08 Eylül 2009, Salı 08:15:20

THY, kanatlarını SAW için açtı!

THY Genel Müdür Ticari Yardımcısı Orhan Sivrikaya 10 Kasım’da THY ana markasıyla Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan 7 şehre tarifeli seferlerin başlayacağını söyledi...
  • ARKADAŞIM MERAK ETTİM,1 NCİ SINIFI VE 3 NCÜ SINIFI ANLADIMDA 2 NCİ SINIFTA KİM VAR?BEN HAVAYOLU ŞİRKETLERİNİN DE BÖYLE SINIFLANDIRILDIĞINI İLK DEFA DUYUYORUM.YAZIK YAA,SEN OLAYA BÖYLE BAKIYORSAN KESİN BİR ÇALIŞAN OLMALISIN.ORAYA KADAR GİTMEK ZOR MU GELDİ.MERAK ETME ALIŞIRSIN.MAKSAT ORADAN HİZMET VERMEKSE GİDECEKSİN.NEDE OLSA SEN 1 NCİ SINIFSIN.DEĞİL Mİ?
  • THYnın SAW dan sefer yapması hayret verici... Neden ısrarla kendilerini 3. sınıf taşıyıcılarla bir tutuyor ? Neden lowcost gibi davranıyor ? Sanırım siyasi baskı var. Ama göreceksiniz kısa zamanda seferleri iptal edecekler. Yürümeyeceğini görecekler.
  • SN SİVRİKAYA AYNI AÇLIMLARIN ÖRGÜTLENDİĞİNİZ ÇORLU DAN DA BEKLİYORUZ.
  • Hollanda'da Amsterdam yerine Rotterdam, Moskova'da da Domodedovo (Şeremetyevo yerine) havalimanlarına uçulacağını okumuştum...
  • Arkadaşım asıl senin kafan çalışmıyor. Thy nın başında kileri kim atıyor?????? HÜKÜMET değilmi hangi serbestiden bahsediyorsun sen kardeşim. TAM BAĞIMSIZ BİR THY ise neden kurumun başındakiler iktidarın adamı. Sen hem özel sektörü destekliycem diyosun hemde Her meydana operasyon düzenliyosun . Sefer sayısını arttırıp piyasayı altüst ediyosun !!! Neymiş THY kamu kurumu değilmiş .Geçelim bunları . Kimse bu lafları yutmaz
  • Sabiha Gökçen Havalimanının alt yapı sorunları olabilir bu problem havalimanı işletmecilerini sorumlu tutar üç büyük firma işletmesini yapıyor Heaş bunun üstesinden gelmek mecburiyetinde Sabiha Gökçen deki diğer özel şirketler büyüyeceğine THY büyüsün.
  • Sabiha Gökçen'de operasyon yapan bir pilot olarak yazıyorum. Şu günlerde Heas altyapısı içler acısı, yeterli personel yok alt yapı yok. Aynı anda en fazla 3 dış hat uçurabilecek kapasitede meydan. Dördüncü uçak gelince terminal kilit oluyor. Ne yeterli Cobus(yolcu transfer otobüsü), ne pushback aracı, ne yeterli güvenlik elemanı var. (pasaport kontrol v.s.) Havacılık THY 'nin yaptığı gibi ordan uçalım burdan uçalım ile olmuyor. Öncelikle bir fizibilite yapmak lazım. Vatanını seven bir Türk Vatandaşı olarak elbetteki THY nin büyümesini çok isteriz ama istediğiniz kadar 300 uçağa çıkıcam deyin , altyapı olmadan bu kadar büyürseniz sırf THY 'yi değil özel sektörüde karanlığın içine sürüklersiniz
  • thy saw dan toplam 15 noktaya sefer oldu.2010 yılında bu sayı 30 olacakmış.
  • THY kamu kuruluşu değildir.hem kamu kuruluşu olsa ne olacak devlet düşmanımısın kardeşim sen.para babaları kazanacağına devlet kazansın.herşey özelleşti de ne oldu.ptt gene kuyruk, telekom gene kazık.birazcık beyninizi kullanın yazı yazarken.
  • Sn.Sivrikaya Berlinden SAW ucus koymus ama ucus TEGEL den degil SCHONEFELD havalanindan...Buda cok ilginc 3 uncu IST seferini kaldir SCHONEFELDEN SAW ucus koy...Hayret dogrusu????? buradanda PEGASUSLA yan yana ucacaklar tabi birde kardes sirketleri SUN EXPRESIDE unutmamak lazim......TEBRIKLER Stuttgart Muduru AHL ucuncu seferi koysaydin daha iyi olmazmiydi bir icraat yapmis olurdun...Simdi Stuttgartanda Pegasusla yana yana ucacaksiniz.....Super randiman alirsiniz ucaklar FULL gider FULL gelir ??????

Türk Hava Yolları (THY) İstanbul’un 2. havaalanı olan  Anadolu yakasındaki Sabiha Gökçen’den yurtdışı seferlerine başlıyor.

THY Genel Müdür Ticari yardımcısı Orhan Sivrikaya yaptığı açıklamada, 10 Kasım’da THY ana markasıyla Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan 7 şehre tarifeli seferlerin yapılmaya başlayacağını, bu seferlerin; Moskova, Londra, Amsterdam, Köln, Stuttgart, Berlin ve Hannover şehirlerine gerçekleştirileceğini belirtti.

Sivrikaya konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"THY olarak 10 Kasım 2009 tarihi itibariyle THY ana markası ile  Sabiha Gökçen merkezli yeni tarife yapısını uygulamaya koyuyoruz.

