18 Nisan 2017, Salı 09:50:51

THY ilk çeyrek rakamlarını açıkladı

Türk Hava Yolları, Ocak-Mart dönemine ilişkin trafik rakamlarını açıkladı.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Hiç mi allahtan korkunuz yok ve yönetim allahinizdan bulursunuz hisse senetleri ni verelimde wc de kullanin rezillik ten başka bir sey degil bu evlatlarinizdan çıkar insaallah
  • kampanya yapma fiyatlarda bir tık indirime gitme ,ankara ,antalya.,izmirden yurtdısına bir uçak direkt kaldırma ,sonrada agla zaten imajı bozulmuş ülkenin bari özkaynak ve yurttaşlarına yönel yönetim.
  • Sizler akademiyi kazandık diye havalara uçarken ödeme yükümlülüğü size belirtilse (belkide belirtilmiştir sözleşmede) baştan bunu kabul edermiydiniz etmezmiydiniz? Dürüst olun hepiniz mecburen ederdiniz! Şimdi dışarıdaki binlerce işsiz pilotu düşünün ve şükredin. En azından çatır çatır uçup uçuş saati yapıyorsunuz!
  • şirket bu rakamlarla kar edemez thy nasıl kriz yönetmiş anlamıyorum hisse ederi 5.55 iken
  • Thy borajet le anlasmasini bitirmek yerine Dogru Avrupa ya wet lease ile gunde bir yaptigi seferleri ikiye cikarip genis govdeleri besleyebilir, Lufthansa nin bekleme suresi az aktarma yolcusuna talip olmak bir market strateji olabilir
  • Thy bir ara Bali yi dusunuyordu, Bali aktarmali Sdyney yaparsa ve Avusturalya lilari Bali ye tasiyabilirse bu hatta girebilir, tek basina Bali ye doluluk saglamasi mumkun degil.
  • Az maasla THY icin ucacak gonullu pilotlar alinsin,meslegini ve ulkesini sevenler gelsin,Sirp Yunan vs vs pilotlar artik gitsin,su an o pilotlarin aldigi maasin1/3 ucmak isteyen kendi ulkemizin kendi pilot lari var.THY only TC citizens please.
  • Sen ki THY nin vitrinini THY yi yolcuya sunanı haksız yere çıkartırsan fetö cü diyip asıl fetöcüleri içerde beslersen daha beter ol. Bir kabin memuru olarak sana diyorum yönetim bin beter ol. Kepenk kapat emi çünkü benim bebeğimin kursağına gidecek yemeği sen kestin. Beni garson olarak niteleyip başkasını bulurum dedin ama bilemedin ben bu şirketin dünyaya açılan yüzüyüm. Genel müdürlüğün alt katında 1.5 saat sigara molası verenlere prim dağıt sen %500 kar edersin bu kafayla
  • kabin de ki zehir gibi çocukları genel müdürlüğe geçirin genel müdürlükteki sigara molacılarını da kabine alın bakın o zaman nasıl uçuyor bu şirket

Türk Hava Yolları, Ocak-Mart dönemine ilişkin trafik rakamlarını açıkladı.

Yılın ilk çeyrek rakamlarına göre toplam yolcu sayısında yüzde 8'lik bir kayıp yaşandı. Toplam yolcu sayısı 13 milyon sınırında seyrederken, doluluk oranı yüzde 74 olarak açıklandı.

