27 Haziran 2015, Cumartesi 10:04:30

THY kabin memuru taburcu oldu

Nijerya uçuşunun ardından sıtma şüphesiyle Afyonkarahisar'da tedavi altına alınan THY kabin memuru Murat D., taburcu edildi
  • Sıtma olduğu geç farkediliyor, yüksek Ateş'ten Günlerce yoğun bakımda kalan Kabin ekibinde kalp ritim düzensizliği oluşuyor. Rapor bitince işe dönüş muayenesinde uçamazsın diyorlar. 9ay khb de yerde çalışıp sonra iş akdi feshediliyor. Mühendis olan bir kız. Yalan mı???
  • gecmis olsun ve boykot afrka pls
  • Sıtma nedeniyle uçamaz raporu verilip işten atılanlar???
  • Son 5 yılda kaç kişi tedavi gördü. Açıklayın lütfen . 16 civarı dimi?
  • Arkadaşlar ilaç çözüm değil. Yılda 1-2 kere değil ki ayda 2 kere gidiyoruz. O ilaçlar 2 hafta önceden başlamalı geldikten sonra da 1-2 hafta devam edilmesi gereken ilaçlar. Bazen akşam haberimiz oluyor bir gün sonra afrikaya gideceğimizden. Ayrıca o ilaçları bukadar yoğun kullanırsak ne böbrek kalır ne karaciğer.
  • GEÇMİŞLER OLSUN KARDEŞİM.
  • En büyük hata thy de afrikaya gidecek görevleri ilaçları vermesi gerek
  • Gecmiş olsun

Afyonkarahisar Halk Sağlığı Müdürü Dr. Lütfi Akgün, yaptığı yazılı açıklamada, kabin memurundan alınan kan örneklerinin Ankara Refik Saydan Hıfzıssıhha Merkezinde incelenerek sonuçlarının kendilerine ulaştırıldığını belirtti.

İncelemede sıtma mikrobuna rastlanmadığını ifade eden Akgün, "Sonuçlar nefatif çıktı. Yüksek ateş soğuk algınlığına bağlı veya üst solunum yolları enfeksiyonundan dolayı ortaya çıkmış olabilir. Farklı açıdan inceleme yapılmasında fayda var" ifadesini kullandı.

Afyon Kocetepe Üniversitesi (AKÜ) Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Neşe Demirtürk ise üniversite laboratuvarlarında gerçekleştirdikleri kan örneğini incelemelerinde sıtma parazitini gördüklerini bildirdi.

Hastanın sıtma ile ilgili tedavisine acilen başlanıldığını ve karşılık aldıklarını ifade eden Demirtürk, tedavinin ardından hastanın bugün taburcu edildiğini kaydetti.

Memleketi Afyonkarahisar'da iki gün önce özel bir hastaneye grip şüphesiyle başvuran kabin memuru Murat D. sıtma teşhisinin konulması üzerine AKÜ Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

THY kabin memuru taburcu oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sıtma olduğu geç farkediliyor, yüksek Ateş'ten Günlerce yoğun bakımda kalan Kabin ekibinde kalp ritim düzensizliği oluşuyor. Rapor bitince işe dönüş muayenesinde uçamazsın diyorlar. 9ay khb de yerde çalışıp sonra iş akdi feshediliyor. Mühendis olan bir kız. Yalan mı???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
g ~ 9 yıl önce
gecmis olsun ve boykot afrka pls

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sıtma nedeniyle uçamaz raporu verilip işten atılanlar???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
m.s. ~ 9 yıl önce
bu nasıl iş ya,yazdığınız sadece türkiyede karşılaşılabilecek bir gerçek mi yoksa şaka mı yapıyorsunuz?
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Son 5 yılda kaç kişi tedavi gördü. Açıklayın lütfen . 16 civarı dimi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Arkadaşlar ilaç çözüm değil. Yılda 1-2 kere değil ki ayda 2 kere gidiyoruz. O ilaçlar 2 hafta önceden başlamalı geldikten sonra da 1-2 hafta devam edilmesi gereken ilaçlar. Bazen akşam haberimiz oluyor bir gün sonra afrikaya gideceğimizden. Ayrıca o ilaçları bukadar yoğun kullanırsak ne böbrek kalır ne karaciğer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HERKESTEN UZAK ~ 9 yıl önce
GEÇMİŞLER OLSUN KARDEŞİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
En büyük hata thy de afrikaya gidecek görevleri ilaçları vermesi gerek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Gecmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000