13 Mart 2011, Pazar 08:34:21

THY JAT'I SATIN ALMAYA HAZIRLANIYOR

Sırbistan Devlet Bakanı Sulejman Ugljanin, ulusal havayolu şirketi JAT’ın Türk Hava Yolları’na satışı gerçekleşirse çoğunluk hisselerini verebileceklerini söyledi.
  • uçun uçun dedelerinizin katilleriyle uçun
  • Siz sadece işgal devletinde söz sahibisiniz. Asla daha ileriye gidemeyecekseniz. Üzerinde benim ülkemin bayrağı olmayan uçak zaten hiçbir zaman benim olmayacaktır. Yani anlayacağınız bu havayolunun Pegasus ve Atlasjetden farkı yok. Türkiye'ye onlarla uçarız. Sizin çekemediğiniz güney var ya. Hani sizin bir türlü anlamak istemediğiniz. İşte orası bizim doğduğumuz yer. Larnaca'dan istediğimiz şirketle Dünya'ya uçarız. THY çokta tın yani... Beni tek rahatsız eden işsiz kalan çalışanlar.. Gerisi boş..
  • KTHY yi mi ? 5 uçaklı 700 çalışanın ve sürekli zarar eden, sendikaların kontrolu altında olan bir havayoluna 1974-2005 yılları arasında sahiplendik. Ama 2005' de israrla THY den ayrılmanın bedelinizde sizler çok kötü şekilde ödediniz... Ne ekerseniz onu biçersiniz... AYRILIK TOHUMLARI EKİP, İFLAS BİÇTİNİZ...
  • Eğer JAT ve beraberinde Montenegro Airlines, Air Kosovo, B&H (Çoğunluk hissesi ile) ve Macedonian Airlines dahil bölgesel havayolu kurulmazsa, tek başına JAT şovenistgösterişten ileri gitmez ve 10 yıl sonra KTHY gibi geri çekildiği bir şirket olarak kalır. THY nin yukarıda saydığım şirketleri alması lazım, ozaman çok iş yapar. Bölgede bu listeye girmeyen şirkette başka biri tarafından alınmazsa 10 yıl içinde tarihe karışır.
  • kıbrıs'ı sahiplenmedik. bizim olan ülkenin bizim havayoluna yüzde 10cuk göstermelik ortak olduk. ama bürokrasinizde nasıl söz sahibi Türkiye Cumhuriyetinde ise havacılığınızda da söz sahibi thy de. unutmayın bunu kıbrıslı.
  • on yıl sonra THY,Air france,british,ve lufthansa klm dısında ucak firması kalmıyacaktır.büyük şirketler küçük şirketleri alıcaktır.bulgarıa,olımpic,czech,brussels,aeroswıt bunların hepsi büyük şirketlerin kanatları altına girecektir..Thy balkanların birçok ülkesine talip;bunların başında ise Aeroswıt geliyo..
  • Ok THY nin KKHY deki hisse payı %10 ama bak bakalım onlar istemeden şirkette kuş bile uçabilecek mi? İstersen işe alımlara dahi kim bakacakmış haberi oku. Hisse ufak ama önemli olan işlevi :))
  • Kıbrıs'ı sahiplendiniz şimdi de sıra Kuzey Kıbrıs Havayolların da mı? Unutmayın ki hisse payınız sadece yüzde 10 !!! Şaka gibi..
  • bosna gibi olur umarım. gelsin sırbistan yatıları :)
  • yakışır be ülkemin en güzel firmasına sunx,bosna,kkhy,ve jat çok güzel durdu darısı pegasus,onur air ve atlasa sky'ıda unutmayalım ne güzel insanlarımıza iş kapısı oluyor çok seviniyorum allah ülkemiz için çalışan herkesten razı olsun
Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu tarafından düzenlenen Türk-Sırp İş Forumu’nda konuşan Ugljanin, “Yakın bir gelecekte THY ekibi Sırbistan’ı ziyaret edecek. Konunun nihayetlendirilmesi konusunda adımlar atılmasını bekliyoruz” dedi.

