14 Mart 2015, Cumartesi 08:09:24

THY KABİN AMİRİNE SÜRPRİZ TEKLİF

Bir dergide muhabirlik yapan Cemal Gökgöz, kabin amiri olan nişanlısına ilginç bir evlenme teklifinde bulundu. Havayolu çalışanları için belgesel çekeceğini söyleyen Gökgöz, nişanlısıyla belgesel bahanesiyle yaptığı röportajın sonunda evlilik teklifi etti.
  • Tebrikler değerli arkadaşlar! Çok güzel bir organizasyon. İnsan ne kadar iyi olursa olsun. Söz söyleyecek zavallılar olabiliyor. İnsan ne kadar kibar, edepli, beyefendi, hanımefendi olursa olsun etraftan havlayanlar çok olabiliyor. Ama hiç muhatap olmaya gerek yok. IT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR... Hayatta başarı ve mutluluklar dilerim. Sevgi ile kalın
  • Cemal Bey'in yakın bir dostu olarak ve o alanda bulunan bir kişi olarak yanlış bilgilendirmeyi söylemek istiyorum. Öncelikle Cemal ve Sevil Hanım'a mutluluklar dilerim. Tebrik ederim, gayet güzel bir organize olmuş. Birçok haber metni haberi okumadan past copy yapmış. NEREDEN ÇIKTI BU NİŞANLI MESELESİ. NİŞAN FİLAN YOK. Yorum yapanlar bilmeden yorum yapmışlar. Yok saçını beğenmedim, sağala sola bakıyor, reklam vs. gibi uygunsuz cümleler hiç yakışmamış. Duygusal bir an. Sağdan soldan basın mensupları sesleniyor Cemal Bey onlara cevap veriyordu. İnsanlar saçla sakalla adam olmazlar, kalbi ile adamdırlar. İki güzel yüreği tebrik ederim.
  • Heytt huseyin baylav kaptanim sirketteki en babacan en sevgi dolu kaptan. Boyle bir olaya en guzel siz destek olurdunuz zaten. Sizi seviyoruz.
  • İnsanları anlamak zor,bu bey için söylemiyorum genel olarak diyorum.Erkekler bugün diz çöküyor,yarın öbür gün de seninle tanıştığım güne lanet olsun diyorsun ve boşanmak için uğraşıyorsun.
  • Başkası adına utanmak :( sırf kendi bencil , çocuksu ve ucuza kaçan nişan sonrası evlenme teklifi yüzünden nişanlısınınzor duruma düşürmüştür. Bayanın beden dilinden huzursuz ve mutsuz olduğunu anlaşılıyor. Evlenme teklifini bizim toplum neden yanlış anlamış , nasıl düzelteceğiz? Bakın bir arkadaşınızı alıp sinemaya götürüp , seçtiğiniz filmin salonuna götürüp koltuğa oturtup sinemaya gidelim mi diye sorarsanız olmaz, aynı şey. Nişanlanmışsın , benimle evlenir misin? Bu ne ya?
  • Sevil amirimizi yürekten tebrik ediyorum, kalbi gibi güzel şeylere layık:) allah tamamına erdirsin-
  • hadi ulen...bu ne yahuu...
  • mart geldi ya bunlardan daha çok göreceğiz daha !
  • Bu isin sonu yuksek irtifa veya trubilans :))
  • ALLAH BIR YASTIKTA KOCATSIN MUTLU VE HUZURLU BIR AILE ORTAMI KURMAYI NASIP ETSIN. OLIMSUZ YAZANLARA DIP NOT"HAYATINDA MUTSUZ OLAN TIPLER" NASIL DA KENDINIZI BELLI EDIYORSUNUZ. KISKANMAYIN AMA NAZAR ETME SENINDE OLUR ;) TAVUK VICDANLILAR SIZI !!

İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali ilginç bir evlilik teklifine daha sahne oldu. Bir dergide muhabir olarak çalışan Cemal Gökgöz, 4 yıldır birlikte olduğu nişanlısı Sevil Güngör’e sürpriz bir evlilik teklifi hazırladı. Beş gün süren hazırlık boyunca Gökgöz, uçak kabin amiri olan nişanlısına ve tüm ekip arkadaşlarına belgesel hazırladığını söyledi.

Uçağın kaptanı dahil olmak üzere tüm ekibe evlilik teklifi yapacağını mail yoluyla duyuran Gökgöz, nişanlısına belgesel çekimlerine basın mensuplarının da katılacağını önceden söyleyerek teklifin anlaşılmamasını sağladı. Cemal Gökgöz, nişanlısı Sevil Güngör’ün de görevli olduğu Beyrut-İstanbul seferi sonrası tüm uçuş ekibini dış hatlar geliş kapısında karşıladı.

ŞAŞKINLIK YERİNİ GÖZYAŞINA BIRAKTI
Senaryo gereği belgesel programı için mikrofonu eline alan Gökgöz, bir süre hava yolları çalışanlarının yaptıkları fedakarlıklardan bahsetti. Sonra röportajlara geçen Cemal Gökgöz ilk olarak uçak kaptanı sonrasında da diğer görevlilerle kısa süreli konuştu. Gökgöz son olarak nişanlısı Sevim Güngör’e mikrofonu uzatarak “Şu an en önemli soruyu size sormak istiyorum” dedi.

Şaşkınlığını gizleyemeyen Sevil Güngör olacaklardan habersiz kendisine yönelecek soruyu beklerken Cemal Gökgöz de aniden diz çöküp cebinden çıkardığı yüzükle evlilik teklifini yaptı. Uçuş ekibinin alkışları arasında bir süre etrafına bakınan Sevil Güngör gözyaşlarına hakim olamadı. Yaşadığı kısa süreli şokun ardından çalışma arkadaşlarının tebriklerini kabul eden Sevil Güngör basın mensuplarına çok duygulu anlar yaşadığını söyledi.

