21 Kasım 2012, Çarşamba 14:02:32

THY İLE UNUTULMAZ BİR TATİL YAŞAMA ŞANSI

Türk Hava Yolları, Facebook üzerinden katılımcıların beğenisine sunduğu Html5 tabanlı “Zero to Hero” uygulamasıyla New York’ta çift kişilik tatil fırsatı sunuyor.
  • Ben kimin gideceği belli olan bir yarışma diye düşünüyorum. Sayısal loto süper lotoda son zamanlarda çıkan büyük ikramiyeler kime çıktı bi açıklansa.Hani birkaç hafta arayla ziraat bankası müdürüne çıkan paralar vb diye yazdı hürriyet. Bu nedenle "yeni evli yakınımdır , ny uda görmelidir, beleşten " çifti gidecek NY !a ben gidecek değilim ya.

Usta tasarımcı Kutlukan Perker’in yeni bir kurgusu “Zero to Hero”, çizgi roman kurgulu konseptiyle benzerlerinden ayrılırken yarışmacıları da hayal güçlerinin sınırlarını zorlamaya davet ediyor.

Uygulamaya katılan yarışmacılar arasından, hikâyesi en çok oy toplayan katılımcı, Bussines Class ayrıcalığıyla New York’a çift kişilik gidiş-dönüş bileti ve dört günlük tatil fırsatı yakalıyor.

Konuklarına kıtalararası uçuşlarda sağladığı wifi, canlı televizyon ve planet eğlence sistemi hizmetleriyle dünyanın önde gelen markalarından olan Türk Hava Yolları, “Zero to Hero” uygulamasında yarışmacılara wifi hizmetini kullanarak İstanbul’dan New York’a uçuş süresi boyunca nasıl kahraman olunur sorusunu soruyor. Uygulamada büyük ödül olan New York tatilinin yanı sıra, hikâyesini paylaşan her 100. katılımcı da “Zero to Hero” baskılı T-Shirt kazanma şansını elde ediyor.

“Zero to Hero”, yarışmacılara İstanbul’da başlayan macerada sıradan biriyken, New York’ta çılgın kalabalık tarafından karşılanmak ve kahraman olmak nasıl mümkün olabilir sorusunu sorarak onlardan hayal güçlerini kullanmalarını istiyor. Cazip New York tatilini kazanmak isteyen yarışmacıları, birbirinden yaratıcı hikâyeler ve zorlu rakipler bekliyor.

THY İLE UNUTULMAZ BİR TATİL YAŞAMA ŞANSI

Yorumlar

Sözcü ~ 11 yıl önce
Ben kimin gideceği belli olan bir yarışma diye düşünüyorum. Sayısal loto süper lotoda son zamanlarda çıkan büyük ikramiyeler kime çıktı bi açıklansa.Hani birkaç hafta arayla ziraat bankası müdürüne çıkan paralar vb diye yazdı hürriyet. Bu nedenle "yeni evli yakınımdır , ny uda görmelidir, beleşten " çifti gidecek NY !a ben gidecek değilim ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000