Sırbistan Başbakanı Mirko Cvetkovic, Türkiye ile Sırbistan’ın siyasal ilişkilerinin en üst düzeyde olduğunu belirterek, ekonomik ilişkilerin de buna uyması gerektiğini vurguladı. Türk-Sırp İş Forumu’nda konuşan Cvetkoviç, şunları dile getirdi:

“Özelleştirmelerle birlikte ülkede siyasi ve ekonomik değişiklikler meydana geldi. AB ile entegrasyon birinci önceliğimiz. Bu çerçevede ekonomik ve siyasi reformlar yapıyoruz. Yatırımcılar için hukuki garantörlük sağlayacağız. Sırbistan ileride işbirliği ve yatırım için cazibe merkezine dönüşecektir.”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcısı Halim Mete de, Belgrad’ın Türkiye özel sektörü için Balkanlar’da kilit şehir konumunda bulunduğunu belirterek, “Her yıl binlerce Türk kamyonu Sırbistan üzerinden Türkiye’nin en büyük ihraç pazarı Avrupa’ya gidiyor. Sırbistan ile 2000 yılından beri ikili ilişkilerimiz gelişti. Türkiye ile Sırbistan arasındaki karşılıklı yatırım ilişkilerinin bölge ülkelerine kıyasla çok az. STA sonrasında Sırbistan’ın Türkiye’ye olan ihracatı yüzde 65 artmış. Umuyorum ki, önümüzdeki dönemde Türk müteşebbisi Sırbistan pazarının sunduğu imkanlardan daha fazla yararlanır” diye konuştu.
THY JAT'I SATIN ALMAYA HAZIRLANIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 13 yıl önce
uçun uçun dedelerinizin katilleriyle uçun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Siz sadece işgal devletinde söz sahibisiniz. Asla daha ileriye gidemeyecekseniz. Üzerinde benim ülkemin bayrağı olmayan uçak zaten hiçbir zaman benim olmayacaktır. Yani anlayacağınız bu havayolunun Pegasus ve Atlasjetden farkı yok. Türkiye'ye onlarla uçarız. Sizin çekemediğiniz güney var ya. Hani sizin bir türlü anlamak istemediğiniz. İşte orası bizim doğduğumuz yer. Larnaca'dan istediğimiz şirketle Dünya'ya uçarız. THY çokta tın yani... Beni tek rahatsız eden işsiz kalan çalışanlar.. Gerisi boş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
KTHY yi mi ? 5 uçaklı 700 çalışanın ve sürekli zarar eden, sendikaların kontrolu altında olan bir havayoluna 1974-2005 yılları arasında sahiplendik. Ama 2005' de israrla THY den ayrılmanın bedelinizde sizler çok kötü şekilde ödediniz... Ne ekerseniz onu biçersiniz... AYRILIK TOHUMLARI EKİP, İFLAS BİÇTİNİZ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Eğer JAT ve beraberinde Montenegro Airlines, Air Kosovo, B&H (Çoğunluk hissesi ile) ve Macedonian Airlines dahil bölgesel havayolu kurulmazsa, tek başına JAT şovenistgösterişten ileri gitmez ve 10 yıl sonra KTHY gibi geri çekildiği bir şirket olarak kalır. THY nin yukarıda saydığım şirketleri alması lazım, ozaman çok iş yapar. Bölgede bu listeye girmeyen şirkette başka biri tarafından alınmazsa 10 yıl içinde tarihe karışır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kıbrıs'ı sahiplenmedik. bizim olan ülkenin bizim havayoluna yüzde 10cuk göstermelik ortak olduk. ama bürokrasinizde nasıl söz sahibi Türkiye Cumhuriyetinde ise havacılığınızda da söz sahibi thy de. unutmayın bunu kıbrıslı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
on yıl sonra THY,Air france,british,ve lufthansa klm dısında ucak firması kalmıyacaktır.büyük şirketler küçük şirketleri alıcaktır.bulgarıa,olımpic,czech,brussels,aeroswıt bunların hepsi büyük şirketlerin kanatları altına girecektir..Thy balkanların birçok ülkesine talip;bunların başında ise Aeroswıt geliyo..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ok THY nin KKHY deki hisse payı %10 ama bak bakalım onlar istemeden şirkette kuş bile uçabilecek mi? İstersen işe alımlara dahi kim bakacakmış haberi oku. Hisse ufak ama önemli olan işlevi :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kıbrıs'ı sahiplendiniz şimdi de sıra Kuzey Kıbrıs Havayolların da mı? Unutmayın ki hisse payınız sadece yüzde 10 !!! Şaka gibi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bosna gibi olur umarım. gelsin sırbistan yatıları :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yakışır be ülkemin en güzel firmasına sunx,bosna,kkhy,ve jat çok güzel durdu darısı pegasus,onur air ve atlasa sky'ıda unutmayalım ne güzel insanlarımıza iş kapısı oluyor çok seviniyorum allah ülkemiz için çalışan herkesten razı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000