01 Mart 2016, Salı 09:08:21

THY kabin memuruna 17 yıl isteniyor

THY uçağının tuvaletine koyduğu kâğıtla sahte bomba ihbarı yapan Emre A.'nın 17 yıl hapsi isteniyor.
  • aferim beyni yuzde 50 calisani ise almaya devam edin. bravo tebrikler thy
  • Sayın airport haber yetkilileri . Havacılık sektöründen değilim fakat gördüğüm kadarıyla alın teriyle ekmek kazanan insanları aşağılayıcı (!) yorumları sitenizde görmek size prim yaptırıyor . Bu denli seviyesizliklere müsamaha gösteriyorsanız bundan nemalanıyorsunuzdur ve bu durum gerçekten üzücü . Sitenizi bir daha asla ziyaret etmeyeceğim . İyi akşamlar dilerim . Ne meslekten olursa olsun çalışan arkadaşlarımın işleri rast gitsin inşallah.
  • Garson diyenlere gelsin.. Biz garsonuz cok guzel garsonuz hemde cok iyi garson.. Iyi ki bizi sevmiyorsunuz o zaman isimizi elstirecek baska insanlar olmazdi bi tek siz varsiniz bizi elestiren ; bunun da nedeni gayet belli.. Hazimsizlik yapiyoruz midenizde cok sukur :) kiskanclar o kadar kiskancsiniz ki ne diyeceginizi bilemiyorsunuz artik cekemeyenlere garson önlüğü giyinmelerini tavsiye ediyorum :)
  • Yangın tüpünü eline alınca itafiyeci,ilk yardım çantasını alınca doktor sanan bu özgüveni yüksek arkadaş,neyi eline aldı da acaba kendini bombacı zannetti.
  • Bu garson illetlerinden çektiğimiz ne allahım ........
  • burda bir cinayete 6 ay/ 1 yila kadar ceza veriliyo yada basit voluntary work ustunede para cezasi okadar. 17 yil baya cok. keske yazmasaydi
  • Arkadaşlar kim ne derse desin muhteşem bir işimiz var,terbiyesizlik yapan kendine yapar ,biz uçakta görevimizi yapıyoruz sağolsun işimiz gittiğimiz yerlerde bize en güzel hizmeti veriyor .gorsonlukta diğer işlerde saygı duyulacak işler ,helalinden ekmeğimizi kazanıyoruz .tekrardan terbiyesizlik yapan kendine yapar .
  • sizi mahkemeye vercem 'sensin garson(O... veya İ... )' ,garsonluk yüz kızartıcı suçmu? o zman uçakta görevinizi yapın eğer biliyorsanız...sizi gidi garsonlar
  • puhahaha gizli işsizler bunlar.
  • Su dunyada herseyi yapacaksin ama ekmek yedigin kaba pislemeyeceksin

THY uçağının tuvaletine koyduğu kâğıtla sahte bomba ihbarı yapan Emre A.'nın 17 yıl hapsi isteniyor.

Kabin memuru Emre A., geçen yıl 17 Nisan'da THY'nin İstanbul-Narita seferini yapacak uçağının tuvaletinde "Son uçuş bombayı bulun" yazılı notu tuvalette bulduğunu iddia etmiş ve sefer rötarla gerçekleşmişti.

Sabah'ın haberine göre; Olaydan 1 hafta sonra Emre A., THY Kabin Hizmetleri Başkanlığı'na bir yazıyla itirafta bulundu. Emre A., hakkında "Halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit, suç uydurma ve hava ulaşım araçlarını alıkoyma" suçlarından 17 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

THY kabin memuruna 17 yıl isteniyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

bravo th ~ 8 yıl önce
aferim beyni yuzde 50 calisani ise almaya devam edin. bravo tebrikler thy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seyit ~ 8 yıl önce
Sayın airport haber yetkilileri . Havacılık sektöründen değilim fakat gördüğüm kadarıyla alın teriyle ekmek kazanan insanları aşağılayıcı (!) yorumları sitenizde görmek size prim yaptırıyor . Bu denli seviyesizliklere müsamaha gösteriyorsanız bundan nemalanıyorsunuzdur ve bu durum gerçekten üzücü . Sitenizi bir daha asla ziyaret etmeyeceğim . İyi akşamlar dilerim . Ne meslekten olursa olsun çalışan arkadaşlarımın işleri rast gitsin inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ucan garson :) ~ 8 yıl önce
Garson diyenlere gelsin.. Biz garsonuz cok guzel garsonuz hemde cok iyi garson.. Iyi ki bizi sevmiyorsunuz o zaman isimizi elstirecek baska insanlar olmazdi bi tek siz varsiniz bizi elestiren ; bunun da nedeni gayet belli.. Hazimsizlik yapiyoruz midenizde cok sukur :) kiskanclar o kadar kiskancsiniz ki ne diyeceginizi bilemiyorsunuz artik cekemeyenlere garson önlüğü giyinmelerini tavsiye ediyorum :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RT ~ 8 yıl önce
Yangın tüpünü eline alınca itafiyeci,ilk yardım çantasını alınca doktor sanan bu özgüveni yüksek arkadaş,neyi eline aldı da acaba kendini bombacı zannetti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mülayim ~ 8 yıl önce
göbek adı mülayimse demek.
F/O ~ 8 yıl önce
Bu garson illetlerinden çektiğimiz ne allahım ........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Crew ~ 8 yıl önce
Senin gibi cahil F/O da olmaz olsun..!!! Şayet F/O'ysan sanmıyorum ama ...Umarım senin uçurduğun ya da uçuracağın bir uçakta asla olmam ...!!! Havacılığın tüm saygınlığını senin gibi insanlar yok ediyor ..CRM'in sıfır otur....
Garson ~ 8 yıl önce
Şöför işini yap
Araba ~ 8 yıl önce
İşini yap şöför hahaha süperdi bu
beyin yetmezliği ~ 8 yıl önce
adam başlığa f/O yazdı diye yardımcı pilotlara giydirmeye başlamışlar, başlığa yazdığını olamıyor herkes, azıcık beyninizi kullanın varsa.
duuutch ~ 8 yıl önce
burda bir cinayete 6 ay/ 1 yila kadar ceza veriliyo yada basit voluntary work ustunede para cezasi okadar. 17 yil baya cok. keske yazmasaydi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neresi ~ 8 yıl önce
neresi orasi?
saban ~ 8 yıl önce
alamanya abi
iste cevabi ~ 8 yıl önce
HOLLANDA olmasinmi
Çalışan ~ 8 yıl önce
Arkadaşlar kim ne derse desin muhteşem bir işimiz var,terbiyesizlik yapan kendine yapar ,biz uçakta görevimizi yapıyoruz sağolsun işimiz gittiğimiz yerlerde bize en güzel hizmeti veriyor .gorsonlukta diğer işlerde saygı duyulacak işler ,helalinden ekmeğimizi kazanıyoruz .tekrardan terbiyesizlik yapan kendine yapar .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir garson ~ 8 yıl önce
sizi mahkemeye vercem 'sensin garson(O... veya İ... )' ,garsonluk yüz kızartıcı suçmu? o zman uçakta görevinizi yapın eğer biliyorsanız...sizi gidi garsonlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
f/o ~ 8 yıl önce
puhahaha gizli işsizler bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pearl ~ 8 yıl önce
Su dunyada herseyi yapacaksin ama ekmek yedigin kaba pislemeyeceksin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000