08 Ekim 2010, Cuma 09:56:12

THY, İTALYAN DEVİNE SPONSOR MU OLUYOR?

Dünyanın en büyük kulüplerinden Barcelona ve Manchester United ile ULEB Erkekler Avrupa Ligi'nin (Euroleague) sponsoru Türk Hava Yolları (THY), işbirliği yaptığı kulüpler arasına Inter'i de katmaya hazırlandığı iddia edildi.
  • şu elin gavuruna para veriyolar diyen akıl yoksunu insanlara şaşırıyorum gerçekten.reklamın amacı nedir anlayamamışlar.coca cola aptal mı dünyanın dört bir tarafında sponsorlukları var.sen üç yatırırsın reklama o sana 30 olarak döner.o zaman kim kazanmış olur gavurlar mı?
  • hala bazıları Türk takımlarına sponsor olsun diyor ya ne diyeyim Allah akıl fikir versin. daha THY nin amacını anlamamış insanlarda varmış. TR takımlarına sponsor olunca artık onlarda hemen avrupada şampiyon olur THYyi tanıtır artık. Zaten avrupada oynarken sponsorları kimse görmez.o ligin sponsorları yayınlanır.forma reklamı başka tabi.THY den başka şirket mi yok TR takımlarınada onlar sponsor olsun.THY büyük işlerle uğraşır
  • NE ME LAZIM PARAMIZ BİZİM KENDİ VATANDAŞIMIZA GİTMESİN.VERİN SİZ ELİN İTALYANINA İNGİLİZİNE PARALARINIZI.SONUÇ OLARAK O YABANCILAR BİZİM EZELİ DOSTUMUZ.AB GİRİN DİYE BİZE YALVARIYORLAR.AMA BİZ BURUN SÜRTÜYORUZ :) :) :)
  • Arkadaşlar Eski Öğretim Görevlisi Olarak İtalya Avrupadaki En İyi Algılanacak Açılımdır.Daha Önce Belirtiğim Gibi Dışarıdaki İvmelerimizi İçerdeki Dinamikleri çıkararak ve İnnovasyon yaratarak adım atılmalı. Kabin Hizmetleri Başkanlığı - Başkanı Nedeniyle Bu ilkeye Uymayan profili var. Dürüst Yöneticilerle bu Misyon Gerçekleşir.
  • Bir kere neden Bursaya reklam forması versin ki.. Thy Mancester United forma reklamı verdi dünyanın en büyük ve en fazla tanınan klüplerinden bir tanesi sonra Barcelonayla anlaştı.. Bunların yanında Bursanın B si bile okunmaz.. Ayrıca thy nin Türkiye de reklam hiç ihtiyacı yok. Yurt dışında da reklam verilecek yerlerle antlaşma yapıldı şimdi Inter de olacak yakışır ve uygun.. Hem Thy hem de Inter aynı ayarda..
  • Hayatında reklam, tanıtım, pazarlama, iş modeli, strateji oluşturma kavramlarının ne olduğunu hiç duymamış usta-çırak ilişkisi yorumları yapan cühela yorumcu tayfası artık bırakın THY'yi karalamayı. THY global bir oyuncudur. Hakettiği yere henüz gelmemiştir. Gelmek için bilimsel bilgi ışığında konusunda uzman kişiler yardımıyla elinden geleni yapacaktır.
  • thy yonetım kurulu emıratesın işletme mantığı ile hareket ederse;uzun vadede zarar görür. sponsorluk antlaşması guzel bır adım;ama bence ıntere olması cok gereksız. eğer thy spornsorl olucaksa;amerıkadakı basketball takımlarına sponsor olması;yenı açılan amerıka hatları ıcın avantaj sağlıyacaktır.
  • sevdim yorumunu arkadas....haklisin.
  • TÜRK Hava Yolları her takıma sponsor olur, yeterki Türk olmasın...
  • Bende bizim mahallenin deviyim, banada sponsor olda ATPL alayım olmazmı Hamdiciğim :))

175 ülkeden yayın

Euroleague ile yaptıkları anlaşmanın 5+5 yıllık olduğunu ve opsiyon hakkının kendilerinde bulunduğunu belirten Topçu, “175 televizyondan yayınlanan bu anlaşmanın THY'nin tanıtımına büyük katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi. Barcelona'daki toplantıda bir araya geldiği Euroleague CEO'su Jordi Bertomeu'dan, 2012 Euroleague Final Four organizasyonunun İstanbul'a verilmesini talep ettiklerini ifade eden Topçu, büyük olasılıkla bu isteklerinin kabul edileceğini söyledi.