İşte THY'nin Ocak-Mart performansı:





THY ilk çeyrek rakamlarını açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

Gümüş yele ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bogac ~ 7 yıl önce
Hiç mi allahtan korkunuz yok ve yönetim allahinizdan bulursunuz hisse senetleri ni verelimde wc de kullanin rezillik ten başka bir sey degil bu evlatlarinizdan çıkar insaallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tork ~ 7 yıl önce
kampanya yapma fiyatlarda bir tık indirime gitme ,ankara ,antalya.,izmirden yurtdısına bir uçak direkt kaldırma ,sonrada agla zaten imajı bozulmuş ülkenin bari özkaynak ve yurttaşlarına yönel yönetim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akademi öğrencilerine ~ 7 yıl önce
Sizler akademiyi kazandık diye havalara uçarken ödeme yükümlülüğü size belirtilse (belkide belirtilmiştir sözleşmede) baştan bunu kabul edermiydiniz etmezmiydiniz? Dürüst olun hepiniz mecburen ederdiniz! Şimdi dışarıdaki binlerce işsiz pilotu düşünün ve şükredin. En azından çatır çatır uçup uçuş saati yapıyorsunuz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wers ~ 7 yıl önce
şirket bu rakamlarla kar edemez thy nasıl kriz yönetmiş anlamıyorum hisse ederi 5.55 iken

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Borajet ~ 7 yıl önce
Thy borajet le anlasmasini bitirmek yerine Dogru Avrupa ya wet lease ile gunde bir yaptigi seferleri ikiye cikarip genis govdeleri besleyebilir, Lufthansa nin bekleme suresi az aktarma yolcusuna talip olmak bir market strateji olabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bali ~ 7 yıl önce
Thy bir ara Bali yi dusunuyordu, Bali aktarmali Sdyney yaparsa ve Avusturalya lilari Bali ye tasiyabilirse bu hatta girebilir, tek basina Bali ye doluluk saglamasi mumkun degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC ~ 7 yıl önce
Az maasla THY icin ucacak gonullu pilotlar alinsin,meslegini ve ulkesini sevenler gelsin,Sirp Yunan vs vs pilotlar artik gitsin,su an o pilotlarin aldigi maasin1/3 ucmak isteyen kendi ulkemizin kendi pilot lari var.THY only TC citizens please.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kuru yaninda yasi da yakarlar ~ 7 yıl önce
Bu sirkete 20 yildir ucan tr pilotlar da (hak olarak) iyi maas almaktadir mutlaka. Boyle bir teklifte bulundugnuz zaman onlari unutmayin, "fazla kazaniyor, ucuzu koyalim yerine" demek an meseli.. bu insanlarin bilgi ve tercübe para bicinilmez derecede.. Aldiklari maslari hellal hos olsun! Yabancilari konu gelince; Elbette her ülke kendi insanlarini destek olmali! Eger yeterince Pilot varsa kendi ülkesinde..
Kabin ~ 7 yıl önce
Sen ki THY nin vitrinini THY yi yolcuya sunanı haksız yere çıkartırsan fetö cü diyip asıl fetöcüleri içerde beslersen daha beter ol. Bir kabin memuru olarak sana diyorum yönetim bin beter ol. Kepenk kapat emi çünkü benim bebeğimin kursağına gidecek yemeği sen kestin. Beni garson olarak niteleyip başkasını bulurum dedin ama bilemedin ben bu şirketin dünyaya açılan yüzüyüm. Genel müdürlüğün alt katında 1.5 saat sigara molası verenlere prim dağıt sen %500 kar edersin bu kafayla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haklı ~ 7 yıl önce
Adam haklı beyler.
haklısın ~ 7 yıl önce
aynen katılıyorum hepsi aç susuz kalsın inş
kabin genel md. ~ 7 yıl önce
kabin de ki zehir gibi çocukları genel müdürlüğe geçirin genel müdürlükteki sigara molacılarını da kabine alın bakın o zaman nasıl uçuyor bu şirket

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kısmen doğru. ~ 7 yıl önce
O sigaracılar iki eliyle bir trolley doğrultamaz. O zehir gibi çocuklar genel müdürlüğe gelsin tabi sigaracılarda anca onların servisini çeker.
Sigara ~ 7 yıl önce
Harbiden genel mudurlugune ne zaman gitsem püfür püfür sigara iciyolar..calismadiklari belli zararlardan..arkadaslar sigarayi ,cayi,kahveyi,goy goyu birakinda nasil kar ederiz onun calismasini yapin biraz..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000