16 Nisan 2015, Perşembe 13:22:52

THY KABİN MEMURU MOTOSİKLET KAZASINDA ÖLDÜ

Türk Hava Yolları'nda (THY) kabin memuru olarak çalışan ve 29 Mayıs sürecinde işten çıkarılan, daha sonra tekrar THY'ye dönen Birtan Yılmaz dün gece motosiklet kazasında hayatını kaybetti.
  • Mekanı Cennet olsun İnşallah. :-(
  • aa rumuz lu olayı gören kişi bana ulaşman mümkün mü . Birtanin babasiyi m . 0541 857 1520
  • Öncelikle motor kazaları cok fena oluyor aynı sekilde 12nisan da kaza yaparak hayatını kaybetti önce anne ve babasına sonra da bizlere sabır diliyorum sizlerinde bası sagolsun birde genç ölüm olunca daha cok kötü oluyoruz
  • birtan abi bizim ailemizden biriydi motorcu olarak bende bir motorcu ve servisinde calısan olan birisi olarak birtan abime rahmet ailesine bassaglıgı diliyorum .
  • Bırakın yeter rumuzlu şahıs lütfen o yorumu silermisiniz biz sinemden saklamaya çalışırken senin buraya ayrıntıları yazman mantıksız sinem bunları okursa psikolojisi nasıl olur biliyormusun birde utanmadan kuzeniyim yazmışsın
  • Mekanın cennet olsun
  • Önce bir anne olarak bòyle bir erken ölümle hiç tanışmadan içim yandı. Rabbim sabır versin hepinize. Mekanın cennet olsun yavrum.
  • cnm arkadasim gamzeli kardesim mekanin cennet olsun seni asla unutmiycaz...
  • Allah sabır versin ailesine
  • Nur isik demektir kotuye neden cekiyon cigerim, Nurlar, isiklar icinde yatsin arkadasim

Türk Hava Yolları'nda (THY) kabin memuru olarak çalışan ve 29 Mayıs sürecinde işten çıkarılan 305 kişiden olan daha sonra işe iade kararıyla THY'ye geri dönen Birtan Yılmaz, dün gece motosiklet kazasında hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre dün gece 03.00 sularında eşi Sinem Yılmaz ile birlikte, motosikletleriyle evlerine dönen çift trafik kazası geçirdi.

Kaza sonrası THY kabin memuru Birtan YIlmaz hayatını kaybederken, Sinem Yılmaz'ın ise bir kolunda kırık ve çeşitli sıyrıklarla kazayı atlattığı öğrenildi. Birtan Yılmaz'ın naaşı, yarın Beylikdüzü Yeşilkent Özkan Acar Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

AirportHaber ailesi olarak merhum Yılmaz'a Allah'tan rahmet, başta kederli ailesi ve tüm yakınlarına başsağlığı dileriz.

THY KABİN MEMURU MOTOSİKLET KAZASINDA ÖLDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (77)

ela. ~ 9 yıl önce
Mekanı Cennet olsun İnşallah. :-(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fikret ~ 9 yıl önce
aa rumuz lu olayı gören kişi bana ulaşman mümkün mü . Birtanin babasiyi m . 0541 857 1520

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AA ~ 9 yıl önce
ABI KUSURA BAKMA YAZINIZI YENI GORDUM KUSURA BAKMAYIN 21 NISAN DA ISTASYONUMUZA GELMISSINIZ BASINIZ SAGOLSUN SINEM KARDESIMIZIN DURUMU NASIL EGER ULASMAK ISTERSEN 05419075967 gece calıstıgım ıcın tel aksam 8 den sonra acık
zeyno ~ 9 yıl önce
Öncelikle motor kazaları cok fena oluyor aynı sekilde 12nisan da kaza yaparak hayatını kaybetti önce anne ve babasına sonra da bizlere sabır diliyorum sizlerinde bası sagolsun birde genç ölüm olunca daha cok kötü oluyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yok ~ 9 yıl önce
birtan abi bizim ailemizden biriydi motorcu olarak bende bir motorcu ve servisinde calısan olan birisi olarak birtan abime rahmet ailesine bassaglıgı diliyorum .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayşegül ~ 9 yıl önce
Bırakın yeter rumuzlu şahıs lütfen o yorumu silermisiniz biz sinemden saklamaya çalışırken senin buraya ayrıntıları yazman mantıksız sinem bunları okursa psikolojisi nasıl olur biliyormusun birde utanmadan kuzeniyim yazmışsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Mekanın cennet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ülkü ~ 9 yıl önce
Önce bir anne olarak bòyle bir erken ölümle hiç tanışmadan içim yandı. Rabbim sabır versin hepinize. Mekanın cennet olsun yavrum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
svl ~ 9 yıl önce
cnm arkadasim gamzeli kardesim mekanin cennet olsun seni asla unutmiycaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Allah sabır versin ailesine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nur ~ 9 yıl önce
Nur isik demektir kotuye neden cekiyon cigerim, Nurlar, isiklar icinde yatsin arkadasim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000