Dünya peşimizde

Barcelona, Manchester United ve Euroleague ile yaptıkları anlaşmaların perde arkasını da anlatan Hamdi Topçu, “Son global krizde kar etmeyi başaran ender şirketlerden biri olunca spor kulüplerinin dikkati bir anda bize çevrildi. Yaptığımız bütün sponsorluk anlaşmalarında ilk teklif onlardan geldi. Halen de dünyanın dört bir yanından kulüpler ‘bize sponsor olur musunuz' diye geliyorlar” diye konuştu.

Teklifleri inceliyoruz

Gelen teklifleri titizlikle incelediklerini belirten Topçu, İtalya'dan büyük bir kulüple daha anlaşmak üzere olduklarını kaydetti. Topçu, söz konusu kulübün adını açıklamadı ve “Milano şehrinin bir takımı” demekle yetindi. Milan'ın daha önce Emirates ile anlaşma yapmış olması nedeniyle THY'nin sponsorluk yapacağı yeni kulübün son Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonu Inter olduğu belirlendi.

Bursaspor'a forma reklamı veremeyiz

Bursaspor Kulübü'nün forma reklamı talebini neden reddettiklerini de anlatan THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, “THY olarak biz Türkiye'nin şirketiyiz. Dolayısıyla tek bir kulübe forma reklamı vermemiz şirket çıkarları açısından uygun olmaz” dedi. (Hürriyet)

THY, İTALYAN DEVİNE SPONSOR MU OLUYOR?

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 14 yıl önce
şu elin gavuruna para veriyolar diyen akıl yoksunu insanlara şaşırıyorum gerçekten.reklamın amacı nedir anlayamamışlar.coca cola aptal mı dünyanın dört bir tarafında sponsorlukları var.sen üç yatırırsın reklama o sana 30 olarak döner.o zaman kim kazanmış olur gavurlar mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hala bazıları Türk takımlarına sponsor olsun diyor ya ne diyeyim Allah akıl fikir versin. daha THY nin amacını anlamamış insanlarda varmış. TR takımlarına sponsor olunca artık onlarda hemen avrupada şampiyon olur THYyi tanıtır artık. Zaten avrupada oynarken sponsorları kimse görmez.o ligin sponsorları yayınlanır.forma reklamı başka tabi.THY den başka şirket mi yok TR takımlarınada onlar sponsor olsun.THY büyük işlerle uğraşır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
NE ME LAZIM PARAMIZ BİZİM KENDİ VATANDAŞIMIZA GİTMESİN.VERİN SİZ ELİN İTALYANINA İNGİLİZİNE PARALARINIZI.SONUÇ OLARAK O YABANCILAR BİZİM EZELİ DOSTUMUZ.AB GİRİN DİYE BİZE YALVARIYORLAR.AMA BİZ BURUN SÜRTÜYORUZ :) :) :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşlar Eski Öğretim Görevlisi Olarak İtalya Avrupadaki En İyi Algılanacak Açılımdır.Daha Önce Belirtiğim Gibi Dışarıdaki İvmelerimizi İçerdeki Dinamikleri çıkararak ve İnnovasyon yaratarak adım atılmalı. Kabin Hizmetleri Başkanlığı - Başkanı Nedeniyle Bu ilkeye Uymayan profili var. Dürüst Yöneticilerle bu Misyon Gerçekleşir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bir kere neden Bursaya reklam forması versin ki.. Thy Mancester United forma reklamı verdi dünyanın en büyük ve en fazla tanınan klüplerinden bir tanesi sonra Barcelonayla anlaştı.. Bunların yanında Bursanın B si bile okunmaz.. Ayrıca thy nin Türkiye de reklam hiç ihtiyacı yok. Yurt dışında da reklam verilecek yerlerle antlaşma yapıldı şimdi Inter de olacak yakışır ve uygun.. Hem Thy hem de Inter aynı ayarda..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hayatında reklam, tanıtım, pazarlama, iş modeli, strateji oluşturma kavramlarının ne olduğunu hiç duymamış usta-çırak ilişkisi yorumları yapan cühela yorumcu tayfası artık bırakın THY'yi karalamayı. THY global bir oyuncudur. Hakettiği yere henüz gelmemiştir. Gelmek için bilimsel bilgi ışığında konusunda uzman kişiler yardımıyla elinden geleni yapacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
thy yonetım kurulu emıratesın işletme mantığı ile hareket ederse;uzun vadede zarar görür. sponsorluk antlaşması guzel bır adım;ama bence ıntere olması cok gereksız. eğer thy spornsorl olucaksa;amerıkadakı basketball takımlarına sponsor olması;yenı açılan amerıka hatları ıcın avantaj sağlıyacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sevdim yorumunu arkadas....haklisin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TÜRK Hava Yolları her takıma sponsor olur, yeterki Türk olmasın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bende bizim mahallenin deviyim, banada sponsor olda ATPL alayım olmazmı Hamdiciğim :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000