Güngör, çalışma arkadaşlarının evlilik teklifinden haberi olmasını büyük şaşkınlıkla karşıladı. Evlilik teklifini yapan Cemal Görgöz de, “Sevil hanım yıllarca uçucu personel olarak görev yaptığı için en güzel evlilik teklifinin burada yapılacağını düşündüm” dedi. Röportaj sonunda Sevil Güngör ve Cemal Gökgöz tüm uçuş ekibiyle beraber hatıra fotoğrafı çektirdi.

THY KABİN AMİRİNE SÜRPRİZ TEKLİF

Yorumlar Tüm Yorumlar (57)

TEBRİKLER ~ 9 yıl önce
Tebrikler değerli arkadaşlar! Çok güzel bir organizasyon. İnsan ne kadar iyi olursa olsun. Söz söyleyecek zavallılar olabiliyor. İnsan ne kadar kibar, edepli, beyefendi, hanımefendi olursa olsun etraftan havlayanlar çok olabiliyor. Ama hiç muhatap olmaya gerek yok. IT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR... Hayatta başarı ve mutluluklar dilerim. Sevgi ile kalın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİR DOST ~ 9 yıl önce
Cemal Bey'in yakın bir dostu olarak ve o alanda bulunan bir kişi olarak yanlış bilgilendirmeyi söylemek istiyorum. Öncelikle Cemal ve Sevil Hanım'a mutluluklar dilerim. Tebrik ederim, gayet güzel bir organize olmuş. Birçok haber metni haberi okumadan past copy yapmış. NEREDEN ÇIKTI BU NİŞANLI MESELESİ. NİŞAN FİLAN YOK. Yorum yapanlar bilmeden yorum yapmışlar. Yok saçını beğenmedim, sağala sola bakıyor, reklam vs. gibi uygunsuz cümleler hiç yakışmamış. Duygusal bir an. Sağdan soldan basın mensupları sesleniyor Cemal Bey onlara cevap veriyordu. İnsanlar saçla sakalla adam olmazlar, kalbi ile adamdırlar. İki güzel yüreği tebrik ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kabin ea ~ 9 yıl önce
Heytt huseyin baylav kaptanim sirketteki en babacan en sevgi dolu kaptan. Boyle bir olaya en guzel siz destek olurdunuz zaten. Sizi seviyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 9 yıl önce
İnsanları anlamak zor,bu bey için söylemiyorum genel olarak diyorum.Erkekler bugün diz çöküyor,yarın öbür gün de seninle tanıştığım güne lanet olsun diyorsun ve boşanmak için uğraşıyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Başkası adına utanmak :( sırf kendi bencil , çocuksu ve ucuza kaçan nişan sonrası evlenme teklifi yüzünden nişanlısınınzor duruma düşürmüştür. Bayanın beden dilinden huzursuz ve mutsuz olduğunu anlaşılıyor. Evlenme teklifini bizim toplum neden yanlış anlamış , nasıl düzelteceğiz? Bakın bir arkadaşınızı alıp sinemaya götürüp , seçtiğiniz filmin salonuna götürüp koltuğa oturtup sinemaya gidelim mi diye sorarsanız olmaz, aynı şey. Nişanlanmışsın , benimle evlenir misin? Bu ne ya?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IPONE UYGULAMASI ~ 9 yıl önce
Ipone uygulaması adını yazsaydın. Sen birşey biliyor musunda konuşuyorsun. Bu Nişan filan yok ortada. Arkadaşımız nişan sonrasında evlilik teklifi yapılmadığını senin kadar biliyor. Bu kadar yoruma gerek yoktu. HEM NİŞAN YAPSADA, EVLENSE DE, EVLİLİK TEKLİFİ YAPSADA SANA NE. Kİ NİŞAN FİLAN OLMAMIŞTIR. SENİ NİYE BU KADAR İLGİLENDİRİYOR. GÜZEL İNSANLARA MUTLULUKLAR DİLERİM.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sevil amirimizi yürekten tebrik ediyorum, kalbi gibi güzel şeylere layık:) allah tamamına erdirsin-

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
hadi ulen...bu ne yahuu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dikkatli ! ~ 9 yıl önce
mart geldi ya bunlardan daha çok göreceğiz daha !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SEN KEDİ MİSİN? ~ 9 yıl önce
Sen kedi misin? Bu arkadaşlarımız güzel bir başlangıç yapmışlar. Biraz daha kibar olabilirdin.
security ~ 9 yıl önce
Bu isin sonu yuksek irtifa veya trubilans :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
ALLAH BIR YASTIKTA KOCATSIN MUTLU VE HUZURLU BIR AILE ORTAMI KURMAYI NASIP ETSIN. OLIMSUZ YAZANLARA DIP NOT"HAYATINDA MUTSUZ OLAN TIPLER" NASIL DA KENDINIZI BELLI EDIYORSUNUZ. KISKANMAYIN AMA NAZAR ETME SENINDE OLUR ;) TAVUK VICDANLILAR SIZI !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 9 yıl önce
Sen ne demek istedin bu saçma sapan " olımsuz " yorumunla?
Airline ~ 9 yıl önce
Yoo saçma sapan bir yorum yapmamış. Bence az bile demiş ve seviyeli bir yorum yapmış. Çok güldüm tavuk vicdanlılar"a.Ağzınıza sağlık.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000