05 Ekim 2010, Salı 16:12:18

THY İLE LUFTHANSA'NIN KUYRUK TEMASI!

Türk Hava Yolları’nın Gana’nın başkenti Accra’dan Lagos aktarmalı İstanbul seferini yapacak uçağı kalkış için hazırlandığı sırada Lufthansa’ya ait uçakla çarpıştı. Her iki uçakta da küçük çaplı hasar oluştu.
  • Türkiye'yi de bi afrika ülkesiyle kıyasladığınız için teşekkür ederiz...
  • demekki bu tip ihmalsizlikler sadece türkiiyede olmuyormuş
  • akli evvel bazi yorumcular THY ve TGS ye atfedecek bir kabahat bulurlar nasilsa oyle ya dunyanin obur ucundaki alandan da THY ve TGS sorumlu
  • Accra'daki havalimanında, yer hizmetleri veren firmanın hatası ile olan bu kazadan dolayı bilmem ne partisini suçlayabilecek kadar kafası çalışmayan biri misinizzz?
  • senin zihniyetin baştan bozuk... chp li, akp li, mhp li vs. takibi yapana kadar işini yapsan memleket kalkınırdı zaten... allah senin gibilerden memleketi korusun...
  • DEVAM EDİN THY'YE NİSPET GÖNDERMEYE DEVAM EDİN,ASLINA BAKARSANIZ UÇAK KORKUTMUYORDA SİZ BU GARİP YAZILARINIZLA VE O HOLLYWOOD FİLM AFİŞİ KIVAMINDAKİ SAÇMA SAPAN BAŞLIKLARINIZLA HABERİ OKUYAN BİRÇOK VATANDAŞIMIZA YANLIŞ ÖRNEK TEŞKİL EDİYORSUNUZ ÜSTÜNE ÜSTLÜK RESMİYET KAZANMIŞ HERHANGİ BİR KAYNAK OLMAKSIZIN HERKESİ GALEYANA GETİRMEYİ ÇOK İYİ BAŞARIYORSUNUZ TEBRİKLER.
  • sayın thy yöneticileri sanıyorum ki akp nin tekrar seçimleri kazanmasını istemiyorlar.kendi yandaşlarına bu kadar eziyeti hak hukuk adalet bildiklerini söyleyen yöneticiler yapıyor allah tan korkun biraz.çalışan personelinizin içine girin ne oluyor bitiyor bir bakın hangi chp li nereye müdür olmuş hangi mhp li nereye şef olmuş bir araştırın akp lilerde nerelere sürülüyor ve çalışan yalakalık yapmadan çalışanlara neler oluyor.tgs diye bir şirket kurdunuz aldığınız müdürler şefler kimin adamı hangi partinin adamı araştırın adam referandum zamanı kemal kılıçdaroğluna çalışıyor sizde sayın yöneticiler onları müdür şef yapın bakalım chp iktidara gelse sizi orda bir dakika tutmaz aslında yazacak söylenecek okadar çok şey varki
  • almanyada yasiyorum ve bu haber hicbiryerde yazmiyor. alman basini lufthansaya kil dokundurmuyor. anlayana sivrisinek saz,anlamayana davul zurna az.
  • accra da yok yok demek isterdim ama maalesef yok var.
  • accra da koruk yok.

Türk Hava Yolları uçağı Gana’nın başkenti Accra’daki Kotoka Havaalanı’nda görünmez bir kaza yaşadı. Dün akşam kalkış için son hazırlıklarını yapan Türk Hava Yolları’na ait Airbus 340 tipi uçak, pist başına gitmek için push back yapmaya başladı. Bu sırada, yer hizmetleri çalışanlarının hatası yüzünden körüğe yanaşmak isteyen Lufthansa uçağı ile THY uçağının kuyruğu birbirine çarptı. Çarpışma sonrası her iki uçakta da küçük çaplı hasar oluştu. 

Kazadan sonra uçaklar teknik ekiplerce incelendi. Türk Hava Yolları uçağı, yaklaşık bir saat gecikmeli olarak kalkışını gerçekleştirdi.

Bu arada Ganalı sivil havacılık otoriteleri, apronda yaşanan kazanın sebebinin ne olduğuna ilişkin araştırmalarını sürdürüyor.

©AirportHaber.com ÖZEL

 

THY İLE LUFTHANSA'NIN KUYRUK TEMASI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 14 yıl önce
Türkiye'yi de bi afrika ülkesiyle kıyasladığınız için teşekkür ederiz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
demekki bu tip ihmalsizlikler sadece türkiiyede olmuyormuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
akli evvel bazi yorumcular THY ve TGS ye atfedecek bir kabahat bulurlar nasilsa oyle ya dunyanin obur ucundaki alandan da THY ve TGS sorumlu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Accra'daki havalimanında, yer hizmetleri veren firmanın hatası ile olan bu kazadan dolayı bilmem ne partisini suçlayabilecek kadar kafası çalışmayan biri misinizzz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
senin zihniyetin baştan bozuk... chp li, akp li, mhp li vs. takibi yapana kadar işini yapsan memleket kalkınırdı zaten... allah senin gibilerden memleketi korusun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
DEVAM EDİN THY'YE NİSPET GÖNDERMEYE DEVAM EDİN,ASLINA BAKARSANIZ UÇAK KORKUTMUYORDA SİZ BU GARİP YAZILARINIZLA VE O HOLLYWOOD FİLM AFİŞİ KIVAMINDAKİ SAÇMA SAPAN BAŞLIKLARINIZLA HABERİ OKUYAN BİRÇOK VATANDAŞIMIZA YANLIŞ ÖRNEK TEŞKİL EDİYORSUNUZ ÜSTÜNE ÜSTLÜK RESMİYET KAZANMIŞ HERHANGİ BİR KAYNAK OLMAKSIZIN HERKESİ GALEYANA GETİRMEYİ ÇOK İYİ BAŞARIYORSUNUZ TEBRİKLER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sayın thy yöneticileri sanıyorum ki akp nin tekrar seçimleri kazanmasını istemiyorlar.kendi yandaşlarına bu kadar eziyeti hak hukuk adalet bildiklerini söyleyen yöneticiler yapıyor allah tan korkun biraz.çalışan personelinizin içine girin ne oluyor bitiyor bir bakın hangi chp li nereye müdür olmuş hangi mhp li nereye şef olmuş bir araştırın akp lilerde nerelere sürülüyor ve çalışan yalakalık yapmadan çalışanlara neler oluyor.tgs diye bir şirket kurdunuz aldığınız müdürler şefler kimin adamı hangi partinin adamı araştırın adam referandum zamanı kemal kılıçdaroğluna çalışıyor sizde sayın yöneticiler onları müdür şef yapın bakalım chp iktidara gelse sizi orda bir dakika tutmaz aslında yazacak söylenecek okadar çok şey varki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
almanyada yasiyorum ve bu haber hicbiryerde yazmiyor. alman basini lufthansaya kil dokundurmuyor. anlayana sivrisinek saz,anlamayana davul zurna az.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
accra da yok yok demek isterdim ama maalesef yok var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
accra da koruk yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000