19 Mayıs 2008, Pazartesi 09:09:01

THY İMAJ DEĞİŞTİRİYOR

THY kabin ve yer işletme personeli, önümüzdeki birkaç gün içinde Vakko tarafından hazırlanan kıyafetleri giymeye başlayacak.
  • kumaş kaliteli ve dikişler sağlam olsun baskada bişey istemeyiz, çoğumuz bekar adamlarız dikişler sökülüyor sonra dikmesi bir dert, ütülemesi başka
  • tekniğin kıyafetlerini düzeltmek mi?güldürmeyin beni .verdikleri önlüğe allah rızası için cırt cırtlı cep yerine düğmeli ya da fermuarlı cep yapsınlar başka birşey istemiyorum.
  • HER KİM YAPARSA YAPSIN SAYIN İPEKÇİDEN DAHA İYİ DAHA GÜZEL YAPAR.T K PERSONELİ HİÇ BUKADAR KÖTÜ GÖZÜKMEMİŞ MASKARA OLMAMIŞDI.BİR TEK BEĞENEN YOKTU.DÜNYAYA REZİL OLDUK.ÇOK GEÇ KALINDI.NASIL BİR TASARIM NASIL BİR ZİHNİYETTİR.
  • Bazi kabin memurlarindan duymustum: hostesler; etekleri çok uzun, bol ve sekilsiz olduklari için sevmiyorlardi. Steward larin ise pantolonlari çok dardi. Kim mi tasarlamisti?? Cemil Ipekçi.... Vakko'nun çok guzel ve hos bir tasarim yapacagini; hostes kiyafetlerini daha zarif ve stewardlarinkini daha seçkin kilacagini dusunuyorum. Hayirli olsun.Bir de makyaj uzmanini degistirseler...
  • Her sey daha guzel olucak insallah.birde Teknik çalışanlarının üniformaları düzenlebilseydi çok daha güzel olmazmıydı?
  • zavllı cemili beğenmediler bakalım vakkoyu nasıl bulacaklar gerçi cevabı belli ama nese....

THY’nin kıyafet ihalesini alan Vakko, yeni dönem kabin ve yer işletme ekibi kıyafetlerini tasarladı.  Vakko ilk etapta 2200 kadın ve 750 erkek kabin memuru için kıyafet hazırladı. Türk Hava Yolları’nın iki yıl içinde yapacağı teknik yatırıma paralel olarak personel kıyafeti sayısı artacak.

Türk Hava Yolları personelinin giyeceği kıyafetlerin; lacivert takım elbise, beyaz gömlek, mavi ve turkuaz renkli fular ile kravatlardan oluşan bir koleksiyon olacağı belirtiliyor.

THY’nin kullanacağı kıyafetlerdeki takım elbise ve gömlek düğmelerinin de THY logolu olacağı öğrenildi.

THY’deki kabin ekibi ve uçakların iç dekorasyon tasarımlarını yapan Cemil İpekçi ile 2005 yılının Temmuz ayında yapılan sözleşmenin yenilenmemesiyle birlikte bu yıl Ocak ayında yeni bir ihale düzenlenmiş, ihaleyi Vakko kazanmıştı.

Mehmet GENÇ  / AirportHaber

THY İMAJ DEĞİŞTİRİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

ozgurkush_byteknik ~ 16 yıl önce
kumaş kaliteli ve dikişler sağlam olsun baskada bişey istemeyiz, çoğumuz bekar adamlarız dikişler sökülüyor sonra dikmesi bir dert, ütülemesi başka

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 16 yıl önce
tekniğin kıyafetlerini düzeltmek mi?güldürmeyin beni .verdikleri önlüğe allah rızası için cırt cırtlı cep yerine düğmeli ya da fermuarlı cep yapsınlar başka birşey istemiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İPEK320 ~ 16 yıl önce
HER KİM YAPARSA YAPSIN SAYIN İPEKÇİDEN DAHA İYİ DAHA GÜZEL YAPAR.T K PERSONELİ HİÇ BUKADAR KÖTÜ GÖZÜKMEMİŞ MASKARA OLMAMIŞDI.BİR TEK BEĞENEN YOKTU.DÜNYAYA REZİL OLDUK.ÇOK GEÇ KALINDI.NASIL BİR TASARIM NASIL BİR ZİHNİYETTİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air ~ 16 yıl önce
Bazi kabin memurlarindan duymustum: hostesler; etekleri çok uzun, bol ve sekilsiz olduklari için sevmiyorlardi. Steward larin ise pantolonlari çok dardi. Kim mi tasarlamisti?? Cemil Ipekçi.... Vakko'nun çok guzel ve hos bir tasarim yapacagini; hostes kiyafetlerini daha zarif ve stewardlarinkini daha seçkin kilacagini dusunuyorum. Hayirli olsun.Bir de makyaj uzmanini degistirseler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik ~ 16 yıl önce
Her sey daha guzel olucak insallah.birde Teknik çalışanlarının üniformaları düzenlebilseydi çok daha güzel olmazmıydı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
genç ~ 16 yıl önce
zavllı cemili beğenmediler bakalım vakkoyu nasıl bulacaklar gerçi cevabı belli ama nese....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000