28 Mayıs 2013, Salı 12:01:55

THY KABİN EKİBİNİN HAZİRAN PROGRAMI BELLİ OLDU!

Yaklaşık 2 hafta önce uygulamaya konulan THY'deki grev süreci devam ederken, kabin ekiplerinin de Haziran uçuş programı belli oldu.
  • Bari en azından saygı duyun biraz sevgi gösterin. Orada insanlar kendilerinin yaninda binlerce meslektaşınında hakkını savunuyor.. Ve korkusuzca gönülden yapıyorlar baskılara tehditlere boyun eğmiyorlar...!
  • Arkadasim senin kafan guzel galiba:) birazcik akli basinda olup az biraz okulda matemetik goren kisi 1500 greve giden var derse burada yalan soylendigini anlar!! Arkadas demezlermi adama bu 1500 un hadi yarisi 700-800 u kabin olsa bir anda bu sayi ucmuyor cevabi verse sirkete, haziran ayinda nasil ekip max90 saatle ucacak?? Biraz sakaiyi calistir asil provokator sensin cahil!! Hadi kalaninda yarisi kaptan tarisi teknik olsa diyelim iste ozaman bu ucaklar kalkmaz zeki kardesim!! Sen simdi git kelle say gel:) her kelke bir kisi cnm benim:)) hastasiniz hasta cift mi goruyorsunuz desem degil enaz 5 kati gormeniz lazim:) hadi git aycine yalakalik yap simdi:) onunda omru az kaldi koltugunda
  • Biri yazmış orda kafana silah dayayan mı var uçuş limitlerini bilerek girdin beğenmiyorsan git ozaman diye yaa ne saçmalamışsın bi daha oku yazdığını Allah aşkına oku komikmisin sen mantık mı gitti çok uçmaktan tam ananı da al git olmuş yorumunun eğer bir şey beğenilmiyorsa çıkıp gidilmez o uçuş limitleri bizim girdiğimizdeki gibi mi kaldı sorarım
  • Grevde oldugu bilinmelerine ragmen 100kusur saat program dokulen grevciler icin aciklama var midir? Neden oyle?
  • THY yönetimi grevcilerin yerine adam almazsa programlar bundan sonra 110'a dayanır..begenmeyen de istifa eder bu kadar basit.
  • Bosuna provakasyon yapmaya calismayin beceremiyorsunuz. Sizin bir avuc dediginiz gurubun sayisi 1300 lere dayandi.! Hem siz kim oluyorsunuzda burdan yorum yapiyorsunuz. 3-5 kurus para rusfet alip yorum yapindiye bide bilgisayarmi veriyolar size artik anlamadimki :) cirpinin cirpinin .. İama nafile! Hem siz kimi neyle eleştiriyorsunuzki? Siz kimsinizii? Aklinizi basiniza alin. Yanlisdan ne kadar cabuk donersniz o kadar karlisiniz! Burda 1300 kisi hem kendi haklari hemde grev kiricida olsa meslektaslarinn haklari icin savasiyor , mucadele veriyor. Korkusuzca onurlariyla, sizin aksinize yuzleri ak. Boyunlarini bukup dolasmiyorlar. Siz once korkudan biryerlerinize sıkıştırdığınız kuyruklarinizi cıkarmayı basarın. Hala anlayamamislar birde yorum yapmak gafletinne dusuyorlar. Kimin ne oldugu meydanda.
  • bu mutluluk ve huzuru tatdıktan sonra sizler artık uçuşa geri dönmezsiniz sanırım. sizler için grev hiç bitmese de olur belkide.. ancak ve tabii ki PARAYLA SAADET OLMAZ ' a inanıp paraya ihtiyaç duymadığınız sürece.. aksi takdirde iki çıplak bir hamama yakışır ve para bitince kavga başlar..
  • BİR AVUÇ İNSAN İŞE GELMİYORSUNUZ, ADINA GREV, KENDİNİZE GREVCİ DİYORSUNUZ. YAPTIĞINIZ ŞEY GREV OLSAYDI BİR TEK UÇAK HAVALANMAZDI. 8BİNİ UÇUCU 16BİN KİŞİ VAR BU ŞİRKETTE. BİR AVUÇ İŞE GELMEYEN KENDLERİ YOK DİYE SIKINTI ÇIKMASINI BEKLİYOR. ÖĞLENE BİTER, AKŞAMA BİTER, YARIN BİTER, 6 GÜNE BİTER, HAZİRAN PROGRAMI ÇIKMAZ, TEMMUZDA GÖRÜŞÜRÜZ...KÖR MÜSÜNÜZ ? YAPTIĞINIZ ŞEY GREV DEĞİL, SİZ DE GREVCİ DEĞİLSİNİZ.
  • YANET İÇİNDE BULUNABİLİRLER !!!! (ünlem orjinalinde yoktur ben koydum) o yüzden boşuna bi taraflarınızı yırtmayın...1000 kerede kovsanız,1000 kerede yok saysanız bizi YIKAMAZSINIZ...
  • BUGÜN 29 MAYIS...adaleti savunduğumuz için,demokrasiyi savunduğumuz için,hakkımız olanı savunduğumuz için işimizden oluşumuzun üzerinden tam 1 yıl geçti...bize bu şerefsizliği yapanların,bu şerefsizliğe ortak olanların,bi taraflara yalaklık yaparak hayatına onursuzca devam edenlerin,3-5 kuruşluk zibidilerin,3-5 kuruşa dostlarını arkadaşlarını satanların,dini imanı olduğunu ve güçlü olduğunu zanneden takunyacıların,halka hizmet ettiğini iddia edip halkı soyanların ve dansözleri bile kıskandırıcak dönekliğe sahip karaktersizlerin ne yapmaya çalıştıklarını ve şerefsizliklerini,ben ve benim gibi düşünen milyonlarca insan bundan 15 yıl önce ilkokul sıralarındayken şu kutsal sözlerle öğrenmişti ::: Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.BÜTÜN BU ŞERAİTTEN DAHA ELİM VE DAHA VAHİM OLMAK ÜZERE,MEMLEKETİN DAHİLİNDE,İKTİDARA SAHİP OLANLAR GAFLET DALALET VE HATTA HI

