14 Eylül 2008, Pazar 10:53:52

THY İsveç'te rekora uçtu

Avrupalı havayolu şirketleri zarar açıklarken ya da iflas ederken, Türk Hava Yolları'nın doluluk yüzdesinde rekor üstüne rekor kırılıyor.
  • İmamı tutanları kınıyorum.Bu adam son derece yagcı,yazıdan belli reklamı çok seviyor.Derhal işine son verilmesi lazım
  • İbrahim Kaya admın ne başarısıdan bahsediyorsun bu başarı o adamın mı? BU adam o hat için ne yapmış açıklasın o zaman! kaç gün ülke dışında fuarlarda orada buradaymış kaç gün ofisinde kalmış açıklasın! ARN hattına ne yenilik getirmişde başarı olmuş, lütfen kendinizi kandırmayın bu adam 6 aydır burada müdür eğer biraz havacıysanız bilisiniz havacılıkta palanlama ve ileri rezervasyon pazarlaması 12'lık yapılır Havacılıkla, pazarlamayla, satışla hiçbir alakası olmıyan bu adam 6 ayda başarı sağladı öylemi komik olmayın. İşte yorumlarda bunu söylüyor bu adamlar personelin ehli insanların başarısını çok güzel sahipleniyorlar hiç bir şey yapmadan üzerine konuyorlar. Yazıklar olsun!
  • Torpiller duyuyordum ama böylesini görmedim yaptığı teknik işle alakası olmayan biri kendi vicdanıda artık nasıl rahat bilmemde nasıl görev aldı. Nasıl görev verdiler... Bu işler nasıl gelişiyor ne kadar rahatlar THY de böyle insanları görünce benim vicdanım sızlıyor... Yıllarını vermiş o kadar emeği geçmiş müdürlüğü hak etmiş ve bu işi ciddi anlamda başarabilecek bir sürü insan varken böyle pat diye gelen insanlar yurtdışında THY yi nasıl temsil edebilir ki? Bunlar dinden imandan bahsederler kendi hakkı olan işimi yapıyor vicdanları el veriyor mu inançlarında varmı başkasının hakkını yemek?
  • Öncelikle burda yorum yazan 90%'ini Kiniyorum, Adamin başarisi ortada ve siz hala civciv gibi ötup duruyorsunuz, ayip ya. Isterse Imam olsun isterse baska birsey olsun SIZENE ARKADASIM? BASARI BASBAYA ORTADA, BASARISIZ OLSA NEYSE TAMAM HAKLISINIZ DIYECEGIM AMA HALA KARSI CIKIYOSUNUZ RAMAZAN RAMAZAN ADAMI KIZDIRIYORSUNUZ YA. Cok fazla kiskaniyorsunuz, susun artik, kendi işinize bakin, bu arada Tebrik ederim Bilal bey, Alişmaniz lazim böyle şeylere, kafaniza takmiyacaksiniz, kendi tecrubemden bilgilenerek söyluyorum, kafaniza takmayin lutfen. Basarilar dilerim Hayirli Ramazanlar..
  • Uçan Adam çok doru söylüyorTemel Kotıl' e verilen emirle bütün Atatürk' çülerin başın kendi yandaşlarını getiriyorlar.Uçan adam dogru söylemiş ama eksik söylemiş.İsvec İslam fedarasyonu başkanlıklarında bulunmuş Bilal gibi tarikat mensubu olan Mefail ' de az bucuk aırlıne stajı yaptı.Rusya' da halen müdürlük yapıyor.Temel Kotıl eger haysiyetliyse bunları hemen kovması lazım.Zira Türkiye' de yüzlerce uçak bilgisi olan gencler var.AKP liler kendi yandaşlarını getiriyorlar.İşte Kubilay' ın başını kesen bunlar.Cumhurıyetcıler THY önüne siyah çelenk koymamız lazım.
  • Bu yönetimin yaptıgı dandik müdür İmam Bilal degil şimdiki Moskova müdürüde az buçuk ögrenimle dandikten müdür oldu.asıl hortumcu bunlar.Sayın Temel Kotil
  • KONU HAKKINDA HER TURLU YORUM YAPILABILINIR VE HERKES ISTEDIGI GIBI DEGERLENDIREBILIR.. BEN HALA ICRA KURULU YA DA ALI GENC DEN THY PERSONELINE GONDERILEN VE TICARI BILGILERIN ACIKLANAMAYACAGI VE BUNUN CEZAI YAPTIRIMLARI OLACAGI ILE ILGILI BIR ACIKLAMA VE YAYIN BEKLIYORUM.. YOKSA YARIN OBUR GUN BURADA TUM SIRLARIN ACIKLANDIGINI GORURSEM HIC SASIRMAYACAGIM..MUDURE SOYLENECEK BISI YOK ZATEN.. THY DE KIM KIMIN NE OLDUGUNU BILIYOR..AILEMIZI BU DURUMA GETIRENLER UTANSIN..
  • 20 yıla kalmaz şeriat gelir..
  • YORUMLARA BAKIYORUM BU INSANI SAVUNANLAR SADECE VARSYIM UZERINE VE SADECE YANDASLARINI KORUMAK ICIN ICGUDUSEL YORUM YAPIYORLAR BIZDEN BIRIYSE VE BIZ GOREVE LAYIK GORDUYSEK OYLEDIR MANTIGI DIGER YORUMLAR KISIYI BIZZAT TANIYAN, BUROYU, PERSONELI VE ISI BILEN KISILERDEN GELIYOR BUNA GORE SIMDI KIMLERIN YORUMU GERCEK SIZ KARAR VERIN
  • Türk Hava Yollarının Stockholm müdürü hattın en kazanclı hatlardan bir olduğunu belirtmiş. Aman nazar değmesin!!!! Nasıl olsa buradaki vatandaşlara kazık fiyatla bilet satarak para kazanıyorlar. Rekabet YOK!! Altın yumurtlayan tavuğu bulmuşlar İsveç'te. Örnek vereyim: Bir Stockholm-Ankara biletine vatandaşın ödediği parayla Stockholm-New York bileti rahatlıkla satın alınabilir. Birisi 3 saatten biraz fazla, diğeri ise 7 saatlik uçuş.

