26 Nisan 2016, Salı 10:21:58

THY kabin ekibi sorunlu yolcuyu kelepçeledi

Türk Hava Yolları'nın geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirdiği İstanbul-Washington seferinde taşkınlık yapan bir yolcu, THY kabin memurları tarafından etkisiz hale getirildi.
  • Sen tut amerikalıya çikın or biiif de adam allahtan tekme tokat dalmamış kimbilir ne ukalalık ettilerse adam taşmış. Tavukçu bunlar :-D
  • Tk da business bolumde dahi koltuklar rezalet, IFE calismaz, cagirirsin kabin gelmez, bence once yolcuyu sinirlendirmisler sonrada bunu yapmislardir
  • Ben bu milleti anlamıyorum. Alman diğer hava yollarında kuşu Türk uçaklarda kabin memurlara aslan kesilirler. Tabi kafa leyla olanda var. Eğitim şart. Kibin memura saldıran Türk uçaklarda uçma yazak olacak. Başka dil anlamaz bunlar.
  • Ya şöyle düşün amerikalıyla türkiyede karakolluk oldun kim kimin tarafındadır..amerikalıyı çok büyük ciddi vaka olmadığı sürece kendi ülkemde kendi vatandaşımdan çok hangi devlet görevlisi sever.sayar...
  • Gecmis olsun arkadaslara Birde isi bilmeyen kardeslerime 777 de gider 330 da gider gider de gider yeter ki gitsin bizim T.C ucaklari her yurt disina giden ucak bizim gururumuz. Böyle Forumlarda bir birinizi üsmeyin kirmayin nede olsa bizim ucaklarimiz !!! Allah hepizin yollunu acik etsin.
  • THY kabin Ekibine teşekkür ederim şımarık kendini bilmezlerin yaptıkları kendine kar kalmasın.Aslında tüm herkesin bu konulara duyarlı olmalI.thy ve Ekibi yolunuz acık olsun
  • Washington'a A 330 mu gidiyor? O kadar 777 neden satın alındı, yetmedi Kenya'dan 3 tane 777 kiralandı. ABD'nin başkentine hala 330 sefer yapıyor. İnanamadım.
  • hostesler askeri mi sivil miymiş ?
  • O kelepceden bi tanede taksa bana bayan thy hostesi inanin ruya gibi olur.Birde yatirsa arkaya fena da olmaz.. Bende taskinlik yapicam bi gun.
  • Kelepçeyi bağlarken gözlerinin içine bakıp teşfik edici küfürler ediyordu.

Türk Hava Yolları'nın (THY), geçtiğimiz Pazar günü TK7 sefer sayısı ile düzenlediği İstanbul-Washington seferinği yapan uçağında Amerikalı bir yolcu taşkınlık yaptı.

Edinilen bilgilere göre; THY'ye ait TC-JNM kuyruk tescilli Airbus A330-300 tipi uçakla gerçekleştirilen seferde bulunan ABD vatandaşı bir kadın yolcu, uçağın kalkmasından bir süre sonra taşkınlık yapark etrafındakilere küfürler etmeye başladı.

Kabin memurlarının uyarılarına aldırış etmeyen ABD'li yolcu, THY ekibi tarafından plastik kelepçe ile etkisiz hale getirildi. Kelepçelendikten sonra uçağın arka bölümünde seferi tamamlayan yolcu, uçağın Washington'a Dulles Havalimanı'na inmesinin ardından polis tarafından gözaltına alındı.

