26 Eylül 2017, Salı 12:10:54

THY İstanbul'da bir araya getirdi

Türk Hava Yolları, bugün Bomonti Hotel'de düzenlediği Corporate Club Conference ile kurumsal seyahat endüstrisinin önde gelen isimlerini ağırladı.
  • sakalını çevirip,havayla ortalıkta gezinen,siyasetten torpille o makama gelen zat, avrupa'da thy'den daha iyisi yok diyorsun neye göre yok ? thy uçuş güvenliğinde kaçıncı sırada mesela? hizmet kalitesi ne? yurtiçinde vatandaşını kazıklayarak pahalıya yurtdışında da transit yolcu kapmak için kardan zarar ederek ucuza bilet satıp uçakları doldurmayı,bilmem ne ikramı vermeyi havacılık mı sanıyorsun? havacılığı bilmediğin bu işi restorantcılıkla karıştırmandan belli. ikramla,lounge ile bu işler olmuyor havalı zat! en ufak krizde neler olduğunu gayet iyi gördük,uçaklar yattı mesela, devlet el altından destek vermese koskoca şirket batıyordu! ayrıca thy'nin ödülleri nasıl aldığın ortada, bizim havaya olan merakımızı iyi bilen avrupalılar çıkarları için thy'ye ödül veriyorlar gerçekten iyi olduğumuz için değil hala anlamadın mı yoksa anlamamazlığa mı getiriyorsun tıpkı 15 temmuz akşamı apar topar niye almanya'ya gittiğini açıklayamaman ve fetocuları bırak atmayı terfi,tayin ettirmen gibi !
  • Avrupa'da devletin fonladığı, vatandaşın vergisiyle borcuna harcına ortak olduğu tek bir devlet havayolu şirketi bile yok. Singapore airlines asya'nın en iyi havayollarından biri olmasına rağmen devlet tek kuruş fonlamıyor. Önemli olan bu şekilde iyi olabilmek. Avrupa'da ise sadece lufthansa kendi kendine ayakta durabiliyor. Klm, air france, egean, serbian, alitalia hepsi battı ve araplara hisse satıp ayakta durabildi. işin komiği vatandaşın vergisinin akıtıldığı havayoluna pahalı olduğu için türk vatandaşları binemiyor. 1700 liraya uçtuğum bangkok uçuşu için thy 3500tl istedi. Yazık...
  • sayın genel müdürüm size inanıyoruzbayrağı en iyi noktaya getireceksiniz ancak hala tgs ve thy de fetoş gurubu var darbe günü öp ve h.a askere OCC prsoneline direnmeyin diye talimat verdi Öp reis hakkına atıp tutar A. e emye böle darbe mi olur diye evinde çekyat üzerinde keyif yapıyordu.
  • Şaka gibi.
  • biz en iyisiyiz aynı zmanda en çok zarar edeniz!
  • Bomonti Hotel mi Hilton Bomonti mi
  • maşallah allah ziyade etsn de madem şler iyi emekli olan personele geçen seneden alan paralar nerde
  • Atma Kazıııımmmm...
  • Avrupa'da yer personelinin aldığı maaşı bilmiyorsan söyleyeyim sayın aycı 1900 avro eee diyeceksin düzen böyle kusura bakamada kim benim hakkımı yiyorsa Allah çoluğundan çocuğundan çıkarsın
  • Çalışanlar beğenmiyorsa istifa edip başka bir şirkete geçebilir. Utanmasan her ay zamlı maaş isteyecekler.

Türk Hava Yolları, bugün Bomonti Hotel'de düzenlediği Corporate Club Conference ile kurumsal seyahat endüstrisinin önde gelen isimlerini ağırladı.

Türk Hava Yolları, Global Business Travel Association (GBTA) iş birliğiyle İstanbul’da Turkish Airlines Corporate Club Konferansı’na ev sahipliği yapıyor.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'nın ev sahipliğinde düzenlenen konferansa çok sayıda THY yöneticisi, TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve bir çok yurt dışı temsilcisi katıldı.

