14 Nisan 2015, Salı 13:29:24

THY KABİN MEMURUNDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Türk Hava Yolları’nda görev yapan Kabin Memuru Didem Sipahi, Atatürk Havalimanı’na indikten sonra bulduğu 5 Euro’yu kayıp eşya ofisine teslim etti.
  • İki sene önce iç hatlarda 450 tl bulmuştum,sahibi belki parayı arıyodur diye etrafıma baktım,tam 45 dk orda bekledim ama kimsede bir hareket yoktu bende gittim parayı polise söyledim oda parayı bana ver dedi,kamera falan izler rüşvet alırmış gibi olurum gibi laflar falab etmedi direk parayı cebine attı.sonra ne oldu bilmiyorum,harcadıysa günahıda boynuna
  • Gerçek zaytung haberi olmuş bu.
  • facebook hesabından "tişikkirlir airpirthibir:)" diye bunu paylaşmış mı hanım kızımız?
  • ya he he 5euro teslim ettik mikemmel örnek insan olduk he..
  • Anaaa Glll benim 5 yuro değilmi o sapla bacım zahmet etmişsin
  • Ben bu kabin memurunun yaptığını biraz abartılı buluyorum gerçekten...saçma.
  • Bırakın haber olsun. Bırakın poz versin. Birakın rakam küçük olsun. O kadar sıkıntılı, vahşet dolu, acı içeren, kavgalarla geçen, kaygı unsurlarını tetikleyen haberlerin arasında bu tür haberler kendine yer bulsun. İnsanlığın sadece kötülüğe doğru gitmediğini hatırlatsın.
  • show yapmış resmen 20 dk yüzünden o uçakdaki yolculardan herhangi biri belkide milyonları kaybetti reklam bunlar !!
  • Nu dediklerini insan olan herkesin yapması laxım lazım. Hee yapmıyorsan ve sürünüyorsan zaten hakettiğin yerdesin demektir.
  • Reklam kokan hareketler bunlar mayk alırım 5 euro nu !!!!

 Türk Hava Yolları’nda görev yapan Kabin Memuru Didem Sipahi, Atatürk Havalimanı’na indikten sonra bulduğu 5 Euro’yu kayıp eşya ofisine teslim etti.

136. dönem kabin memuru Didem Sipahi, Türk Hava Yolları’nın Tiflis-İstanbul seferini yapan uçakla bugün öğlen saatlerinde Atatürk Havalimanı’na indi. Pasaport kontrol noktasına doğru ilerleyen genç kabin memuru, yerde 5 euro para fark etti. Kimin düşürdüğünü anlamak için çevredekilere sordu ancak paranın sahibini bulamadı.

Pasaport kontrol noktasına geldiğinde parayı polise vermek istedi. Ancak polis, kameraların parayı rüşvet olarak algılayabileceğini öne sürerek parayı almadı. Bunun üzerine THY Kabin Memuru Didem Sipahi, pasaport işlemlerini yaptırdıktan sonra TAV Kayıp Eşya ofisinin yolunu tuttu. Parayı bulduğu noktadan yaklaşık 500 metre yürüyen Sipahi, teslim işlemleri için 20 dakika daha bekledi.

5 euro’nun büyük bir miktar olmadığını ancak kendisine ait olmadığı için parayı teslim etmesi gerektiğini söyleyen Sipahi, çevredekilerin de takdirini kazandı. Bazı yolcular, genç hostesin bu hareketini “ Büyük küçük demeden parayı teslim etmesi örnek bir davranış” şeklinde yorumladı.





©AirportHaber ÖZEL

THY KABİN MEMURUNDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Yorumlar Tüm Yorumlar (85)

iphone ~ 9 yıl önce
İki sene önce iç hatlarda 450 tl bulmuştum,sahibi belki parayı arıyodur diye etrafıma baktım,tam 45 dk orda bekledim ama kimsede bir hareket yoktu bende gittim parayı polise söyledim oda parayı bana ver dedi,kamera falan izler rüşvet alırmış gibi olurum gibi laflar falab etmedi direk parayı cebine attı.sonra ne oldu bilmiyorum,harcadıysa günahıda boynuna

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anonim ~ 9 yıl önce
Gerçek zaytung haberi olmuş bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sonra nolmuş ~ 9 yıl önce
facebook hesabından "tişikkirlir airpirthibir:)" diye bunu paylaşmış mı hanım kızımız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teallam ~ 9 yıl önce
ya he he 5euro teslim ettik mikemmel örnek insan olduk he..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Anaaa Glll benim 5 yuro değilmi o sapla bacım zahmet etmişsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ben bu kabin memurunun yaptığını biraz abartılı buluyorum gerçekten...saçma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teşekkürler. ~ 9 yıl önce
Bırakın haber olsun. Bırakın poz versin. Birakın rakam küçük olsun. O kadar sıkıntılı, vahşet dolu, acı içeren, kavgalarla geçen, kaygı unsurlarını tetikleyen haberlerin arasında bu tür haberler kendine yer bulsun. İnsanlığın sadece kötülüğe doğru gitmediğini hatırlatsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zımba ~ 9 yıl önce
show yapmış resmen 20 dk yüzünden o uçakdaki yolculardan herhangi biri belkide milyonları kaybetti reklam bunlar !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
brova'ya ~ 9 yıl önce
Nu dediklerini insan olan herkesin yapması laxım lazım. Hee yapmıyorsan ve sürünüyorsan zaten hakettiğin yerdesin demektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izci ~ 9 yıl önce
Reklam kokan hareketler bunlar mayk alırım 5 euro nu !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000