12 Kasım 2015, Perşembe 16:00:28

THY İstanbul'u böyle anlattı

Türk Hava Yolları’nın merkezi İstanbul, dünyanın da merkezi olduğunu muhteşem bir görsel şölenle kanıtlıyor.
  • Klasik , rutin...hizli ve duygusuz bi tanitim.10 uzerinden 3 bile cok olur
  • Din ile ilgili temalari kullanmaktan vazgecin... Dunya da yasananlari ve gercekleri gorun artik.. Ayrica, Sen havayolusun turizm tanitma ofisi degil, bu reklamda istanbul merkezi temasi ve mesaji da yokkkk. Birak bu guzel cekim ve kurguyu turizm bakanligi kullansin, sen degil eyyyy thy
  • Kaliteli çalışma, kaliyeli ekiplerle çalışıldığı belli ve keyifliydi sonuçta bu bir tanıtım filmi, 2 saatlik belgesel değil, hızlı olması mecburi sana 2 dk. İçerisinde uzun uzun anlatacak değil yerebatandaki medusa taşının hikayesini.. Ama konu değişebilir artık sıkıldık kız kulesi, galata, eminönü, istanbulda daha modern yerler var göz önüne çıkarılması gereken sonuçta, kültür bakanlığı tanıtım videosu değil, havayolu tanıtım videosu ama yine de başarılı sadece içerik biraz daha zenginleştirilebilir.
  • kiz kulesi ve kapali carsi disinda birsey yok her zamanki gibi , dogma buyume istanbulluyum 1 defa kiz kulesine gitmisligim yok , kapalicarsi desen turist kaziklamaya birebir , hizli cekim ile iyice karmasik ve sevimsiz hale gelmis
  • yazık olmuş..herşey o kadar hızlı ve silik ve sönük geçiyor ki kamera önünden...etkilenme hissi oluşmasına fırsat bile kalmıyor. çok daha başarılı istanbul tanıtım videoları var... para ziyanlığı olmuş bence..
  • vasat bir tanıtım, ruh yok. İstanbul ancak bu kadar eksik anlatılabilirdi...
  • Yine bir Boğaz, Kız Kulesi, Galata Kulesi ve köprüsü sahneli tanıtım filmi daha. Sıkılmadınız mı artık aynı görüntülerden? Zaten ingilizlerden de adam gibi yönetmen çıkmaz
  • Vay be! Gurur verici.
  • thy bir de nasil hemsehricilik,ayrimcilik,torpil,mobbing yapilir hak nasil yenir calisanlar nasil tehdit edilir onu da anlatsin !
  • Su videoyu begendigini soyleyenlerin yorumlarini begenmeyenler, siz nasil bir modelsiniz yahu :)) vallahi cok acayip insanlar var ya. Adam videoyu begendim yaziyor, bu da gelip bu yorumu begenmiyor. Hasta misiniz nesiniz arkadasim anlamadim. Ruh hastasisiniz herhalde..

Türk Hava Yolları’nın merkezi İstanbul, dünyanın da merkezi olduğunu muhteşem bir görsel şölenle kanıtlıyor.

Türk Hava Yolları, tüm dünyaya adını gururla duyurduğu, şairin dediği üzere değerine paha biçilemeyecek “Şehr-i İstanbul”u  en güzel biçimde tanıtmak adına,  şehrin  her yönünü en iyi biçimde ortaya koyabilecek yeteneğe sahip dünyaca ünlü bir isimle, şimdiye dek yapılmış en güçlü ve her anlamda İstanbul’u anlatan videolardan birine imza attı.

Video, İstanbul’un her biri birbirinden farklı, ama bir araya geldiklerinde eşsiz bir bütün oluşturan tarihi, kültürel ve sosyal yönlerini buluşturup, dünya izleyicisinin beğenisine sunmayı hedefliyor. İstanbul’un eşsiz tarihi dokusu ve birleştirici unsurlar, en yeni ve etkileyici çekim teknikleri ile bu videoda bir araya getirildi ve tüm dünyanın ilgi ve merakını uyandıracak ve nihayetinde seyircilerin İstanbul’a gelmelerini sağlayacak bir videonun ortaya çıkması amaçlandı.

