03 Mayıs 2012, Perşembe 16:27:59

THY İLE MAÇ KEYFİ

Türk Hava Yolları (THY) ile Digitürk arasında cuma günü imzalanacak anlaşma sonrası THY yolcuları, futbol maçlarını artık havada izleyebilecek...
  • helal olsun. ancak bu kalitede bir şirket bunu yapar. bazıları uçakta suyu para ile satar, bazıları ise uçakta her türlü konforu sağlar!!!
  • ARTIK NAVİGATİON DİSPLAY DA MAÇ İZLENİR HAHA
  • çok yanlış bir karar yolcular birbirine girer.
  • tamam artık , iki rakip takım yolcuları havada ne güzel kavga ederler.. uçuş güvenliği açısından , biraz problemli olur.. bence hayır , olmamalı çünkü yerde bile maç seyretmeyi bilmiyoruz , havadaki maazallah..
  • macin canli olmasi halinde kokpit bosmu kalicak...haydi maca,,,,

THY yolcularının futbol maçlarını ilk kez kıtalararası uçuşlarda koltuk arkası ekranlardan seyredebilecek.

Medyaspor'da yer alan habere göre; İşbirliği nedeniyle THY'nin yönetim binasında yarın saat 11.00'de düzenlenecek imza törenine, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve Digitürk Genel Müdürü Ertan Özerdem'in katılacağı bildirildi.

Kıtalararası uçuşlarda koltuk arkası ekranlardan şu an deneme amaçlı sunulan canlı televizyon yayını ile Boeing 777-300 tipi 3 uçakta BBC World, BBC Arabic ve Euronews kanalları kesintisiz olarak yolcular izleyebiliyor.

THY İLE MAÇ KEYFİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

tk lı ~ 12 yıl önce
helal olsun. ancak bu kalitede bir şirket bunu yapar. bazıları uçakta suyu para ile satar, bazıları ise uçakta her türlü konforu sağlar!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PİLOT ~ 12 yıl önce
ARTIK NAVİGATİON DİSPLAY DA MAÇ İZLENİR HAHA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?????? ~ 12 yıl önce
çok yanlış bir karar yolcular birbirine girer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 12 yıl önce
tamam artık , iki rakip takım yolcuları havada ne güzel kavga ederler.. uçuş güvenliği açısından , biraz problemli olur.. bence hayır , olmamalı çünkü yerde bile maç seyretmeyi bilmiyoruz , havadaki maazallah..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bos kokpit ~ 12 yıl önce
macin canli olmasi halinde kokpit bosmu kalicak...haydi maca,,,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000