Yazkış aylarında yüzde 81.5 oranında doluluk oranı yakaladıklarını belirten THY'nin Stockholm Müdürü Bilal Tezcan, "Ülkemize gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak, iyi servis vermek, devamlı güler yüzle davranmak temel ilkemiz" dedi.

Sadece Türk vatandaşlarını vatana getirip-götüren havayolu şirketi olmadıklarını belirten Tezcan, "İsveç hattımrzda bizimle diğer yabancılar da seyahat ediyor. Doluluk oranları gün geçtikçe artıyor. Bu diğer havayollarında çok nadir olan bir şeydir. Bu da bizi sevindiriyor. Stockholm-istanbul hattımız geçen yılın ilk 6 ayında net 1 milyon 254 bin dolar kâr yapmıştı. Bu sene ilk 6 ayda 1 milyon 670 bin dolar net kârımız var. IstanbulStockholm hattı THY'nin en çok para kazanan hat sıralamasında 14. sıradadır. Bu büyük bir basandır" dedi .

THY İsveç'te rekora uçtu

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

bodur Bıloş ~ 16 yıl önce
İmamı tutanları kınıyorum.Bu adam son derece yagcı,yazıdan belli reklamı çok seviyor.Derhal işine son verilmesi lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 16 yıl önce
İbrahim Kaya admın ne başarısıdan bahsediyorsun bu başarı o adamın mı? BU adam o hat için ne yapmış açıklasın o zaman! kaç gün ülke dışında fuarlarda orada buradaymış kaç gün ofisinde kalmış açıklasın! ARN hattına ne yenilik getirmişde başarı olmuş, lütfen kendinizi kandırmayın bu adam 6 aydır burada müdür eğer biraz havacıysanız bilisiniz havacılıkta palanlama ve ileri rezervasyon pazarlaması 12'lık yapılır Havacılıkla, pazarlamayla, satışla hiçbir alakası olmıyan bu adam 6 ayda başarı sağladı öylemi komik olmayın. İşte yorumlarda bunu söylüyor bu adamlar personelin ehli insanların başarısını çok güzel sahipleniyorlar hiç bir şey yapmadan üzerine konuyorlar. Yazıklar olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eğitimci ~ 16 yıl önce
Torpiller duyuyordum ama böylesini görmedim yaptığı teknik işle alakası olmayan biri kendi vicdanıda artık nasıl rahat bilmemde nasıl görev aldı. Nasıl görev verdiler... Bu işler nasıl gelişiyor ne kadar rahatlar THY de böyle insanları görünce benim vicdanım sızlıyor... Yıllarını vermiş o kadar emeği geçmiş müdürlüğü hak etmiş ve bu işi ciddi anlamda başarabilecek bir sürü insan varken böyle pat diye gelen insanlar yurtdışında THY yi nasıl temsil edebilir ki? Bunlar dinden imandan bahsederler kendi hakkı olan işimi yapıyor vicdanları el veriyor mu inançlarında varmı başkasının hakkını yemek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ibrahim Kaya ~ 16 yıl önce