Bu hedefe ulaşmak adına, şehir videoları çekme konusunda uzmanlaşmış, bu alanda yeni çekim teknikleri ve montaj yöntemlerini, sürekli geliştirerek işine adapte eden ünlü İngiliz yönetmen Rob Whitworth ile çalışıldı. Daha önce dev dünya markalarıyla çalışan; Barcelona ve Dubai için tanıtım filmleri hazırlayan yönetmen, dünyaca ünlü film festivallerinde de pek çok ödüle layık görülmüş, dünya basınında pek çok habere konu olan işlere imza atmış bir yetenek. Şehrin en güzel karelerini yakalayan Whitworth’ün çalışması izleyenlere, sonu hayranlıkla biten bir İstanbul deneyimi sunuyor.

 

THY İstanbul'u böyle anlattı

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Noname ~ 8 yıl önce
Klasik , rutin...hizli ve duygusuz bi tanitim.10 uzerinden 3 bile cok olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Islamifobi ~ 8 yıl önce
Din ile ilgili temalari kullanmaktan vazgecin... Dunya da yasananlari ve gercekleri gorun artik.. Ayrica, Sen havayolusun turizm tanitma ofisi degil, bu reklamda istanbul merkezi temasi ve mesaji da yokkkk. Birak bu guzel cekim ve kurguyu turizm bakanligi kullansin, sen degil eyyyy thy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaliteli ~ 8 yıl önce
Kaliteli çalışma, kaliyeli ekiplerle çalışıldığı belli ve keyifliydi sonuçta bu bir tanıtım filmi, 2 saatlik belgesel değil, hızlı olması mecburi sana 2 dk. İçerisinde uzun uzun anlatacak değil yerebatandaki medusa taşının hikayesini.. Ama konu değişebilir artık sıkıldık kız kulesi, galata, eminönü, istanbulda daha modern yerler var göz önüne çıkarılması gereken sonuçta, kültür bakanlığı tanıtım videosu değil, havayolu tanıtım videosu ama yine de başarılı sadece içerik biraz daha zenginleştirilebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hep ayni ~ 8 yıl önce
kiz kulesi ve kapali carsi disinda birsey yok her zamanki gibi , dogma buyume istanbulluyum 1 defa kiz kulesine gitmisligim yok , kapalicarsi desen turist kaziklamaya birebir , hizli cekim ile iyice karmasik ve sevimsiz hale gelmis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çalışan ~ 8 yıl önce
yazık olmuş..herşey o kadar hızlı ve silik ve sönük geçiyor ki kamera önünden...etkilenme hissi oluşmasına fırsat bile kalmıyor. çok daha başarılı istanbul tanıtım videoları var... para ziyanlığı olmuş bence..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vasat ~ 8 yıl önce
vasat bir tanıtım, ruh yok. İstanbul ancak bu kadar eksik anlatılabilirdi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 8 yıl önce
Yine bir Boğaz, Kız Kulesi, Galata Kulesi ve köprüsü sahneli tanıtım filmi daha. Sıkılmadınız mı artık aynı görüntülerden? Zaten ingilizlerden de adam gibi yönetmen çıkmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeşim ~ 8 yıl önce
Vay be! Gurur verici.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ~ 8 yıl önce
thy bir de nasil hemsehricilik,ayrimcilik,torpil,mobbing yapilir hak nasil yenir calisanlar nasil tehdit edilir onu da anlatsin !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 8 yıl önce
Su videoyu begendigini soyleyenlerin yorumlarini begenmeyenler, siz nasil bir modelsiniz yahu :)) vallahi cok acayip insanlar var ya. Adam videoyu begendim yaziyor, bu da gelip bu yorumu begenmiyor. Hasta misiniz nesiniz arkadasim anlamadim. Ruh hastasisiniz herhalde..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000