02 Mart 2013, Cumartesi 10:47:24

THY İLK 10'A GİREMEDİ!

Havayolları uçuş performansını takip eden FlightStats 2012 yılının en dakik havayolu şirketlerini sıraladı.
  • o havayolları transit yolcu bile taşımıyor...biz transitin bir uçaktan inip bizim uçağa gelmesini bekliyoruz...kocaman 50 tane bagaj getirmesinler ozaman kabine...kargoya versinler...bak ozaman liste nasıl değişiyor...japon girer tabi sıraya küçücük adamlar hızlı bir şekilde boardingleri bitiyor...bizimkiler rahat yayıldıkça yayılıyor...2 saat bebeğini koyar bagajını koyar...paltosunu çıkarır ipadini çıkarır aa bi sanie telimi kapatmamışım...der öyle boarding olmaz tabi...
  • 100 ucusun 90i ile 1000 ucusun 900u ayni degerlendirilmemeli. Ucus adedine gore ayri gruplar olmali...
  • Meyve veren agaci taslarlar...
  • Sirketimizin zaman icinde hakettigi yere listenin baslarindaki yerine ulasacagi inanci icimizde sonsuz..haydi THY BIRLIKTE DAHA ILERIYE...!
  • Pegasus,Atlas dünya literatüründe olmayan bölgesel şirketler,THY İLE AYNI KULVARDA DEĞERLENDİRİLEMEZ!
  • aa niye öyle diosunuz thy 4. olmuştu uçuş güvenlıgınde haksızlık etmeyın ama sondan ama baştan olsun:)))
  • Pegasus örnek alınmalı bu konuda
  • Kargaya yavrusu kuzgun görünürmüş. Başkasınınkini görmeyen kendininkini en iyi sanırmış.... gibi bir sürü söylemimiz var. THY'da o hesap, en büyüğüz, en bi birinciyiz, en iyi biz yaparız, en iyi biz biliriz...... Al işte sonuçlar; üstelik diğer ÖHY'nı da değerlendirmeye almamışlar, eminim ki gerek Atlasjet, gerek PGS ve diğerlerinin değerleri THY'den iyidir.
  • Nerde kıl tuy derece var oralarda dereceye girdik diye hava atarlar burada yapamamış sanırım yüzde 74 bile yalan açıkladıkları bütün istatistikler bir incelense bilgi kontrol ve analiz müdürcüğü ne minnoşluklar yaoıyor bir bilinse
  • Pegasus ayın birçok gününde %99 dakiklikle uçuyor,bunu da web sitesinden duyuruyor. Aylardır her ayın ortalaması minimum %92!

Listede 1. sırada bulunan Japan Airlines uçuşlarının yüzde 90.35'ini zamanında havalandırdı. Bir başka Japon firması ANA ise yüzde 88,48'lik vakitli kalkış oranı ile listede 2 numarayı aldı. İskandinav Havayolları'nın dakiklik oranı yüzde 87,91 oldu. Firma 3. sırayı kaptı. KLM ise yüzde 87,85'lik zamanındalık oranı ile 4. en dakik havayolları şirketi oldu. Yeni Zellanda'da çekilen Hobbit filminin onuruna uçaklarını bu filmin karakterleri ile süsleyen Yeni Zellanda Havayolları'nın dakiklik oranı yüzde 87,76 oldu ve 5. sırayı aldı. Bunlar sadece son iki ayın zamanında kalkış istatistikleri yani 15 Aralık 2012 ile 15 Şubat 2013 arasını içeriyor. Listede THY'ye baktığınızda ise zamanında kalkma oranı yüzde 74.

LUFTHANSA 10. SIRADAN GİRDİ

 

EN dakik havayolu şirketleri arasında Gulf Air, yüzde 87,71 ile listenin 6. sırasında bulunurken Delta havayolları 85,95 ile 7. sırayı aldı. Daha sonra sırasıyla Finlandiya havayolları Finnair dakiklik süresi yüzde 85,90 ile 8. Alitaila 83,76 ile 9. ve Lufthansa yüzde 83,51'lik dakiklik oranı ile ilk 10'da son sırada yer aldı.

İSTANBUL-TRABZON UÇUŞLARINDA ZAMAN TUTUYOR

THY'NİN zamanında kalktığı uçuşlara bakıldığında İstanbul-Trabzon uçuşu göze çarpıyor. Bu uçuşlarda zamanlama yüzde 84 oranında tutuyor.

THY İLK 10'A GİREMEDİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

geçelim bu işleri ~ 11 yıl önce
o havayolları transit yolcu bile taşımıyor...biz transitin bir uçaktan inip bizim uçağa gelmesini bekliyoruz...kocaman 50 tane bagaj getirmesinler ozaman kabine...kargoya versinler...bak ozaman liste nasıl değişiyor...japon girer tabi sıraya küçücük adamlar hızlı bir şekilde boardingleri bitiyor...bizimkiler rahat yayıldıkça yayılıyor...2 saat bebeğini koyar bagajını koyar...paltosunu çıkarır ipadini çıkarır aa bi sanie telimi kapatmamışım...der öyle boarding olmaz tabi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kac ucus? ~ 11 yıl önce
100 ucusun 90i ile 1000 ucusun 900u ayni degerlendirilmemeli. Ucus adedine gore ayri gruplar olmali...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haha... ~ 11 yıl önce
Meyve veren agaci taslarlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dc3 ~ 11 yıl önce
Sirketimizin zaman icinde hakettigi yere listenin baslarindaki yerine ulasacagi inanci icimizde sonsuz..haydi THY BIRLIKTE DAHA ILERIYE...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
10:20:55 yazana ~ 11 yıl önce
arkadaş çakmadır itibar etmeyin liütfen
Mahmut ~ 11 yıl önce
Pegasus,Atlas dünya literatüründe olmayan bölgesel şirketler,THY İLE AYNI KULVARDA DEĞERLENDİRİLEMEZ!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haha ~ 11 yıl önce
aa niye öyle diosunuz thy 4. olmuştu uçuş güvenlıgınde haksızlık etmeyın ama sondan ama baştan olsun:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Crew ~ 11 yıl önce
Pegasus örnek alınmalı bu konuda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kuzgun? ~ 11 yıl önce
Kargaya yavrusu kuzgun görünürmüş. Başkasınınkini görmeyen kendininkini en iyi sanırmış.... gibi bir sürü söylemimiz var. THY'da o hesap, en büyüğüz, en bi birinciyiz, en iyi biz yaparız, en iyi biz biliriz...... Al işte sonuçlar; üstelik diğer ÖHY'nı da değerlendirmeye almamışlar, eminim ki gerek Atlasjet, gerek PGS ve diğerlerinin değerleri THY'den iyidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 11 yıl önce
Nerde kıl tuy derece var oralarda dereceye girdik diye hava atarlar burada yapamamış sanırım yüzde 74 bile yalan açıkladıkları bütün istatistikler bir incelense bilgi kontrol ve analiz müdürcüğü ne minnoşluklar yaoıyor bir bilinse

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus ~ 11 yıl önce
Pegasus ayın birçok gününde %99 dakiklikle uçuyor,bunu da web sitesinden duyuruyor. Aylardır her ayın ortalaması minimum %92!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000