01 Mayıs 2018, Salı 08:51:21

THY kabin memuru hayatını kaybetti

Türk Hava Yolları'nda kabin amiri olarak görev yapan Mümün Güventürk, evinde geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.
  • eyer bir yerde tükenip düşünceye kadar tüm haklarınızın ihlal edilip sendikal haklarınızın çiğnenmesine sesinizi çıkarmassanız BENZER SONU PAYLAŞINCAYA DEK hepinize başarılar.. üç lokal kuralı uygulanmıyor ana üst ara üst ihlalleri hat safada dinlenmede tacizler hastalandığınızda savunma lar uyarılar bunlar başlangıc HAVAİŞ sendikalıları çok oldu zaten daha bunlar başlangıç..
  • 12 SAAT SONRA DÖRTBACASKLAR DİNLENMEDE ARANILIP TACİZ EDİLMELER SİNDİRİLİP SUSTURULMALAR ÜÇ LOKAL KURALINI SUÇ SAYMALAR YETKİSİZ KANUNSUZ ATAMALAR BUNLARA UYMAYIP UYAN PLANLAMA çalışanını işine sonvermekle tehtit edip mobing uygulayanların elindesiniz bu arkadaşımız beyin kanaması geçiren amir arkadaşımız ve daha niceleri bunlar başlangıç ...susun siz afferim size .
  • Allah rahmet eylesin
  • Planlama başkanlığı khb bakalım kaç can daha alacaksınız... uyku yok beslenme yok zombi hayatı.. skytrax için önemli hatların önüne ya da arkasına sefer koy sonra 5 yıldız bekle... en önemlisi 32 dis meydanda gezen km bekle boarding içler acısı boeing uçak ful on arka çakılı 4 kişisin toplam amir de derki boarding de kabinde olcak sin 12 business için welcome kim hazirliycak on galley yi kim hazirliycak garibim km3 ama önce boarding de olacaksın sonra 5 yıldız Hee... bu giden canlar nolcak peki sıtma dan hastalanan kaç kişi var söylenmiyor neden corendon pegasus atlas burdan hiç boyle haber yok bi düşünün... yatacak yeriniz yok boyunuz devrilsin...
  • thy gercegi... allah mekanini cennet etsin.
  • normal degil ki, thyden bir kac kisi hayatini kaybeti. Mekani cennet olsun insallah
  • Amirim allah mekaninizi cennet eylesin... muhteşem bir insandiniz
  • Burda olsun sosyal medya da olsun bir çok insan Mümün’ü çok sevdiğini çok iyi bir insan olduğunu çok üzüldüğünü belirtmişti evet aynen öyle bir kişiliğe sahipti ama bugün cenazesine topu topu en fazl 30-40 kişi gelmişti şirketten,bunu koskoca thy ailesine hiç yakıştıramadım,üzülmek bir insana değer verdiğini göstermek sadece sosyal medyadan ilan ederek olmaz,eğer çok değer veriyorsan ne işin olursa olsun son yolculuğunda orda olman gerekirdi ,evet uçuyorsunuz yoğunsunuz ama uçmayan da yüzlerce binlerce insan vardır elbet bugün,bu işler zoraki olmaz tabii gönülden olmalı ama gerçekten yakıştıramadım bu büyük aileye...
  • Vallahi ben Bulgaristan dan tanıyorum çok efendi biriydi rahmetli Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
  • çok degerlı bı kardesımızı kaybettık hala inanmamaktayım öldugune ruhu sad mekanı cennet olsun insallah

Türk Hava Yolları'nda kabin amiri olarak görev yapan Mümün Güventürk, evinde geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Bağcılar'daki evinde aniden kalp krizi geçiren 1981 doğumlu kabin amiri Güventürk, hayatını kaybetti. Bir arkadaşı ile birlikte evde olduğu sırada aniden fenalaşan Güventürk, gece saat 03.00 sıralarında ambulansla hastaneye kaldırıldı. Genç kabin memuru tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Güventürk'ün cesedi otopsi için  Adli Tıb morguna götürüldü. THY'de görev yapan kabin memurunun ölüm haberini annesinin Bulgaristan'da, kardeşinin ise Almanya'da alarak yola çıktığı öğrenildi.

