21 Şubat 2011, Pazartesi 17:15:17

THY KAÇ KİŞİYİ TAHLİYE EDEBİLDİ?

Türk Hava Yolları (THY) Libya'ya önceki gün ve dün gönderdiği özel uçaklarla toplam 438 kişiyi tahliye edebildi.
  • GÜçlü hükumet yok ne yazık ki varsa yoksa ağlaşsınlar yalvarmacı uluslararası politikalar, orada mahsur kalan vatandaşlarımız için adam gibi bir hükumet iniş izni verilmeyen uçak için: 15 dakikanız var verdiniz verdiniz vermediniz savaş uçaklarımızı gönderiyoruz diyebilmeliydi.. AKP ağladı bekledi kafalar öne eğik..
  • Güçlü devletimize ve Gözde havayolumuz Thy'ye teşekkür etmemiz gerekir,,arkadaşlar bırakın siz maliyeti şunu bunu,,bu işin detaylarını planlayan uzman kişiler ve güçlü devletimiz var,,,bu arada şu an 21:50 THY TC_JDN A-340 Fligt Radar-24 de Libyadan dönüşte Malta civarında görünüyor...bi,lgilerinize
  • Bu gibi isleri THK nin nakliye ucaklari daha kolay yapamazmi? TSK askeri ile gider, hatta bir askeri havaalanina iner daha kolay olur gibime gelir. Boylece ozel bir sirket olan THYnin de isleri aksamaz.
  • THY işte.. sadece özel havayolu şirketi değil aynı zamanda hükümetin emrindeki havayolu. bu şirket az kar etti veya kar etmedi diye eleştirmemek lazım. 4 tane 77 bekliyor, normal seferlerini başka uçaklar yapıyor. THY 'ye bu işin maliyeti yüksek oluyordur. tabii ki atandaşların geri getirilme işlerini THY yapacak ama yönetimi eleştirirken bunları da göz önünde bulundurmak lazım
  • Suanda (17:46) THY´nin TC-JDN kuyruk tescilli Airbus A340 ucagi Malta semalarinda ve Trablusa yaklasmakta. Saygilar

Bu sabah 06.00'da gönderilen 337 kişi kapasiteli Boeing 777 tipi 'Dolmabahçe' adlı uçak, iniş izni verilmeyince boş olarak geri dönmek zorunda kaldı.

Bingazi'de başlayıp Trablus'a kadar yayılan Kaddafi karşıtı gösteriler nedeniyle bu ülkeden dönmek isteyen Türk vatandaşları havalimanlarında mahsur halde bekliyor.

Libya sivil havacılık otoritesi, Türk Dışişleri Bakanlığı'nın uçuş için izin taleplerini sürekli reddettiği öğrenildi.

THY her an çıkabilecek uçuş izni için 4 adet Boeing 777 tipi uçağını ekipleriyle birlikte Atatürk Havalimanı'nda hazır bekletiyor.

Bu arada imkan bulabilen vatandaşlar da tarifeli uçaklarla küçük gruplar halinde Türkiye'ye ulaşmaya çalışıyor.

Türk Hava Yolları (THY) Libya'ya önceki gün ve dün gönderdiği özel uçaklarla toplam 438 kişiyi tahliye edebildi.

 

THY KAÇ KİŞİYİ TAHLİYE EDEBİLDİ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
GÜçlü hükumet yok ne yazık ki varsa yoksa ağlaşsınlar yalvarmacı uluslararası politikalar, orada mahsur kalan vatandaşlarımız için adam gibi bir hükumet iniş izni verilmeyen uçak için: 15 dakikanız var verdiniz verdiniz vermediniz savaş uçaklarımızı gönderiyoruz diyebilmeliydi.. AKP ağladı bekledi kafalar öne eğik..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Güçlü devletimize ve Gözde havayolumuz Thy'ye teşekkür etmemiz gerekir,,arkadaşlar bırakın siz maliyeti şunu bunu,,bu işin detaylarını planlayan uzman kişiler ve güçlü devletimiz var,,,bu arada şu an 21:50 THY TC_JDN A-340 Fligt Radar-24 de Libyadan dönüşte Malta civarında görünüyor...bi,lgilerinize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu gibi isleri THK nin nakliye ucaklari daha kolay yapamazmi? TSK askeri ile gider, hatta bir askeri havaalanina iner daha kolay olur gibime gelir. Boylece ozel bir sirket olan THYnin de isleri aksamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY işte.. sadece özel havayolu şirketi değil aynı zamanda hükümetin emrindeki havayolu. bu şirket az kar etti veya kar etmedi diye eleştirmemek lazım. 4 tane 77 bekliyor, normal seferlerini başka uçaklar yapıyor. THY 'ye bu işin maliyeti yüksek oluyordur. tabii ki atandaşların geri getirilme işlerini THY yapacak ama yönetimi eleştirirken bunları da göz önünde bulundurmak lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Suanda (17:46) THY´nin TC-JDN kuyruk tescilli Airbus A340 ucagi Malta semalarinda ve Trablusa yaklasmakta. Saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000