Moskova, Londra, Amsterdam, Köln, Stuttgart, Berlin ve Hannover olmak üzere toplam 7 yurt dışı noktasına tarifeli uçuşlar başlayacak.

Uçulan tüm yurt dışı seferler her iki yönde yine ana marka ile uçulan Ankara, Antalya, İzmir ve Adana seferlerine bekleme olmaksızın bağlantı verecek.

Sabiha Gökçen Havalimanı İstanbul nüfusunun yarısının yaşadığı Anadolu yakasında çevre illerin de katkısı ile kendine münhasır yolcusu olan bir uçuş merkezi olarak konumlandırılmıştır.

Sözkonusu yeni tarifede tüm uçuşlarda business class hizmeti verilecek. Full service şeklinde adlandırılan Atatürk Havalimanı merkezli yapılan seferlerimizde sunulduğu gibi buradan yapılacak seferlerde tüm yönleriyle ana marka standartlarımızda servis verilecek.

Ayrıca Miles and Smiles yolcularımıza ücretsiz otopark hizmeti verilecek" şeklinde konuştu.


Turizmgazetesi

THY, kanatlarını SAW için açtı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 15 yıl önce
ARKADAŞIM MERAK ETTİM,1 NCİ SINIFI VE 3 NCÜ SINIFI ANLADIMDA 2 NCİ SINIFTA KİM VAR?BEN HAVAYOLU ŞİRKETLERİNİN DE BÖYLE SINIFLANDIRILDIĞINI İLK DEFA DUYUYORUM.YAZIK YAA,SEN OLAYA BÖYLE BAKIYORSAN KESİN BİR ÇALIŞAN OLMALISIN.ORAYA KADAR GİTMEK ZOR MU GELDİ.MERAK ETME ALIŞIRSIN.MAKSAT ORADAN HİZMET VERMEKSE GİDECEKSİN.NEDE OLSA SEN 1 NCİ SINIFSIN.DEĞİL Mİ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THYnın SAW dan sefer yapması hayret verici... Neden ısrarla kendilerini 3. sınıf taşıyıcılarla bir tutuyor ? Neden lowcost gibi davranıyor ? Sanırım siyasi baskı var. Ama göreceksiniz kısa zamanda seferleri iptal edecekler. Yürümeyeceğini görecekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SN SİVRİKAYA AYNI AÇLIMLARIN ÖRGÜTLENDİĞİNİZ ÇORLU DAN DA BEKLİYORUZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hollanda'da Amsterdam yerine Rotterdam, Moskova'da da Domodedovo (Şeremetyevo yerine) havalimanlarına uçulacağını okumuştum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşım asıl senin kafan çalışmıyor. Thy nın başında kileri kim atıyor?????? HÜKÜMET değilmi hangi serbestiden bahsediyorsun sen kardeşim. TAM BAĞIMSIZ BİR THY ise neden kurumun başındakiler iktidarın adamı. Sen hem özel sektörü destekliycem diyosun hemde Her meydana operasyon düzenliyosun . Sefer sayısını arttırıp piyasayı altüst ediyosun !!! Neymiş THY kamu kurumu değilmiş .Geçelim bunları . Kimse bu lafları yutmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sabiha Gökçen Havalimanının alt yapı sorunları olabilir bu problem havalimanı işletmecilerini sorumlu tutar üç büyük firma işletmesini yapıyor Heaş bunun üstesinden gelmek mecburiyetinde Sabiha Gökçen deki diğer özel şirketler büyüyeceğine THY büyüsün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sabiha Gökçen'de operasyon yapan bir pilot olarak yazıyorum. Şu günlerde Heas altyapısı içler acısı, yeterli personel yok alt yapı yok. Aynı anda en fazla 3 dış hat uçurabilecek kapasitede meydan. Dördüncü uçak gelince terminal kilit oluyor. Ne yeterli Cobus(yolcu transfer otobüsü), ne pushback aracı, ne yeterli güvenlik elemanı var. (pasaport kontrol v.s.) Havacılık THY 'nin yaptığı gibi ordan uçalım burdan uçalım ile olmuyor. Öncelikle bir fizibilite yapmak lazım. Vatanını seven bir Türk Vatandaşı olarak elbetteki THY nin büyümesini çok isteriz ama istediğiniz kadar 300 uçağa çıkıcam deyin , altyapı olmadan bu kadar büyürseniz sırf THY 'yi değil özel sektörüde karanlığın içine sürüklersiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
thy saw dan toplam 15 noktaya sefer oldu.2010 yılında bu sayı 30 olacakmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY kamu kuruluşu değildir.hem kamu kuruluşu olsa ne olacak devlet düşmanımısın kardeşim sen.para babaları kazanacağına devlet kazansın.herşey özelleşti de ne oldu.ptt gene kuyruk, telekom gene kazık.birazcık beyninizi kullanın yazı yazarken.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sn.Sivrikaya Berlinden SAW ucus koymus ama ucus TEGEL den degil SCHONEFELD havalanindan...Buda cok ilginc 3 uncu IST seferini kaldir SCHONEFELDEN SAW ucus koy...Hayret dogrusu????? buradanda PEGASUSLA yan yana ucacaklar tabi birde kardes sirketleri SUN EXPRESIDE unutmamak lazim......TEBRIKLER Stuttgart Muduru AHL ucuncu seferi koysaydin daha iyi olmazmiydi bir icraat yapmis olurdun...Simdi Stuttgartanda Pegasusla yana yana ucacaksiniz.....Super randiman alirsiniz ucaklar FULL gider FULL gelir ??????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000