©AirportHaber

THY kabin memuru hayatını kaybetti

Yorumlar Tüm Yorumlar (180)

planlamacı ~ 6 yıl önce
eyer bir yerde tükenip düşünceye kadar tüm haklarınızın ihlal edilip sendikal haklarınızın çiğnenmesine sesinizi çıkarmassanız BENZER SONU PAYLAŞINCAYA DEK hepinize başarılar.. üç lokal kuralı uygulanmıyor ana üst ara üst ihlalleri hat safada dinlenmede tacizler hastalandığınızda savunma lar uyarılar bunlar başlangıc HAVAİŞ sendikalıları çok oldu zaten daha bunlar başlangıç..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VELİ ~ 6 yıl önce
12 SAAT SONRA DÖRTBACASKLAR DİNLENMEDE ARANILIP TACİZ EDİLMELER SİNDİRİLİP SUSTURULMALAR ÜÇ LOKAL KURALINI SUÇ SAYMALAR YETKİSİZ KANUNSUZ ATAMALAR BUNLARA UYMAYIP UYAN PLANLAMA çalışanını işine sonvermekle tehtit edip mobing uygulayanların elindesiniz bu arkadaşımız beyin kanaması geçiren amir arkadaşımız ve daha niceleri bunlar başlangıç ...susun siz afferim size .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Memo ~ 6 yıl önce
Allah rahmet eylesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsimsiz ~ 6 yıl önce
Planlama başkanlığı khb bakalım kaç can daha alacaksınız... uyku yok beslenme yok zombi hayatı.. skytrax için önemli hatların önüne ya da arkasına sefer koy sonra 5 yıldız bekle... en önemlisi 32 dis meydanda gezen km bekle boarding içler acısı boeing uçak ful on arka çakılı 4 kişisin toplam amir de derki boarding de kabinde olcak sin 12 business için welcome kim hazirliycak on galley yi kim hazirliycak garibim km3 ama önce boarding de olacaksın sonra 5 yıldız Hee... bu giden canlar nolcak peki sıtma dan hastalanan kaç kişi var söylenmiyor neden corendon pegasus atlas burdan hiç boyle haber yok bi düşünün... yatacak yeriniz yok boyunuz devrilsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Noname ~ 6 yıl önce
thy gercegi... allah mekanini cennet etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
c ~ 6 yıl önce
normal degil ki, thyden bir kac kisi hayatini kaybeti. Mekani cennet olsun insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
196. Dönem ~ 6 yıl önce
Amirim allah mekaninizi cennet eylesin... muhteşem bir insandiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski bir dost ~ 6 yıl önce
Burda olsun sosyal medya da olsun bir çok insan Mümün’ü çok sevdiğini çok iyi bir insan olduğunu çok üzüldüğünü belirtmişti evet aynen öyle bir kişiliğe sahipti ama bugün cenazesine topu topu en fazl 30-40 kişi gelmişti şirketten,bunu koskoca thy ailesine hiç yakıştıramadım,üzülmek bir insana değer verdiğini göstermek sadece sosyal medyadan ilan ederek olmaz,eğer çok değer veriyorsan ne işin olursa olsun son yolculuğunda orda olman gerekirdi ,evet uçuyorsunuz yoğunsunuz ama uçmayan da yüzlerce binlerce insan vardır elbet bugün,bu işler zoraki olmaz tabii gönülden olmalı ama gerçekten yakıştıramadım bu büyük aileye...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Salim ~ 6 yıl önce
Vallahi ben Bulgaristan dan tanıyorum çok efendi biriydi rahmetli Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tamer yd ~ 6 yıl önce
çok degerlı bı kardesımızı kaybettık hala inanmamaktayım öldugune ruhu sad mekanı cennet olsun insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000