15 Ağustos 2012, Çarşamba 16:01:57

THY KANCAYI DÜNYANIN EN İYİSİNE TAKTI...

Türk Hava Yolları'nın Lionel Messi'yle anlaştığı iddia edildi...
  • Kesinleşti mi bu olay,nabız mı yokluyorlar daha?
  • Cevabin da patates gibi olmus :-)Onyargili oldugun yorumlarindan belli hemen bana pas bileti hazirladin,THY'de calismiyorum ama bu jestine tesekkur ederim.Ayrica ben yurtdisinda yasiyorum ve isim geregi onlarca ulke gezmisimdir.Benim anlattiklarimdan nasil boyle sonuclar cikarip da anlamak istediklerini anlamissin bravo sana.Kim ile Hrant birer Ermeni sembolu oldugu icin ornek verdim yoksa kisiliklerine vatanseverliklerine bir soz soyledigimi hatirlamiyorum(gerci Kim'in uygunsuz videolari var ama).Koprunun yapimi baska bir konu zihninde uydurdugun arsa ranti baska bir konu.Kopruye karsi cikanlarin da derdi arsa ranti degildi sirf muhalefet olsun,yetimin hakkini sattirmam nasil bir lafsa :-)))))
  • sponsorlara milyon dolarlar ver,çalışanın parasına göz dik !!! vicdan ve merhamet diliyorum size mübarek günlerde..
  • Kobe Brynat`e sozum: 1- Dink Ermenidir ve Tui.rk Vatandasidir. Bu ulkeyi seven guzel bir insandi. Ermeni diye hunharca katledildi. Sen de bana Globally Yours diyorsun. Sen de ne global bir kimlik ne de vicdan var. 2- Iki kopruyu ayni anda tamire koyan zihniyetin yillar once arsalari parselledigini , ranta hazir oldugunu ve ucuncu kopruyu diretmek icin utanmadan yaz gunu Tum Istanbula iskence cektirmesini de ne kadar sig ozetledin. Gercekten uzuldum. Sirkettin o kadar pas imkani var. Dunyayi gorup algilamak icin.Demek ki sen ölu bir yatirimsin.
  • 2/3 senede bir Hull loss, ayrica sigorta tarafindan odenir ve halka maliyeti yoktur.Sonuc alabilmekte kolay ve ayri bir karlilik saglar.Nasil buna ulasabiliriz derseniz, soyle bir baslangic yapilmasini oneririm :Ekip azaltma, ucus surelerini artirma, dinlenme surelerini kisaltma vs vs gibi teknikler vardir. Gordugunuz gibi herbiri ayri bir gelir kaynagi. Detaylarina maalesef ucret odendikten sonra verebilirim. Levent Eskarga sirket danismanligina muracaat edebilirsiniz.
  • buna para verecegine bilet fiyatlarını dusursun !!!!!!!
  • Çalisanlarin maaşini azaltiyorlar çalisanlari düsman olarak goruyorlar sirketi tehditle korku imparatorluguyla yönetiyorlar. Ama reklamlara milyon dolarlar harciyolar. Bu şirkette uçuş emniyeti servisten ikramdan çooook sonra geliyor :) kaptanlar uykusuz kabin memurlari uykusuz. Allaha emanet uçuyoruz. Yakinda bi olay patlak verir kesin bu böyle gitmez. Ya bi kaza olur yada bi steward dayanamayip yolcuya dayak atar benden söylemesi.
  • Kobe Bryant gundeme geldiginde de basta Kim Kardashian olmak uzere Kaliforniya'daki butun ermeniler karsi cikmisti.Bunlarin bir kismi Hrant bir kismi da Kim galiba :-))Kim ne edebiyati yaparsa yapsin THY'nin basarili bir pazarlama ekibi oldugu goruluyor.Yetimin hakki edebiyatini bir zamanlar asker emeklisi Halk parti baskani Necdet Calp de kopruyu sattirmam yetimin hakki diye Ozal'a karsi cikmisti da Ozal kaale almayip ikincisini yapmisti,simdi ayni cenah Istanbul trafigi diye agliyorlar.Bunlar adam olmaaaazzzzzzzzzzz.
  • Tur operatörü kaşınma bence...Thy büyük bir firma bence 6000 kisinin kötü yorumunu alma...
  • Tur operatoru sen işine bak biz de işimize bakalım,karışma böyle şeylere dostuuum:))

Türkiye'nin son yıllarda attığı adımlarla Avrupa ve dünyada adından sıklıkla söz ettirdiği milli markası Türk Hava Yolları öyle bir ismin peşine düştü ki, adeta ses getirecek cinsten.

Yaptığı sponsorluk anlaşmaları ve reklamlarıyla ülkede eleştiri konusu da olan ancak hamleleriyle hızlı bir büyüme içine giren THY, yeni sponsorluk anlaşmasıyla reklam yüzünü dünyaca ünlü Barcelona'lı futbolcu Lionel Messi'ye çevirdi. Türk Hava Yolları'nın Arjantanli genç oyuncuyla sponsorluk anlaşması konusunda uzlaştığı iddia ediliyor.

