28 Nisan 2014, Pazartesi 14:27:20

THY İSTANBUL İÇİN FENOMENLERİ AĞIRLIYOR

Küresel ölçekte seyahat edenlerce 2014 yılının en görülesi turistik destinasyonu* ilân edilen İstanbul, renkli ve geniş kitleleri ağırlamaya devam ediyor.
  • Herseye para buldunuz haboma gelince zarar ettiniz şüphesiz ki Allah doğruyu ve yanlısı gören dir.
  • canım arkadaşım sen ne boyası istiyorsun neden boyadı thy gözünü anlamıyorum ya başarıdan başarıya koşan bir marka ekol olmuş sen hala ne boyasından bahsediyorsun çözemedim .
  • burada daha öncede yazdım thy milli havayolu ve birçok noktaya uçuyor uçaklarda lale yerine uçağın ismini taşıdığı yerin görselleri olsa daha güzel olur mesela ist bir tarafta sultanahmet diğer tarafta ayasofya ve küçük küçük resimler ya da çanakkale uçağında truva asos vs vs
  • ancak böyle göz boyama işlerini becerirler gerisi havagazı !
  • Bunun birde türkiyeyi kapsayan versiyonu olan #comeseeturkey geçtiğimiz hafta gerçekleştirildi.
  • Guzel bir proje olmus.
  • Çok akıllıca olmuş. Fikir kimden çıktıysa tebrik ederim. Hem satış lara fayda hem turizme tanıtıma....

Türk Hava Yolları sponsorluğunda düzenlenen ve geçtiğimiz Cuma günü başlayıp bugün sona erecek olan “#InstaMeetTK0001” projesi, üç imparatorluğa başkentlik yapmış eşsiz güzellik İstanbul’un tüm açılarını Instagramın en çok takip edilen isimleriyle buluşturuyor. Proje kapsamında dört farklı ülkeden beş Instagram fotoğrafçısı İstanbul’u gezerek şehri 11 farklı noktadan fotoğraflıyor.

Türk Hava Yolları öncülüğünde gerçekleşen projenin amacı, İstanbul’un tarihi dokusunu, fotoğrafın evrensel dilini kullanan sanatçıların kendi yorumlarıyla tüm dünyaya anlatmak ve tanıtmak. Modern, mistik, tarihi ve renkli İstanbul görüntülerini, farklı bakış açılarından sunan projeye Instagram’da 1 Milyon 250 bin takipçisi bulunan ABD’li Liz Eswein, 800 bine yakın takipçisi bulunan ABD’li Pei Ketron, 600 bine yakın takipçisi olan Fransız VuThéara Kham, 400 binin üstünde takipçisi bulunan Hollandalı Eelco Roos ve 200 binin üzerinde takipçi ile Japon Hiroaki Fukuda katılıyor

Projedeki öncelikli amaç, İstanbul’daki günlük hayatın cazibesini dünyanın en iyi Instagram fotoğrafçılarının aracılığında tüm dünya ile paylaşmak. Bu proje ile gerçek İstanbul deneyiminin dünya genelinde çok takip edilen diyaframlardan yansıtılması ve ayrıca İstanbul'un bilinen mekânlarına farklı bakış açıları getirilerek bugüne dek fark edilememiş güzelliklerin bu vesileyle gün yüzüne çıkarılması amaçlanıyor. Rengârenk İstanbul görüntülerini, farklı kadrajlardan yakalayarak İstanbul’un mevcut görsel varlığına ilâve bir zenginlik katmak proje dâhilindeki öncelikli hedeflerden bir diğeri.

“#InstaMeetTK0001” bitiminde, yaklaşık 60 adet İstanbul temalı fotoğraf, Instagram üzerinden paylaşılmış olacak. Fotoğrafların proje süresince dünyanın dört bir yanında 4 Milyonun üzerinde insana ulaşması hedefleniyor.





THY İSTANBUL İÇİN FENOMENLERİ AĞIRLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Herseye para buldunuz haboma gelince zarar ettiniz şüphesiz ki Allah doğruyu ve yanlısı gören dir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik ~ 10 yıl önce
canım arkadaşım sen ne boyası istiyorsun neden boyadı thy gözünü anlamıyorum ya başarıdan başarıya koşan bir marka ekol olmuş sen hala ne boyasından bahsediyorsun çözemedim .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öneri ~ 10 yıl önce
burada daha öncede yazdım thy milli havayolu ve birçok noktaya uçuyor uçaklarda lale yerine uçağın ismini taşıdığı yerin görselleri olsa daha güzel olur mesela ist bir tarafta sultanahmet diğer tarafta ayasofya ve küçük küçük resimler ya da çanakkale uçağında truva asos vs vs

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ~ 10 yıl önce
ancak böyle göz boyama işlerini becerirler gerisi havagazı !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
comeseeturkey ~ 10 yıl önce
Bunun birde türkiyeyi kapsayan versiyonu olan #comeseeturkey geçtiğimiz hafta gerçekleştirildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Global ~ 10 yıl önce
Guzel bir proje olmus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Çok akıllıca olmuş. Fikir kimden çıktıysa tebrik ederim. Hem satış lara fayda hem turizme tanıtıma....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000