27 Haziran 2014, Cuma 11:20:20

THY İNDİRİM UYGULAMASINI KALDIRDI

Türk Hava Yolları, 65 üstü yolculara tandıığı indirim uygulamasını kaldırdığını açıkladı.
  • Zaten evden Bile çıkartmak zor, al indirimini başına çal.
  • yaşlıya yaşlı olduğu için niçin indirim yapılırdı zaten?
  • Bu karar, AKP li THY yöneticilerine çok yakışmış! Bakalım başka hangi konularda 80 yıllık şirket politikalarına ihanet edip, PEGASUSU taklit edecekler.
  • THY de ki hortumculara daha cok para gelmesi icin yapilmistir....
  • Ayıp olmuş
  • bu daha iyi günlerimiz bakalım bize neler göstereceksin thy...
  • Kaldırmalarının sebebi, 65 yaş üzeri uçan yolcu genelde hali vakti yerinde aklı başında genelde de AKP ye oy verecek kesim oluşturduğundan , yönetim zaten bize de oy vermiyorlar bir de onlara indirim mi yapalım demiş olabilir. Ben daha 34 yim ama etrafında 65 yaş üzeri yok. Her THY indirimde olduğu gibi bu indirimde promosyon dışındaki biletlerde geçerli olsa gerek , yani iç hatlarda en düşük normal bilet 89 tl ( anadolujet) arasında bunun da sadece 55 tl si esas ücret indirim 13,75TL ( tek yön min indirim ). tamam benim üzerime çullananlar olacak ama bence bu rekabet ortamın kalkması normal, birde yaşlı dahi zamanında bilet almayı öğrenmeli. Öğrenmenin yaşı yoktur. olay toz pembe değil ama olması beklenen olaydır. Bana kalırsa THY bundan önce milyonlarca dollar zarara uğradığı farklı açıklarını kapatsa daha faydalı olur.
  • Atlajette 65 yaş indirimi var ve fiyatlar TKya göre bence genelde uygun. Değerlendirilebilir.
  • pass'a: Harika Türkçen için bir tebrik hakediyorsun. Esas konu: sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 70 e geldim daha bir kez wheelchair talebim olmadı. Yakın arkadaşlarım var aynı yaşta onların da keza. THY tasarrufa gidiyor olmasın? Bu arada biraz Türkçe çalış lazım olur.
  • Passa laf atani ciddiye almiyorum.. İndirimi de muhtemelen tum 65 ustu wheelchair kullanarak hem maliyet hem operasyon yogunlugu oluşturduğu icin kaldırıldı

Türk Hava Yolları, 65 üstü yolculara tanıdıgı indirim uygulamasını kaldırdığını açıkladı.

Milli havayolu Türk Hava Yolları, yaşlı yolculara tanıdığı indirim hakkını kaldırdı. Uzun süredir uyguladığı indirimi 23 Haziran itibariyle kaldırdığını açıklayan THY, açıklamayı resmi internet sitesi üzerinden yaptı.

THY uygulamayı kaldırdığını; 'Değerli Yolcularımız, İç hat uçuşlarda 65 yaş ve üstü yolcularımıza sunduğumuz indirimli bilet hakkı 23 Haziran itibarıyla kaldırılmıştır' ifadeleriyle duyurdu.


 

THY İNDİRİM UYGULAMASINI KALDIRDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Zaten evden Bile çıkartmak zor, al indirimini başına çal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yaşlıya ~ 10 yıl önce
yaşlıya yaşlı olduğu için niçin indirim yapılırdı zaten?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anlarsin ~ 10 yıl önce
yaslaninca
ayıp ~ 10 yıl önce
Bu karar, AKP li THY yöneticilerine çok yakışmış! Bakalım başka hangi konularda 80 yıllık şirket politikalarına ihanet edip, PEGASUSU taklit edecekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HORTUMCULAR!! ~ 10 yıl önce
THY de ki hortumculara daha cok para gelmesi icin yapilmistir....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ayıp olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yok artık tık tık ~ 10 yıl önce
bu daha iyi günlerimiz bakalım bize neler göstereceksin thy...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakyemez ~ 10 yıl önce
Kaldırmalarının sebebi, 65 yaş üzeri uçan yolcu genelde hali vakti yerinde aklı başında genelde de AKP ye oy verecek kesim oluşturduğundan , yönetim zaten bize de oy vermiyorlar bir de onlara indirim mi yapalım demiş olabilir. Ben daha 34 yim ama etrafında 65 yaş üzeri yok. Her THY indirimde olduğu gibi bu indirimde promosyon dışındaki biletlerde geçerli olsa gerek , yani iç hatlarda en düşük normal bilet 89 tl ( anadolujet) arasında bunun da sadece 55 tl si esas ücret indirim 13,75TL ( tek yön min indirim ). tamam benim üzerime çullananlar olacak ama bence bu rekabet ortamın kalkması normal, birde yaşlı dahi zamanında bilet almayı öğrenmeli. Öğrenmenin yaşı yoktur. olay toz pembe değil ama olması beklenen olaydır. Bana kalırsa THY bundan önce milyonlarca dollar zarara uğradığı farklı açıklarını kapatsa daha faydalı olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Atlajette 65 yaş indirimi var ve fiyatlar TKya göre bence genelde uygun. Değerlendirilebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
pass'a: Harika Türkçen için bir tebrik hakediyorsun. Esas konu: sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 70 e geldim daha bir kez wheelchair talebim olmadı. Yakın arkadaşlarım var aynı yaşta onların da keza. THY tasarrufa gidiyor olmasın? Bu arada biraz Türkçe çalış lazım olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yaşın ~ 10 yıl önce
yaşın daha çok 7 altı gibi. yeme bizi.
pass ~ 10 yıl önce
Passa laf atani ciddiye almiyorum.. İndirimi de muhtemelen tum 65 ustu wheelchair kullanarak hem maliyet hem operasyon yogunlugu oluşturduğu icin kaldırıldı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000