24. Dönem Toplu İş Sözleşmesi'ndeki (TİS) anlaşmazlık nedeniyle 15 Mayıs gecesi uygulamaya konulan gev sürecindeki ilk uçuş programı belli oldu.

1 Haziran- 1 Temmuz arasındaki planlamayı kapsayan program kapsamında çeşitli iddialar da ortaya atıldı. Uçuş programındaki 'GRV' ifadesi ise dikkat çekti.

Greve katılım konusunda THY kanadı ile Hava İş kanadı arasında sürtüşme devam ediyor. THY yönetimi katılımın çok az olduğunu, Hava İş yönetimi ise her geçen gün arttığını iddia ediyor. Karşılıklı tartışmalar ve grev sürecindeki ilk uçuş programı da belli oldu. THY, kabin ekiplerinin Haziran-Temmuz arasındaki uçuş programını açıkladı. Programdaki en dikkat çekici ayrıntı ise kabin memurlarından greve katılanlara 'GRV' ifadesi konulması oldu.

Grev sürecindeki ilk uçuş dökümü özelliği taşıyan program bazı tartışmaları da beraberinde getirdi. Bazı kabin memurları grevdeki çalışanlar sebebiyle aylık üst limit olan 110 saate yakın çok sayıda planlama yapıldığı, bazı kabin memurlarına aylık 105 saati bulan uçuş yazıldığı iddia edildi.
 

THY KABİN EKİBİNİN HAZİRAN PROGRAMI BELLİ OLDU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (154)

