18 Şubat 2016, Perşembe 19:39:35

THY İstanbul Lounge CNN International'a konuk oldu

Türk Hava Yolları'nın (THY) dünyaca ün kazanan yolcu salonları, CNN'in Business Traveller programına konuk oldu
  • Bu CNN'ci Richard , baba hayrina gelip ,belese program yapmaz :) Reklamlar **
  • Osura osura uyuyanlar mı dersin , aksirincaya tiksirincaya kadar tıkınanlar mi dersin. herkes burada. dışarıda daha rahat oluyorsun. aktarmalı yolcuları başka bir yere alsınlar.
  • Az bile anlatmış gerçekten harika bir mekan yalnız her gidişimde biraz daha kalabalık oluyor, koltuklarda vs oturacak yer bulamıyorsunuz umarım kalitesi bozulmaz.
  • Salon iyi, yolcu profili kötü. Hele sabahları aman allahım. Bende business ucuyorum fakat el insaf be Kardesim bu kadar da aç olunmaz. Sabah ları içeri giricem diye birbirnin üstünden atlayan mı dersin, uçağını kaçırma pahasına 2 dilim pide için sırada bekleyen mi dersin, bedava diye neredeyse alkol ile yikanacak olanlarmı dersin. Buradaki profili gorunce allaha şükür ediyorum bunlar gibi olmadığım icin.
  • Türk Hava Yolları şu anda Türkiye'nin dünyadaki en önemli markası haline geldi. Bravo Temel Bey ve ekibine. Büyüme, karlılık ve yolcu memnuniyeti devam edecek. Dünya sıralamasında yolcu memnuniyeti bakımından 4. sırada. Emirates'i 1 basamak geçti ve Emirates 5. liğe gitti. 1. sırada Katar, 2. sırada Singapur, 3. sırada Cathay Pasific var. 2016'da 1 basamak daha yukarı bekliyorum. Bilinilirlik açısından da Emirates'ten sonra dünyada bilinen 2. havayolu. Başarılarınızın devamını diliyorum. Bilemeyenlere de burdan söyleyim. Elite ve Elite plus harici bu lounge'ye giremez.
  • richard efendi ve kanali, bu reklam programlarini bosuna yapmiyor. gor beni goreyim seni, hem sen hem ben kazanayim hesabi...
  • şahsen ben de lounge kullanıyorum şırnaka giderken herkesin geçtiği yerden geçemem sıraya mıraya giremem ben
  • THY nin yerinde olsam Business class fiyatlarina yüzde yüz zam yapardım..Loungeada Elite plusslari alirdim sadece... Adamlar Thy lounge ı Antalyadaki otellerin acık büfesine cevirdiler plastik kaba köfte doldurmalar agzina kadar tabak doldurmalar adamlar bizim ekonomide 3 saatlik uctugumuz yerden transit olarak 12 saat ucuyorlar bizim verdigimiz parayla onlar businessta gidiyor
  • Şimdi bi eliteplusla classic yolcuya aynı muamele yapılmaz tabi .. Sınıf farkı burda belli oluyo. Yolcunun biri bi gün ; cnm biz halkla aynı yerden mi geçiş yapıcaz demişti. Evet onlar halk siz soylu sınıf:) böyleleri de var.
  • size bir soru, bir canta madrid ten ercana 18 gunde gelemezse ,o yolcunun gene thy kullanmasi icin lounge in ne kadar guzel olmasi gerekir??

Dünyanın en önemli medya organlarından CNN'in Business Traveller programında Türk Hava Yolları'nın (THY) yolcu salonlarına yer verildi.

Richard Quest, havayolu şirketlerinin yeni rekabet alanların özel yolcu salonları olduğunu ve şirketlerin yolcu memnuniyeti için yapılanlara programında yer verdi.

Quest, hazırladığı programda Türk Hava Yolları'nın merkezi İstanbul'daki özel yolcu salonunda yapılan çekimlerde, THY Lounge'ının özelliklerinden bahsedildi.

Programın konuklarından Turkish Do&Co Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Doğudan: "Bu yolcuların kalbine dokunmakla alakalı. Müşterilerinize bizim davrandığımız gibi davrandığınızda kazandığınız sadakat olur "dedi.

THY'nin İstanbul'daki yolcu salonunun 2014 yılında yenilenerek 6 bin metrekare alanla dünyanın en büyüklerinden olduğu ve salondaki özel hizmetlerden bahsedildi.