THY'nin reklam yüzü olması konusunda sponsorluk anlaşması yaptığı isimler halihazırda dünyaca ünlü markalardan oluşuyor. Kobe Bryant ve Caroline Wozniacki de bunlara örnek. Ancak gerçekleşmesi halinde şüphesiz en çok ses getirecek olan dünyanın en iyi futbolcusu olarak gösterilen Lionel Messi olacak.

THY, iddiaları yalanlamadı ancak henüz resmi bir anlaşma yapılmadığını, Messi ile birlikte başka görüşmelerin de sürdüğünü bildirdi.

THY KANCAYI DÜNYANIN EN İYİSİNE TAKTI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Kesinleşti mi bu olay,nabız mı yokluyorlar daha?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bryant'dan Patates'e ~ 12 yıl önce
Cevabin da patates gibi olmus :-)Onyargili oldugun yorumlarindan belli hemen bana pas bileti hazirladin,THY'de calismiyorum ama bu jestine tesekkur ederim.Ayrica ben yurtdisinda yasiyorum ve isim geregi onlarca ulke gezmisimdir.Benim anlattiklarimdan nasil boyle sonuclar cikarip da anlamak istediklerini anlamissin bravo sana.Kim ile Hrant birer Ermeni sembolu oldugu icin ornek verdim yoksa kisiliklerine vatanseverliklerine bir soz soyledigimi hatirlamiyorum(gerci Kim'in uygunsuz videolari var ama).Koprunun yapimi baska bir konu zihninde uydurdugun arsa ranti baska bir konu.Kopruye karsi cikanlarin da derdi arsa ranti degildi sirf muhalefet olsun,yetimin hakkini sattirmam nasil bir lafsa :-)))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
sponsorlara milyon dolarlar ver,çalışanın parasına göz dik !!! vicdan ve merhamet diliyorum size mübarek günlerde..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
patate ~ 12 yıl önce
Kobe Brynat`e sozum: 1- Dink Ermenidir ve Tui.rk Vatandasidir. Bu ulkeyi seven guzel bir insandi. Ermeni diye hunharca katledildi. Sen de bana Globally Yours diyorsun. Sen de ne global bir kimlik ne de vicdan var. 2- Iki kopruyu ayni anda tamire koyan zihniyetin yillar once arsalari parselledigini , ranta hazir oldugunu ve ucuncu kopruyu diretmek icin utanmadan yaz gunu Tum Istanbula iskence cektirmesini de ne kadar sig ozetledin. Gercekten uzuldum. Sirkettin o kadar pas imkani var. Dunyayi gorup algilamak icin.Demek ki sen ölu bir yatirimsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
En iyi ve en ucuz reklam... ~ 12 yıl önce
2/3 senede bir Hull loss, ayrica sigorta tarafindan odenir ve halka maliyeti yoktur.Sonuc alabilmekte kolay ve ayri bir karlilik saglar.Nasil buna ulasabiliriz derseniz, soyle bir baslangic yapilmasini oneririm :Ekip azaltma, ucus surelerini artirma, dinlenme surelerini kisaltma vs vs gibi teknikler vardir. Gordugunuz gibi herbiri ayri bir gelir kaynagi. Detaylarina maalesef ucret odendikten sonra verebilirim. Levent Eskarga sirket danismanligina muracaat edebilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trenespilot ~ 12 yıl önce
buna para verecegine bilet fiyatlarını dusursun !!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu böyle gitmez. ~ 12 yıl önce
Çalisanlarin maaşini azaltiyorlar çalisanlari düsman olarak goruyorlar sirketi tehditle korku imparatorluguyla yönetiyorlar. Ama reklamlara milyon dolarlar harciyolar. Bu şirkette uçuş emniyeti servisten ikramdan çooook sonra geliyor :) kaptanlar uykusuz kabin memurlari uykusuz. Allaha emanet uçuyoruz. Yakinda bi olay patlak verir kesin bu böyle gitmez. Ya bi kaza olur yada bi steward dayanamayip yolcuya dayak atar benden söylemesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kobe Brynat ~ 12 yıl önce
Kobe Bryant gundeme geldiginde de basta Kim Kardashian olmak uzere Kaliforniya'daki butun ermeniler karsi cikmisti.Bunlarin bir kismi Hrant bir kismi da Kim galiba :-))Kim ne edebiyati yaparsa yapsin THY'nin basarili bir pazarlama ekibi oldugu goruluyor.Yetimin hakki edebiyatini bir zamanlar asker emeklisi Halk parti baskani Necdet Calp de kopruyu sattirmam yetimin hakki diye Ozal'a karsi cikmisti da Ozal kaale almayip ikincisini yapmisti,simdi ayni cenah Istanbul trafigi diye agliyorlar.Bunlar adam olmaaaazzzzzzzzzzz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tur operatörüne hitaben.. ~ 12 yıl önce
Tur operatörü kaşınma bence...Thy büyük bir firma bence 6000 kisinin kötü yorumunu alma...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Tur operatoru sen işine bak biz de işimize bakalım,karışma böyle şeylere dostuuum:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000