Kurumsal seyahat sektörünün güçlü kurumlarından Global Business Travel Association (GBTA)’ın katkılarıyla 25 – 26 Eylül’de Hilton Bomonti International Hotel & Congress Center’da gerçekleştirilecek  “Traveler centricity” temalı konferansın açılış konuşmasını New York Times “bestseller” ödüllü Ron Kaufman yaptı.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Sn. M. İlker Aycı; “Türk Hava Yolları olarak konferans kapsamında, mevcut ve potansiyel müşterilerimiz, seyahat acentelerinin üst düzey yöneticileri ve kurumsal seyahat sektörünün önemli oyuncuları da dâhil olmak üzere yüzlerce üst düzey temsilci ve yetkiliyi, genel merkezimizin bulunduğu İstanbul’da misafir ediyor olmaktan ötürü mutluluk duyuyoruz. Misafirlerimiz global turizm sektörünün önemli temsilcilerinden. Bu noktada İstanbul’dan dünyaya önemli mesajlar gönderileceğine inanıyorum.



Üst üste 9’uncu kez “Güney Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” ilân edilmesinin yanında 2017 yılında “En İyi Business Class İkram Servisi”, “En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu” ve “En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu İkramı” ödülleriyle hizmet kalitesini tescilleyen Türk Hava Yolları, sefer yaptığı 120 ülke ile dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu şirketi olarak kurumsal firmalara ulaşım konusunda en iyi çözümleri sunmaktadır”şeklinde konuştu.

Aycı; 'Avrupa'da bizden daha iyi bir havayolu şirketi yok. 6 yıl üst üste bu ünvanı koruduk. 336 uçaklık filoya sahibiz ve Boeing ile de Dreamliner için görüşmelere başladık. 40 uçaklık 787 Dreamliner için görüşmelerimiz sürüyor. Filomuzu daha dinamik bir hale getireceğiz' dedi.

Turkish Airlines Corporate Club kurumsal seyahat sadakat programları arasında dünyanın en kapsamlı programlarından biri. Özellikle iş için seyahat eden yolcuların öncelikleri belirlenerek tasarlanan programda Business Class yolcuları, ücretsiz Wi-Fi, tamamen yatırılabilen koltuklar ve en iyi uçak içi eğlence sistemleri ve teknolojisinden faydalanıyor. Vakit nakittir düşüncesinden hareketle kurumsal yolcuları uçağa binişte öncelik, esnek bilet ve rakipsiz Business Class Lounge hizmetleri gibi avantajlar sunuluyor. Modern ile gelenekselin buluştuğu Lounge İstanbul, ücretsiz Wi-Fi erişimi gibi en modern hizmetlerin sunulduğu yolcu salonunda geleneksel Türk misafirperverliğini gösteriyor. Kurumsal müşterileri için birçok avantajı, Türk misafirperverliğiyle birleştiren Turkish Airlines Corporate Club, yenilediği sadakat programıyla değerli müşterilerine sayısız ayrıcalıklar sunuyor.







THY İstanbul'da bir araya getirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

