06 Mayıs 2014, Salı 10:30:28

THY KABİNE ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Hürriyet yazarlarından Ömür Gedik, THY uçağında uyuduğu sırada kabin memurunun kendisine olan sıcaklığını köşesine taşımış.
  • Yalama yaglama yikama :)) karakter cok onemli yahu nedir bu simdi
  • Meyva veren ağaç taslanir, yorumlar yorumlar, yapsak yaranamayiz yapmasak yaranamayiz, bir kerede gurur duyun be arkadas, memnun olmayan bi bizim milletimiz var yabancılar gayet memnun memurlarimizdan.
  • Ben yolcunun üstünü örtmem. Oldu olacak manikür de yapın masaj yapın. Aa ömür hanım tırnaklarınız fena olmuş durun iki törpü atayım. Omuzlarınız ağrıyor mu hiç kafanızı takmayın masaj yaparım. Madem ki bu tavrı beğendin. Kızcağızın ismini alaydın da yazaydın ...... gereksiz işler bunlar. ....
  • THY kabin ekiplerinin son zamanlarda hizmet anlamında geliştiklerini uçuşlarımda görüyorum, övgü dolu sözcükleri hak ediyorlar, en iyi havayollarıyla yarışan gururumuz bunu kabin ekipleriyle sağlıyor. Övgüler insanı daha iyi olmaya motive eder, ama görüyorum ki ülke başarısına ihanet edenler her olumlu değişim gibi bireylerin başarılarını da kabullenmeyip yermeyi tercih ediyorlar. Kabin ekipleri hakkında olumsuz bir yazı olsaydı 7 cettiniz burada yorum yazardı. İnadına THY, inadına bizim başarılı ekiplerimiz.
  • Operasyonu Sunexpressin güleryüzlü ve tecrübeli personeli yapsin, alkisları Tk alsın / hak mı bu adelet mi ...
  • İnsana sorarlar aga neyle neyi satın almaya çalısıyosun diye. Yok her gün ucuyomuşta böyle bişey görmemiş falan. Ekonomide ucuyosun arkadas herkesin üstünü mü örtücekler yapmayın allah aşkına yaa. Kendinizi lord zannetmeyin ucaklarda artık. Businessta da kimse kimsenin üstünü örtmüyo zaten. Zaten sen türksen uçağa ilk geldiğinde battaniyeyle yastık alabilirmiyim oluyo. Ucakta yeni hizmet başlıycak artık bundan sonra anne tutcaklar şef gibi üşüyenin üstünü örtcek herkesin 150 kişinin.:₺
  • Muhtemelen Ömür Gedik tanınmış bir yazar olduğu için bu şefkat gösterilmiş gibi geliyor bana.Ben THY ile bir çok kez uçtum, bu uçuşların bazılarında horul-horul uyudum, hiç bir hostes bana hiç böyle şefkat göstermedi, üşümeyeyeyim diye üzerime pike örtmedi. Bundan sonraki uçuşlarımdaki uyumalarımda ben de böyle anne şefkati beklerim!!
  • Bu sayfada THY lehine pek haber yapılmaz ama! Reklam çalıntiymis felan.
  • Her ay en az 1 kere AMS-IST uçarım KLM ile.Çoğu zaman Türk k/m da olur uçuşlarda.Emin olun KLM'deki Türk k/m ları bizimkilerden daha güleryüzlü ve iyi hizmet veriyorlar.
  • Yillarca tk da calistim coook ta uctum esimde eski kabin memuru ,nerde eski ekipler nerde simdikiler desem ne dedigimi anlayan anlar.Goreve giderken teknik ekipten arkadaşına kopek muamelesi yapanida gördüm, anne şefkati ile yaklasani da gördüm yani kisacasi 5 parmağın 5 i de ayni değilken binlerce kişinin ayni olmasi beklenemez ama business ile eco arasinda muamele farki herzaman vardir.

Pazar 07.15 İstanbul Erzurum THY uçağı. Yolculuk 9. Dadaş Film Festivali’ne. Erzurum’daki sis bize 1,5 saat rötar olarak yansıyor.
Geceden uykusuzum, üstüne bir de bu eklenince uçağa biner binmez sızıyorum. Bir ara bir gölge hissediyorum başımda.
Sonra biri üzerime bir şey örtüyor. Ders çalışırken koltukta uyuyakaldığımda annemin üzerimi örtmesi gibi. Hafifçe açıyorum gözlerimi, başımda bir hostes, “Ömür Hanım, uyuyakalmışsınız, üşümeyin diye üzerinize pike örtmeye geldim” diyor.