Öncelikle burda yorum yazan 90%'ini Kiniyorum, Adamin başarisi ortada ve siz hala civciv gibi ötup duruyorsunuz, ayip ya. Isterse Imam olsun isterse baska birsey olsun SIZENE ARKADASIM? BASARI BASBAYA ORTADA, BASARISIZ OLSA NEYSE TAMAM HAKLISINIZ DIYECEGIM AMA HALA KARSI CIKIYOSUNUZ RAMAZAN RAMAZAN ADAMI KIZDIRIYORSUNUZ YA. Cok fazla kiskaniyorsunuz, susun artik, kendi işinize bakin, bu arada Tebrik ederim Bilal bey, Alişmaniz lazim böyle şeylere, kafaniza takmiyacaksiniz, kendi tecrubemden bilgilenerek söyluyorum, kafaniza takmayin lutfen. Basarilar dilerim Hayirli Ramazanlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biz Mustafa Kemal' iz ~ 16 yıl önce
Uçan Adam çok doru söylüyorTemel Kotıl' e verilen emirle bütün Atatürk' çülerin başın kendi yandaşlarını getiriyorlar.Uçan adam dogru söylemiş ama eksik söylemiş.İsvec İslam fedarasyonu başkanlıklarında bulunmuş Bilal gibi tarikat mensubu olan Mefail ' de az bucuk aırlıne stajı yaptı.Rusya' da halen müdürlük yapıyor.Temel Kotıl eger haysiyetliyse bunları hemen kovması lazım.Zira Türkiye' de yüzlerce uçak bilgisi olan gencler var.AKP liler kendi yandaşlarını getiriyorlar.İşte Kubilay' ın başını kesen bunlar.Cumhurıyetcıler THY önüne siyah çelenk koymamız lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçan adam ~ 16 yıl önce
Bu yönetimin yaptıgı dandik müdür İmam Bilal degil şimdiki Moskova müdürüde az buçuk ögrenimle dandikten müdür oldu.asıl hortumcu bunlar.Sayın Temel Kotil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESKI TOPRAK ~ 16 yıl önce
KONU HAKKINDA HER TURLU YORUM YAPILABILINIR VE HERKES ISTEDIGI GIBI DEGERLENDIREBILIR.. BEN HALA ICRA KURULU YA DA ALI GENC DEN THY PERSONELINE GONDERILEN VE TICARI BILGILERIN ACIKLANAMAYACAGI VE BUNUN CEZAI YAPTIRIMLARI OLACAGI ILE ILGILI BIR ACIKLAMA VE YAYIN BEKLIYORUM.. YOKSA YARIN OBUR GUN BURADA TUM SIRLARIN ACIKLANDIGINI GORURSEM HIC SASIRMAYACAGIM..MUDURE SOYLENECEK BISI YOK ZATEN.. THY DE KIM KIMIN NE OLDUGUNU BILIYOR..AILEMIZI BU DURUMA GETIRENLER UTANSIN..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atatürk ~ 16 yıl önce
20 yıla kalmaz şeriat gelir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BILEN KONUSSUN ~ 16 yıl önce
YORUMLARA BAKIYORUM BU INSANI SAVUNANLAR SADECE VARSYIM UZERINE VE SADECE YANDASLARINI KORUMAK ICIN ICGUDUSEL YORUM YAPIYORLAR BIZDEN BIRIYSE VE BIZ GOREVE LAYIK GORDUYSEK OYLEDIR MANTIGI DIGER YORUMLAR KISIYI BIZZAT TANIYAN, BUROYU, PERSONELI VE ISI BILEN KISILERDEN GELIYOR BUNA GORE SIMDI KIMLERIN YORUMU GERCEK SIZ KARAR VERIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çağdaş ~ 16 yıl önce
Türk Hava Yollarının Stockholm müdürü hattın en kazanclı hatlardan bir olduğunu belirtmiş. Aman nazar değmesin!!!! Nasıl olsa buradaki vatandaşlara kazık fiyatla bilet satarak para kazanıyorlar. Rekabet YOK!! Altın yumurtlayan tavuğu bulmuşlar İsveç'te. Örnek vereyim: Bir Stockholm-Ankara biletine vatandaşın ödediği parayla Stockholm-New York bileti rahatlıkla satın alınabilir. Birisi 3 saatten biraz fazla, diğeri ise 7 saatlik uçuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000