02 Mayıs 2014, Cuma 11:20:36

THY İLE YOLLARI RESMEN AYRILDI

Türk Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı Faruk Çizmecioğlu’nun, bugün itibariyle THY macerası sona erdi.
  • öncelikle neden ucaklarin yaz sezonda bloke edeilip bir veya 2 acentayi her sene surekli verildigini giderayak aciklasaydi sayin cizmeciiolu....?? son gunu kaldinda ucaklar birden nasil tum ekonomiklaslara kadar acildigini hesapini kim verecek ???? ...avrupanin her bolgesinde ayni bu sorunu yasiyoruz. ..umarim bu konuya bakanlar artik bir atilim yapar. slmlar
  • Hakkınızı helal edin diyor. yok öyle bedavadan hak helal etmeler. Hakkını helal etme bende etmiyorum. Görüşeceğiz hakların zerre kadar ihlal olmayan o günde.
  • Hayirlisi diyek usagum
  • THY bundan sonra daha da bir atilim yapar. Ister Ahmet bey ister Akif bey, ikiside kangrenli noktalari cok iyi biliyor. Calismayan noktalara simdiden gecmis olsun. Onlar radara coktan girdi
  • İlginc bir durum.Faruk Necdet in gidisini onleyememisti.Hamdi Bey Faruk'un.Ucununde kaderleri ayni.
  • Akif konar zaten gmy. Onu pazarlama gmy yaparlarsa yerini doldurmayı da düşünmek zorunda kalırlar. Ahmet olmuştur birkaç haftaya asaleten atanır. Simdiden hayırlı olsun
  • Gelen gider kimse çivi çakmaz. Anlaşılan çivi çalmak isteyenlerin oyunu. Adalet ve hakkaniyetin olmadığı hiç bir kurum ivme yakalayamaz. THY için 2023 hedefleri artık hayal.
  • Şimdi de pazarlama teşkilatı düşünsün biraz. Pazarlamaya farklı bir bakış lazımdı, az toparlanırlar, çalışırlar.
  • Necmettin Bilal yönetime el mi koyuyor şimdi?
  • THY'nin başarısı ekip işidir. Eski-yeni tüm çalışanların katkısı vardır. Ahmet beye yeni görevinde başarılar diliyorum.

Bir süre önce izne ayrılan THY Genel Müdür Yardımcısı Faruk Çizmecioğlu ile THY’nin yolları kesin olarak ayrıldı.

THY’de Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Faruk Çizmecioğlu, bir süre önce izne ayrılmıştı. İzin sonrası THY’den ayrılması beklenen Çizmecioğlu ile THY’nin yolları beklendiği gibi ayrıldı. Çizmecioğlu’nun emekli olduğu kaydedilirken yerine Gelir Yönetimi Başkanı Ahmet Olmuştur'un vekalet edeceği öğrenildi. Olmuştur'un bir süre sonra aynı göreve asaleten atanması bekleniyor.

FARUK ÇİZMECİOĞLU KİMDİR?

1966 tarihinde doğan Faruk Çizmecioğlu, 1987 yılında  Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünden mezun oldu.

Altı yıl boyunca Oyak Renault Firması lojistik departmanında farklı pozisyonlarda görev aldıktan sonra Uluslararası Dış Ticaret alanında çalıştı.

2004 yılında Türk Hava Yolları’nda göreve başlayan Çizmecioğlu, 2004-2009 tarihleri arasında Pazarlama ve Satış Başkanlığı görevini üstlenmiş ardından 2010 yılında pazarlama ve satıştan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

Yaptığı çalışmalar neticesinde 2011 yılında yapılan bir araştırmada yılın en iyi 25 pazarlama yöneticisi içinde birinci seçilen Çizmecioğlu, pazarlama ve satıştan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdürüyordu.

THY İLE YOLLARI RESMEN AYRILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

slmlar ~ 10 yıl önce
öncelikle neden ucaklarin yaz sezonda bloke edeilip bir veya 2 acentayi her sene surekli verildigini giderayak aciklasaydi sayin cizmeciiolu....?? son gunu kaldinda ucaklar birden nasil tum ekonomiklaslara kadar acildigini hesapini kim verecek ???? ...avrupanin her bolgesinde ayni bu sorunu yasiyoruz. ..umarim bu konuya bakanlar artik bir atilim yapar. slmlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hakkınızı helal edin diyor. yok öyle bedavadan hak helal etmeler. Hakkını helal etme bende etmiyorum. Görüşeceğiz hakların zerre kadar ihlal olmayan o günde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hayirlisi diyek usagum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
THY bundan sonra daha da bir atilim yapar. Ister Ahmet bey ister Akif bey, ikiside kangrenli noktalari cok iyi biliyor. Calismayan noktalara simdiden gecmis olsun. Onlar radara coktan girdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
İlginc bir durum.Faruk Necdet in gidisini onleyememisti.Hamdi Bey Faruk'un.Ucununde kaderleri ayni.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Akif konar zaten gmy. Onu pazarlama gmy yaparlarsa yerini doldurmayı da düşünmek zorunda kalırlar. Ahmet olmuştur birkaç haftaya asaleten atanır. Simdiden hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Gelen gider kimse çivi çakmaz. Anlaşılan çivi çalmak isteyenlerin oyunu. Adalet ve hakkaniyetin olmadığı hiç bir kurum ivme yakalayamaz. THY için 2023 hedefleri artık hayal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geliryön ~ 10 yıl önce
Şimdi de pazarlama teşkilatı düşünsün biraz. Pazarlamaya farklı bir bakış lazımdı, az toparlanırlar, çalışırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Necmettin Bilal yönetime el mi koyuyor şimdi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
THY'nin başarısı ekip işidir. Eski-yeni tüm çalışanların katkısı vardır. Ahmet beye yeni görevinde başarılar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000