THY kabin ekibi sorunlu yolcuyu kelepçeledi

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

Chicken or beef ~ 8 yıl önce
Sen tut amerikalıya çikın or biiif de adam allahtan tekme tokat dalmamış kimbilir ne ukalalık ettilerse adam taşmış. Tavukçu bunlar :-D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zavalli Yolcu ~ 8 yıl önce
Tk da business bolumde dahi koltuklar rezalet, IFE calismaz, cagirirsin kabin gelmez, bence once yolcuyu sinirlendirmisler sonrada bunu yapmislardir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mevlüt ~ 8 yıl önce
Ben bu milleti anlamıyorum. Alman diğer hava yollarında kuşu Türk uçaklarda kabin memurlara aslan kesilirler. Tabi kafa leyla olanda var. Eğitim şart. Kibin memura saldıran Türk uçaklarda uçma yazak olacak. Başka dil anlamaz bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Düz mantık ~ 8 yıl önce
Ya şöyle düşün amerikalıyla türkiyede karakolluk oldun kim kimin tarafındadır..amerikalıyı çok büyük ciddi vaka olmadığı sürece kendi ülkemde kendi vatandaşımdan çok hangi devlet görevlisi sever.sayar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 8 yıl önce
Gecmis olsun arkadaslara Birde isi bilmeyen kardeslerime 777 de gider 330 da gider gider de gider yeter ki gitsin bizim T.C ucaklari her yurt disina giden ucak bizim gururumuz. Böyle Forumlarda bir birinizi üsmeyin kirmayin nede olsa bizim ucaklarimiz !!! Allah hepizin yollunu acik etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali tabakoglu ~ 8 yıl önce
THY kabin Ekibine teşekkür ederim şımarık kendini bilmezlerin yaptıkları kendine kar kalmasın.Aslında tüm herkesin bu konulara duyarlı olmalI.thy ve Ekibi yolunuz acık olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaka mı? ~ 8 yıl önce
Washington'a A 330 mu gidiyor? O kadar 777 neden satın alındı, yetmedi Kenya'dan 3 tane 777 kiralandı. ABD'nin başkentine hala 330 sefer yapıyor. İnanamadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaka değil;) ~ 8 yıl önce
Ha 330 ha 777 ne fark eder? Hepsi bizim uçağımız ve hepsi de bizim milli gururumuz. Amerikanın ne özelliği var ben de onu anlamadım. Beğenmiyorsanız buyrun başka havayoluna!!!
Saka mi diyen arkdasa itafen ~ 8 yıl önce
330 neyini begenmednz anlayamadm !?
Partizan ~ 8 yıl önce
New York'a yapilan 3 seferde de (TK1/2 dahil) 330 kullaniliyor artik. Boston'a 340 servis ediyordu, yeni 330'a cevirdiler onu da. Menzil yettigi surece 330lar kullaniliyor artik bu hatlarda.
evet şaka ~ 8 yıl önce
ya kusura bakma ya ben bilseydim böyle tepki vereceğini 777 değil a380 aldırırım...nasıl bir cahilsin sen ?
330 ~ 8 yıl önce
330 uçak değil mi?
773 ~ 8 yıl önce
Kapasite meselesi hocam sen bilmezsin
Selim keleş ~ 8 yıl önce
Sanki md-82'lerle fuelstop olarak anılan yakıt alma amaçlı ara iniş yaparak gidiyoruz başkente.
Selim keleş ~ 8 yıl önce
Sanki md-82'lerle fuelstop olarak anılan yakıt alma amaçlı ara iniş yaparak gidiyoruz başkente.
Selim keleş ~ 8 yıl önce
Fiyatını yanlış tahmin etmişssiniz. 1975 modeli 400.00$
aynı yolu aynı yolcuyla ~ 8 yıl önce
20 ton az yakıtla gidiyor şu aralar yolcu sayısı tam 330 için yaz tarifesi yolcu sayısı arttıkça 777e dönebilir 300 yolcuyuyu newyorka 52-55 ton yakıtla götürebiliyor...
hosterler ~ 8 yıl önce
hostesler askeri mi sivil miymiş ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Enik ~ 8 yıl önce
Senin gibi enik değillermiş onu öğrendik en azından
Farklı tür ~ 8 yıl önce
Askerde değil sivilde değil başka bir türdenmiş henüz araştırılıyor
UFC ~ 8 yıl önce
birisi kafes dövüşçüsü diğeri taekwondo hocası 25 yıldır devam ediyor. bir tanesi muay thaicı bir tanesi amatör boksörmüş.
Kesin ~ 8 yıl önce
TGS ya alımdan haberi olmayanlardır:))
ali ~ 8 yıl önce
O kelepceden bi tanede taksa bana bayan thy hostesi inanin ruya gibi olur.Birde yatirsa arkaya fena da olmaz.. Bende taskinlik yapicam bi gun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemal ~ 8 yıl önce
Kelepçeyi HOST takarsa görürüm ben seni...
Kelepceci ~ 8 yıl önce
Ananı yolla ona takalım kelepçeleri. Bir sürü steaward var bekleyen...
Elpida ~ 8 yıl önce
Haydi sen terbiyesizsin onu anladıkta, bu yoruma onay veren site yönetimine ne demeli. Alenen hostesleri ve kadını aşağılayan bu yorumunuzu onaylayan site yönetimini kınıyorum.
Aliiiiii ~ 8 yıl önce
Ben sana bir kelepçe takarsam görürsün, milletin karısı kızı o çoğu hostes, terbiyesiz insan, cahil
Sana cevabim ~ 8 yıl önce
Ben de birgun senin bayan aile bireylerine aynini yapmak isterim.
Haha ~ 8 yıl önce
Onlar icin ortalik kizissin yeter. Onaylarlar tabi.
Oha ~ 8 yıl önce
Daha neler
arkaya yatırma ~ 8 yıl önce
arkaya yatırılacağın kesin steward arkadaşlarımı göreve çağırıyorum gereğini lütfen
Fifti şeyds of gırey ~ 8 yıl önce
Kelepçeyi bağlarken gözlerinin içine bakıp teşfik edici küfürler ediyordu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000