25 Nisan 2012, Çarşamba 10:35:26

THY İLE UÇAN HER BEBEĞİN...

Türk Hava Yolları ile uçan 0 – 2 yaş arası her çocuğun, Türk Hava Yolları ormanında bir fidanı olacak...
  • fidanlar rizeden gelecek herhalde,bunlar sevmiycekleri esegin onune ot koymazlar.
  • Daha zaman varken kampanyaya hemen katılın. Sizinde bir fidanınız olsun şu fani alemde. Dikili ağacım yok diyenlere duyurulur.
Türk Hava Yolları sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini ekleyerek, yarının nesillerine teslim etmek üzere emanet aldığımız dünyamızı, onlara en ‘yaşanır’ şekilde teslim etme amacıyla hatıra ormanları oluşturuyor.

Türk Hava Yolları ve Orman Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile Türk Hava Yolları ile uçan 0-2 yaş arası her yolcumuz için bir fidan dikilecek. Ağaçlandırma seferberliği kapsamında, Orman Genel Müdürlüğü ile Ortaklığımız koordinasyonunda yürütülen proje ile yurdumuzdaki çeşitli orman bölgelerine yıl boyunca Türk Hava Yolları’nın minik yolcuları adına bir milyon fidan dikilerek Türkiye’nin farklı şehirlerinde hatıra ormanları oluşturulacak.

Orman Genel Müdürü, Mustafa Kurtulmuşlu, gelecek yıllarda, koruma altına aldığımız doğamızdan yararlanacak olan çocukların da yer aldığı bu program sayesinde değerli ormanlarımızın korunması yönünde aldığı bu önemli rol için Türk Hava Yolları’na teşekkür etti.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü, Doç Dr. Temel Kotil; “İnanıyoruz ki bu iş birliği özellikle halkımızın fidan dikme bilincini ve katılımını arttıracaktır.”

Türk Hava Yolları’nın değerli yolcuları Orman Genel Müdürlüğü’nün Ağaçlandırma seferberliğine Bir Fidanla Sen de Katıl sloganı altında başlatılan kampanya doğrultusunda 1923’e THY yazıp SMS atarak 5 TL karşılığı 1 fidan dikimine katkıda bulunabilecekler.
THY İLE UÇAN HER BEBEĞİN...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
fidanlar rizeden gelecek herhalde,bunlar sevmiycekleri esegin onune ot koymazlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Daha zaman varken kampanyaya hemen katılın. Sizinde bir fidanınız olsun şu fani alemde. Dikili ağacım yok diyenlere duyurulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000