havagazı ! ~ 7 yıl önce
sakalını çevirip,havayla ortalıkta gezinen,siyasetten torpille o makama gelen zat, avrupa'da thy'den daha iyisi yok diyorsun neye göre yok ? thy uçuş güvenliğinde kaçıncı sırada mesela? hizmet kalitesi ne? yurtiçinde vatandaşını kazıklayarak pahalıya yurtdışında da transit yolcu kapmak için kardan zarar ederek ucuza bilet satıp uçakları doldurmayı,bilmem ne ikramı vermeyi havacılık mı sanıyorsun? havacılığı bilmediğin bu işi restorantcılıkla karıştırmandan belli. ikramla,lounge ile bu işler olmuyor havalı zat! en ufak krizde neler olduğunu gayet iyi gördük,uçaklar yattı mesela, devlet el altından destek vermese koskoca şirket batıyordu! ayrıca thy'nin ödülleri nasıl aldığın ortada, bizim havaya olan merakımızı iyi bilen avrupalılar çıkarları için thy'ye ödül veriyorlar gerçekten iyi olduğumuz için değil hala anlamadın mı yoksa anlamamazlığa mı getiriyorsun tıpkı 15 temmuz akşamı apar topar niye almanya'ya gittiğini açıklayamaman ve fetocuları bırak atmayı terfi,tayin ettirmen gibi !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Devlet fonlamasa... ~ 7 yıl önce
Avrupa'da devletin fonladığı, vatandaşın vergisiyle borcuna harcına ortak olduğu tek bir devlet havayolu şirketi bile yok. Singapore airlines asya'nın en iyi havayollarından biri olmasına rağmen devlet tek kuruş fonlamıyor. Önemli olan bu şekilde iyi olabilmek. Avrupa'da ise sadece lufthansa kendi kendine ayakta durabiliyor. Klm, air france, egean, serbian, alitalia hepsi battı ve araplara hisse satıp ayakta durabildi. işin komiği vatandaşın vergisinin akıtıldığı havayoluna pahalı olduğu için türk vatandaşları binemiyor. 1700 liraya uçtuğum bangkok uçuşu için thy 3500tl istedi. Yazık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs thy ~ 7 yıl önce
sayın genel müdürüm size inanıyoruzbayrağı en iyi noktaya getireceksiniz ancak hala tgs ve thy de fetoş gurubu var darbe günü öp ve h.a askere OCC prsoneline direnmeyin diye talimat verdi Öp reis hakkına atıp tutar A. e emye böle darbe mi olur diye evinde çekyat üzerinde keyif yapıyordu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esbtgs ~ 7 yıl önce
O dediginden esbde de var basta bas fetocu osman a. fetocu ve gezicilerin sigindigi liman canan g. bas gezici gizem b. ferhan ö. yaz yaz bitmez ama bunlar elebaslari.korkunun ecele faydasi yok elbet defolup gideceksiniz buralardan elbet sizlerinde demir parmakliklar arkasindaki durum bildirimlerinizide gorecegiz
Karikatür ~ 7 yıl önce
Şaka gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haklı ~ 7 yıl önce
biz en iyisiyiz aynı zmanda en çok zarar edeniz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB ~ 7 yıl önce
Bomonti Hotel mi Hilton Bomonti mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ekonomi yolcu ~ 7 yıl önce
maşallah allah ziyade etsn de madem şler iyi emekli olan personele geçen seneden alan paralar nerde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birader ~ 7 yıl önce
Atma Kazıııımmmm...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 7 yıl önce
Avrupa'da yer personelinin aldığı maaşı bilmiyorsan söyleyeyim sayın aycı 1900 avro eee diyeceksin düzen böyle kusura bakamada kim benim hakkımı yiyorsa Allah çoluğundan çocuğundan çıkarsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 7 yıl önce
Avrupada ev kiralari 1000 euro dan basladigini biliyormusun? Her ay yol masraflari 200-300 euro oldugunu biliyormusun? Gel de gör Avrupada nasil para kazaniliyormus....
Sevgili Gurbetçi koba ~ 7 yıl önce
Evet Bizde de kiralar yüksek..Yerine göre yasarsan idare edip gidiyorsun. .Evet cnm ya oda da kalırsın ..sizi tahmin ediyorum evli ve çocuklu biriyseniz Kiraniza yardımda alıyorsunuz çocuk parasıda.yok hanim calisamiyo çocuk bakiyo ona yardım parası ...Benzin ve Etiniz veeee Birçok Gıda daha uygun. .Vatandaşa gel Gurbetçi nasıl çalışıyor gör diyorsunda bizde Nasıl çalışıyoruz gel Hatta Gurbet lik bitsin yiyosa BURADA YAŞA. ...
gurbetçi kardeş ~ 7 yıl önce
avrupa o kadar kötüyse geri gelin ülkenize niye gelmiyorsunuz ? orada zorla mı tutuyorlar? işinize gelince burada düzen kurduk falan diyorsunuz aynı düzeni kendi ülkenizde de kurarsınız. birikiminizi alın gelin,hem maddi hem de iş tecrübesi,bilginizle,görgünüzle ülkenize faydanız olsun. mazeretlerinizi ben söyleyeyim,sen ne kadar aksini söylesen de oradaki para,sosyal hakları,düzeni,nizamı burada bulamayacağınız ve orada döviz kazanıp burada tl'ye çevirip türkiye'ye yatırım yapıp paraları katladığınız için yani çıkarınız ve rahatınız için geri gelmiyorsunuz sonra orda maaş şu kadar yol parası bu kadar diyorsunuz !
MM ~ 7 yıl önce
Çalışanlar beğenmiyorsa istifa edip başka bir şirkete geçebilir. Utanmasan her ay zamlı maaş isteyecekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000