11 Aralık 2014, Perşembe 07:39:57

THY İLE UÇAN MİLLERLE EĞLENECEK

Vialand, THY ile Türkiye’nin en eğlenceli mil kampanyasını başlattı.
  • thy iyi düşünmüş valla yeğenler bayılcak :D valla thyden başkasıyla uçulmaz açık ara en avantajlısı

Vialand, THY ile Türkiye’nin en eğlenceli mil kampanyasını başlattı. ‘Millerce Eğlence’ kampanyası ile Miles&Smiles üyeleri, Vialand Tema Park giriş biletlerini milleri ile alabilecek. Üstelik satın aldıkları giriş biletleri karşılığında da mil kazanabilecekler.

Türkiye'nin dünya standartlarındaki ilk ve tek tema parkı Vialand, Türk Hava Yolları (THY) ile yaptığı işbirliği çerçevesinde kampanyaların en eğlencelisini başlattı. ‘Millerce Eğlence’ kampanyası çerçevesinde Vialand’de yepyeni bir eğlence deneyimi yaşayacak olan Miles&Smiles üyeleri, eğlendikçe uçmanın da keyfine varacak.

Millerini hem harcayacak hem kazanacaklar

Eğlence dolu dünyanın kapılarını açan kampanya ile Miles&Smiles Üyeleri, Vialand Tema Park giriş biletlerini milleri ile alabilecek, satın aldıkları giriş biletleri karşılığında da mil kazanabilecekler. Vialand Tema Park giriş biletlerinde her 1 TL'lik harcamaya 6 kat mil kazanacak.

Vialand Tema Park’a giriş için Miles&Smiles Üyeleri, mil harcayarak Vialand Kart da alabilecekler. Aralık ayı döneminde 45 TL’lik bilet alan Miles&Smiles üyeleri 270 mil kazanmış olacak. Vialand Tema Park’a giriş için Aralık ayında 45 TL’lik bir bileti mille almak isteyen Miles&Smiles üyeleri, 3600 mil karşılığında eğlence dünyasına giriş yapabilecek ve tek biletle sınırsız eğlencenin tadına varacak.

THY İLE UÇAN MİLLERLE EĞLENECEK

Yorumlar

aslıhan ~ 9 yıl önce
thy iyi düşünmüş valla yeğenler bayılcak :D valla thyden başkasıyla uçulmaz açık ara en avantajlısı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000