02 Mayıs 2016, Pazartesi 17:34:20

THY Ivano Frankivs seferlerini durdurdu

Türk Hava Yolları (THY) resmi internet sitesi üzerinden yaptığı duyuru ile Ukrayna'ya gidecek yolcularını bilgilendirdi. THY Ivano Frankivsk seferlerini 1 Temmuz'a kadar durdurduğunu açıkladı.
  • Valla o piste indik biz cok fenaydi, tarlaya insek o kadar sarsilmazdik, yolcu yok diye sallamayin biz dolu gittik dolu geldik allaha sukur.
  • İvano'dan zaten 1 İst 1 Kiev var,başka yok.Alternatifi Lviv 110 km....Dnepropetrovsk alternatifi Zaporijye 72 km. ve Pgs,TK uçuşu var.
  • bu kadar gereksiz bir destinasyon olur mu? Bir arkadaş da eleştiri yapmıştı yorumuma. Şimdi kendisini özür için bekliyorum.
  • Dnepropetrovsk seferleri 1,5 aydır yapılamıyor . Resmi açıklama yapan yok . En azından bu seferi iptal ettiklerini duyurmuşlar
  • Pist çalışması felan yok arkadaşlar. Tamamen kendi iç meseleleri. Öğrendiğim kadarıyla lokasyon hatası var. Gidiş dönüş 99 dolar olduğu halde uçakta 25 - 30 kişi uçuyor. Ve İvana hava alanı çok kötü. THY İvana personeli ve pasaport kontrol ve gümrük kontrol memurları saygısızlık yaptıkları konusunda çok şikayet var. Yeni gelenlerden rüşvet isteniyor. THY bu problemleri çözmeli. Ve kesinlikle Chernivtsi şehrine uçmalı.
  • bostu ucakta ondan.. fakir yer Ivano.. kim ucacak oradan.. 7 frekans 3 e dusse bile zor.. demedi deme...
  • Tarihi kar tarihi zarar olmasin
  • sebebi ne acaba?
  • Ukrayna'dan ne koy olur ne kasaba. Varsa yoksa icsinler eglensinler. Basbakanin muhtar kadar hukmunun olmadigi bir ulke. Yazik ona emege. Cok uzucu...
  • kötü oldu :(( neyse ramazan var zaten gidemezdik. temmuzda ramazan falan da kalmıyor :)))

Türk Hava Yolları (THY) resmi internet sitesi üzerinden Ukrayna'nın Ivano Frankivsk kentine yapılacak seferlerle ilgili açıklama yayınladı.

THY, geçtiğimiz Mart ayında Ivano Frankivs seferlerine başlayan ve Ukrayna'daki uçuş noktasını 7'ye yükseltecen THY yolcularını uyardı.

Bugün resmi internet sitesi üzerinden bu kente uçacak yolcularını bilgilendiren THY, 1 Temmuz'a kadar Ivano Frankivs seferlerinin durdurulduğunu açıkladı.

Seferlerin durdurulma sebebi olarak da Ivano Frankivs Havalimanı pistinde yapılan çalışmalar olduğu gösterildi.

THY Ivano Frankivs seferlerini durdurdu

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Pist ~ 8 yıl önce
Valla o piste indik biz cok fenaydi, tarlaya insek o kadar sarsilmazdik, yolcu yok diye sallamayin biz dolu gittik dolu geldik allaha sukur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pİst ~ 8 yıl önce
İvano'dan zaten 1 İst 1 Kiev var,başka yok.Alternatifi Lviv 110 km....Dnepropetrovsk alternatifi Zaporijye 72 km. ve Pgs,TK uçuşu var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ben demiştim ~ 8 yıl önce
bu kadar gereksiz bir destinasyon olur mu? Bir arkadaş da eleştiri yapmıştı yorumuma. Şimdi kendisini özür için bekliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Samet akçıl ~ 8 yıl önce
Dnepropetrovsk seferleri 1,5 aydır yapılamıyor . Resmi açıklama yapan yok . En azından bu seferi iptal ettiklerini duyurmuşlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çotanak ~ 8 yıl önce
Pist çalışması felan yok arkadaşlar. Tamamen kendi iç meseleleri. Öğrendiğim kadarıyla lokasyon hatası var. Gidiş dönüş 99 dolar olduğu halde uçakta 25 - 30 kişi uçuyor. Ve İvana hava alanı çok kötü. THY İvana personeli ve pasaport kontrol ve gümrük kontrol memurları saygısızlık yaptıkları konusunda çok şikayet var. Yeni gelenlerden rüşvet isteniyor. THY bu problemleri çözmeli. Ve kesinlikle Chernivtsi şehrine uçmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neden olcak ~ 8 yıl önce
bostu ucakta ondan.. fakir yer Ivano.. kim ucacak oradan.. 7 frekans 3 e dusse bile zor.. demedi deme...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tarih ~ 8 yıl önce
Tarihi kar tarihi zarar olmasin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sebep? ~ 8 yıl önce
sebebi ne acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hickimse ~ 8 yıl önce
Ukrayna'dan ne koy olur ne kasaba. Varsa yoksa icsinler eglensinler. Basbakanin muhtar kadar hukmunun olmadigi bir ulke. Yazik ona emege. Cok uzucu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ken ~ 8 yıl önce
Dnipropetrovs'k seferleride durdu
törki ~ 8 yıl önce
dediğin gibiy başbakanın muhtar kadar hükmü yoksa, türkiye'den farkı yok :))
yukreyn ~ 8 yıl önce
kötü oldu :(( neyse ramazan var zaten gidemezdik. temmuzda ramazan falan da kalmıyor :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000