Anne gibi, kız kardeş, yakın arkadaş gibi. İyi hissettiriyor bana kendimi. O gün uyku sersemiydim, kendisine söyleyemedim, şimdi yazıyorum... Kalbi sıcak, güzel kadın, insanların şefkatten, yakınlıktan, insanlıktan giderek uzaklaştığını düşündüğüm bugünlerde bana hissettirdiklerin için teşekkürler.

Ömür Gedik / Hürriyet

THY KABİNE ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

zssss ~ 10 yıl önce
Yalama yaglama yikama :)) karakter cok onemli yahu nedir bu simdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
agac ~ 10 yıl önce
Meyva veren ağaç taslanir, yorumlar yorumlar, yapsak yaranamayiz yapmasak yaranamayiz, bir kerede gurur duyun be arkadas, memnun olmayan bi bizim milletimiz var yabancılar gayet memnun memurlarimizdan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sapphire ~ 10 yıl önce
Ben yolcunun üstünü örtmem. Oldu olacak manikür de yapın masaj yapın. Aa ömür hanım tırnaklarınız fena olmuş durun iki törpü atayım. Omuzlarınız ağrıyor mu hiç kafanızı takmayın masaj yaparım. Madem ki bu tavrı beğendin. Kızcağızın ismini alaydın da yazaydın ...... gereksiz işler bunlar. ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gururumuz THY ~ 10 yıl önce
THY kabin ekiplerinin son zamanlarda hizmet anlamında geliştiklerini uçuşlarımda görüyorum, övgü dolu sözcükleri hak ediyorlar, en iyi havayollarıyla yarışan gururumuz bunu kabin ekipleriyle sağlıyor. Övgüler insanı daha iyi olmaya motive eder, ama görüyorum ki ülke başarısına ihanet edenler her olumlu değişim gibi bireylerin başarılarını da kabullenmeyip yermeyi tercih ediyorlar. Kabin ekipleri hakkında olumsuz bir yazı olsaydı 7 cettiniz burada yorum yazardı. İnadına THY, inadına bizim başarılı ekiplerimiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Operasyonu Sunexpressin güleryüzlü ve tecrübeli personeli yapsin, alkisları Tk alsın / hak mı bu adelet mi ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
İnsana sorarlar aga neyle neyi satın almaya çalısıyosun diye. Yok her gün ucuyomuşta böyle bişey görmemiş falan. Ekonomide ucuyosun arkadas herkesin üstünü mü örtücekler yapmayın allah aşkına yaa. Kendinizi lord zannetmeyin ucaklarda artık. Businessta da kimse kimsenin üstünü örtmüyo zaten. Zaten sen türksen uçağa ilk geldiğinde battaniyeyle yastık alabilirmiyim oluyo. Ucakta yeni hizmet başlıycak artık bundan sonra anne tutcaklar şef gibi üşüyenin üstünü örtcek herkesin 150 kişinin.:₺

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa ÖZDEMİR ~ 10 yıl önce
Muhtemelen Ömür Gedik tanınmış bir yazar olduğu için bu şefkat gösterilmiş gibi geliyor bana.Ben THY ile bir çok kez uçtum, bu uçuşların bazılarında horul-horul uyudum, hiç bir hostes bana hiç böyle şefkat göstermedi, üşümeyeyeyim diye üzerime pike örtmedi. Bundan sonraki uçuşlarımdaki uyumalarımda ben de böyle anne şefkati beklerim!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu sayfada THY lehine pek haber yapılmaz ama! Reklam çalıntiymis felan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KLM ~ 10 yıl önce
Her ay en az 1 kere AMS-IST uçarım KLM ile.Çoğu zaman Türk k/m da olur uçuşlarda.Emin olun KLM'deki Türk k/m ları bizimkilerden daha güleryüzlü ve iyi hizmet veriyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yillarca tk da calistim coook ta uctum esimde eski kabin memuru ,nerde eski ekipler nerde simdikiler desem ne dedigimi anlayan anlar.Goreve giderken teknik ekipten arkadaşına kopek muamelesi yapanida gördüm, anne şefkati ile yaklasani da gördüm yani kisacasi 5 parmağın 5 i de ayni değilken binlerce kişinin ayni olmasi beklenemez ama business ile eco arasinda muamele farki herzaman vardir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000