak sunu diyebiliriz,umarim sizde ayni aciyla yuzlesirsiniz belki o zaman ne paranin ne kariyerin ne de ne kadar dindar oldugunuzun bir anlami olmadigini anlarsiniz. Allah rahmet eylesin genc kardesimize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 9 yıl önce
Allah çok çok sabır versin çok üzüldüm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sabri Kaptanım ~ 9 yıl önce
Kaptanım Allah sabırlar versin... dayanma gücü versin sizlere...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000