Saygı lütfen! ~ 11 yıl önce
Bari en azından saygı duyun biraz sevgi gösterin. Orada insanlar kendilerinin yaninda binlerce meslektaşınında hakkını savunuyor.. Ve korkusuzca gönülden yapıyorlar baskılara tehditlere boyun eğmiyorlar...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Davet mi? ~ 11 yıl önce
Arkadasim senin kafan guzel galiba:) birazcik akli basinda olup az biraz okulda matemetik goren kisi 1500 greve giden var derse burada yalan soylendigini anlar!! Arkadas demezlermi adama bu 1500 un hadi yarisi 700-800 u kabin olsa bir anda bu sayi ucmuyor cevabi verse sirkete, haziran ayinda nasil ekip max90 saatle ucacak?? Biraz sakaiyi calistir asil provokator sensin cahil!! Hadi kalaninda yarisi kaptan tarisi teknik olsa diyelim iste ozaman bu ucaklar kalkmaz zeki kardesim!! Sen simdi git kelle say gel:) her kelke bir kisi cnm benim:)) hastasiniz hasta cift mi goruyorsunuz desem degil enaz 5 kati gormeniz lazim:) hadi git aycine yalakalik yap simdi:) onunda omru az kaldi koltugunda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:))) ~ 11 yıl önce
Biri yazmış orda kafana silah dayayan mı var uçuş limitlerini bilerek girdin beğenmiyorsan git ozaman diye yaa ne saçmalamışsın bi daha oku yazdığını Allah aşkına oku komikmisin sen mantık mı gitti çok uçmaktan tam ananı da al git olmuş yorumunun eğer bir şey beğenilmiyorsa çıkıp gidilmez o uçuş limitleri bizim girdiğimizdeki gibi mi kaldı sorarım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merak ediyorum ~ 11 yıl önce
Grevde oldugu bilinmelerine ragmen 100kusur saat program dokulen grevciler icin aciklama var midir? Neden oyle?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fanaticos ~ 11 yıl önce
THY yönetimi grevcilerin yerine adam almazsa programlar bundan sonra 110'a dayanır..begenmeyen de istifa eder bu kadar basit.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Davet ediyorum. ~ 11 yıl önce
Bosuna provakasyon yapmaya calismayin beceremiyorsunuz. Sizin bir avuc dediginiz gurubun sayisi 1300 lere dayandi.! Hem siz kim oluyorsunuzda burdan yorum yapiyorsunuz. 3-5 kurus para rusfet alip yorum yapindiye bide bilgisayarmi veriyolar size artik anlamadimki :) cirpinin cirpinin .. İama nafile! Hem siz kimi neyle eleştiriyorsunuzki? Siz kimsinizii? Aklinizi basiniza alin. Yanlisdan ne kadar cabuk donersniz o kadar karlisiniz! Burda 1300 kisi hem kendi haklari hemde grev kiricida olsa meslektaslarinn haklari icin savasiyor , mucadele veriyor. Korkusuzca onurlariyla, sizin aksinize yuzleri ak. Boyunlarini bukup dolasmiyorlar. Siz once korkudan biryerlerinize sıkıştırdığınız kuyruklarinizi cıkarmayı basarın. Hala anlayamamislar birde yorum yapmak gafletinne dusuyorlar. Kimin ne oldugu meydanda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mutlu ve huzurlu ~ 11 yıl önce
bu mutluluk ve huzuru tatdıktan sonra sizler artık uçuşa geri dönmezsiniz sanırım. sizler için grev hiç bitmese de olur belkide.. ancak ve tabii ki PARAYLA SAADET OLMAZ ' a inanıp paraya ihtiyaç duymadığınız sürece.. aksi takdirde iki çıplak bir hamama yakışır ve para bitince kavga başlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UTANIN ~ 11 yıl önce
BİR AVUÇ İNSAN İŞE GELMİYORSUNUZ, ADINA GREV, KENDİNİZE GREVCİ DİYORSUNUZ. YAPTIĞINIZ ŞEY GREV OLSAYDI BİR TEK UÇAK HAVALANMAZDI. 8BİNİ UÇUCU 16BİN KİŞİ VAR BU ŞİRKETTE. BİR AVUÇ İŞE GELMEYEN KENDLERİ YOK DİYE SIKINTI ÇIKMASINI BEKLİYOR. ÖĞLENE BİTER, AKŞAMA BİTER, YARIN BİTER, 6 GÜNE BİTER, HAZİRAN PROGRAMI ÇIKMAZ, TEMMUZDA GÖRÜŞÜRÜZ...KÖR MÜSÜNÜZ ? YAPTIĞINIZ ŞEY GREV DEĞİL, SİZ DE GREVCİ DEĞİLSİNİZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cevap ~ 11 yıl önce
Cesur olmak farklı birşeydir. Herkes cesurca hakkını arayamıyor malesef.Cesurca hakkını arayanlara saygı göstermek gerekir.
v ~ 11 yıl önce
YANET İÇİNDE BULUNABİLİRLER !!!! (ünlem orjinalinde yoktur ben koydum) o yüzden boşuna bi taraflarınızı yırtmayın...1000 kerede kovsanız,1000 kerede yok saysanız bizi YIKAMAZSINIZ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
v ~ 11 yıl önce
BUGÜN 29 MAYIS...adaleti savunduğumuz için,demokrasiyi savunduğumuz için,hakkımız olanı savunduğumuz için işimizden oluşumuzun üzerinden tam 1 yıl geçti...bize bu şerefsizliği yapanların,bu şerefsizliğe ortak olanların,bi taraflara yalaklık yaparak hayatına onursuzca devam edenlerin,3-5 kuruşluk zibidilerin,3-5 kuruşa dostlarını arkadaşlarını satanların,dini imanı olduğunu ve güçlü olduğunu zanneden takunyacıların,halka hizmet ettiğini iddia edip halkı soyanların ve dansözleri bile kıskandırıcak dönekliğe sahip karaktersizlerin ne yapmaya çalıştıklarını ve şerefsizliklerini,ben ve benim gibi düşünen milyonlarca insan bundan 15 yıl önce ilkokul sıralarındayken şu kutsal sözlerle öğrenmişti ::: Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.BÜTÜN BU ŞERAİTTEN DAHA ELİM VE DAHA VAHİM OLMAK ÜZERE,MEMLEKETİN DAHİLİNDE,İKTİDARA SAHİP OLANLAR GAFLET DALALET VE HATTA HI

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000