THY İstanbul Lounge CNN International'a konuk oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Trader Joe's ~ 8 yıl önce
Bu CNN'ci Richard , baba hayrina gelip ,belese program yapmaz :) Reklamlar **

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gereksiz kalabalik ~ 8 yıl önce
Osura osura uyuyanlar mı dersin , aksirincaya tiksirincaya kadar tıkınanlar mi dersin. herkes burada. dışarıda daha rahat oluyorsun. aktarmalı yolcuları başka bir yere alsınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 8 yıl önce
Az bile anlatmış gerçekten harika bir mekan yalnız her gidişimde biraz daha kalabalık oluyor, koltuklarda vs oturacak yer bulamıyorsunuz umarım kalitesi bozulmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
C class ~ 8 yıl önce
Salon iyi, yolcu profili kötü. Hele sabahları aman allahım. Bende business ucuyorum fakat el insaf be Kardesim bu kadar da aç olunmaz. Sabah ları içeri giricem diye birbirnin üstünden atlayan mı dersin, uçağını kaçırma pahasına 2 dilim pide için sırada bekleyen mi dersin, bedava diye neredeyse alkol ile yikanacak olanlarmı dersin. Buradaki profili gorunce allaha şükür ediyorum bunlar gibi olmadığım icin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cüneyt ~ 8 yıl önce
Türk Hava Yolları şu anda Türkiye'nin dünyadaki en önemli markası haline geldi. Bravo Temel Bey ve ekibine. Büyüme, karlılık ve yolcu memnuniyeti devam edecek. Dünya sıralamasında yolcu memnuniyeti bakımından 4. sırada. Emirates'i 1 basamak geçti ve Emirates 5. liğe gitti. 1. sırada Katar, 2. sırada Singapur, 3. sırada Cathay Pasific var. 2016'da 1 basamak daha yukarı bekliyorum. Bilinilirlik açısından da Emirates'ten sonra dünyada bilinen 2. havayolu. Başarılarınızın devamını diliyorum. Bilemeyenlere de burdan söyleyim. Elite ve Elite plus harici bu lounge'ye giremez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
palavra ~ 8 yıl önce
richard efendi ve kanali, bu reklam programlarini bosuna yapmiyor. gor beni goreyim seni, hem sen hem ben kazanayim hesabi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lounge ~ 8 yıl önce
şahsen ben de lounge kullanıyorum şırnaka giderken herkesin geçtiği yerden geçemem sıraya mıraya giremem ben

Yanıtla

Kalan karakter 1000
La-edri ~ 8 yıl önce
Vay vıro vay
İmam Hatipoğlu ~ 8 yıl önce
Elit plus üyesiyim. Gerçekten çok güzel bir mekan. Lakin orada bankoda çalışanların müşterilerle hiç gözgöze gelmeme, bir gülücük sigüleryüz esirgeme bütün hava yollarını inceleyen yabancı sitelerde eleştirilmektedir. Hele ki bir SORU sorduğunuz da hele hele yabancılar dil bilmeyenlere de kafalarını öne eğip, sinirli sinirli insanları Kovucak şekilde azarlamaları çok kere şahit olduğum durumlardandır. Ben bile bundan şikayetçiysem varın siz yabancıların ne düşündüğünü kendiniz düşünün. Toplam kalite yönetimi olarak zurnanın zırt dediği yer alan işte bu personel. Siz birkaç kere de Singapur havayollarıyla uçun da nasıl sizi mutlu edecek şekilde kullanıyor o eski uçağı personel, kendiniz tecrübe edin.
İzmirli ~ 8 yıl önce
THY nin yerinde olsam Business class fiyatlarina yüzde yüz zam yapardım..Loungeada Elite plusslari alirdim sadece... Adamlar Thy lounge ı Antalyadaki otellerin acık büfesine cevirdiler plastik kaba köfte doldurmalar agzina kadar tabak doldurmalar adamlar bizim ekonomide 3 saatlik uctugumuz yerden transit olarak 12 saat ucuyorlar bizim verdigimiz parayla onlar businessta gidiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kızkedi ~ 8 yıl önce
Şimdi bi eliteplusla classic yolcuya aynı muamele yapılmaz tabi .. Sınıf farkı burda belli oluyo. Yolcunun biri bi gün ; cnm biz halkla aynı yerden mi geçiş yapıcaz demişti. Evet onlar halk siz soylu sınıf:) böyleleri de var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 8 yıl önce
size bir soru, bir canta madrid ten ercana 18 gunde gelemezse ,o yolcunun gene thy kullanmasi icin lounge in ne kadar guzel olmasi gerekir??

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000