20 Ocak 2011, Perşembe 18:05:33

"THY İLE İŞBİRLİĞİ YAPMAK İSTİYORUZ"

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Türkiye'nin son 10 yılda müteahhitlik alanında elde ettiği başarının, Sırbistan'daki altyapı inşaatlarında başarılı kullanılacağına inandığını ifade etti.
  • Sırp,sırpın kardeşidir. Ee insan kendi kardeşi için böyle bir yorum yazar. Türkiye büyük bir devlet sırp vatandaşlarımızda var. Fakat sırplar,Türklerin kardeşi filan değildir. Bu mahlukatlar daha kosova zaferini içine sindermemiş hem soykırım hem de 1.muratın türbesine saldırı ile devlet başkanı düzeyin saldırmışlardır. http://www.moralhaber.net/18/sirplar-1389-kosova-zaferini-unutmadi/ işbirliği yapılarak, piyonumuz olmalarını sağlanmalıdır.
  • BARBAR SIRPLAR NE ZAMANDAN BERİ KARDEŞLERİMİZ OLDULAR??? BİNLERCE İNSANI KATLETTİLER..HALA TOPLU MEZARLAR BULUNUYOR...TARİHİN NERESİNE BAKTIN SEN?? TARİHTE HEP ALEYHİMİZE NE VARSA YAPANLARDAN BİRİ DE SIRPLARDIR...YA SENİN KANINDA BİR BOZUKLUK VAR YA DA SEN DE SIRPSIN...
  • Ne alaka, en büyük düşman mış. Kardeşim Havayolu şirketi başka bir havayolu şirketini para kazanmak için satın alıyor. Eğer milliyetçilik yaptığını sanıyorsan, milliyetçilik bu değil asıl olan madem düşmanın düşmanının bayrak taşıyıcı şirketine sahip olmak, tabiki karlı ise. İşin içinde kar yoksa buda anlamsız.
  • Tarihi bilmeden propaganda üzerine fikir sahibi olanlarin burada bu tür yorumlar yapmasina cok üzüldüm. Sadece resmi tarih okumayin. O zaman siz de Sirplarin neden kardeslerimiz oldugunu anlarsiniz. Yasasin Türk - Sirp kardesligi...
  • Marka adi olarak iyi düsünmek gerekir, ancak fikir cok iyi. Hem tüm o bölgelerin uzun hatlarini Istanbul üzerinden ucurursunuz, hem de bölge ici ulasim artar. THY Sirplarla isbirligini gelistirmelidir.
  • sırp kardeşlerimiz diye yazı yazan tarih bilmez cahil arkadaş bundan 10 sene önce o sırp kardeşlerin bizim müslüman türk bosnalı gerçek vatandaşlarımıza çoluk çoçuk demeden saldırıp katliam yapıyorlardı,tarihteki en büyük düşmanımız olan sırplarla işbirligi yapmak milletimizin hiç hoşuna gitmicektir,THY ye uyarı ne yaparsanız yapın sırplarla ortak bişi yapmayın...
  • JAT, Montenegro Airlines ve B&H , TK çatısı altında SAS tarzı Balkan Airlines Group diye bir şirket mi oluşacak? Eski Yugoslovya günlerindeki gibi güçlü bir yapı mı olacak?
  • Sirp kardeslerimize havacilik konusunda olanakli her turlu yardim yapilmalidir. Turkiye - Sirbistan isbirligi ve insanlarla yakin liskileri kurmak cok onemli. Belki pegasus Sirbistan'a ucmaya baslayabilir. ucuz fiyatla artik bati Balkanlarin her yerine ucabilelim.
  • Jat Airways Sırbistanın Tek Havayolu Ve Oranın Milli Havayolu Filosundaki Uçaklar Hep B737-300 Ve Çoğuda Bakımsız Eğer THY Jat Airways'i Bünyesine Katarsa İlk İş Filodaki Uçakları Yenilemesi Lazım Umarım THY İçin En Hayırlısı Olur. . .
 Bakan Yıldırım, Sırbistan Devlet Bakanı Suleyman Uglyanin ile makamında biraraya geldi. Görüşme öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yıldırım, iki ülke bakanlıklarının çalışmalarıyla ulaştırma ve haberleşme alanlarında işbirliğine gideceklerini söyledi. İki ülke arasındaki ticaret hacminin artırılması gerektiğini ifade eden Bakan Yıldırım, Türkiye ile Sırbistan arasında karşılıklı yatırım imkanlarının da geliştirilmesi gerektiğini vurguladı. İki ülke arasında kısa süre önce vizelerin

kaldırıldığını, bu sayede ilişkilerin geliştirilebileceğini belirten Yıldırım, bu sayede iki ülke insanının birbirlerine yönelik önyargılarının ortadan kaldırılabileceğine işaret etti. Yıldırım, "Türkiye'nin son 10 yılda müteahhitlik alanında elde ettiği başarının Sırbistan'daki altyapı inşaatlarında başarılı kullanılacağına inanıyorum. Bu alanda işbirliği geliştirebiliriz. Müşterek yapabileceğimiz çok iş olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Sırbistan Devlet Bakanı Uglyanin de, Türkiye'ye işbirliği talepleriyle geldiğini belirterek, bu çerçevede Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Hamdi Topçu ile dün bir görüşme gerçekleştirdiklerini ve THY ile Sırbistan Havayolları arasında işbirliği yapılabileceğini söyledi. İşbirliği konusunda Türkiye'den ve özellikle Ulaştırma Bakanlığı'ndan talepleri olduğunu ifade eden Uglyanin, Bakan Yıldırım'dan Karadağ Ulaştırma Bakanı'nı arayarak, işbirliği projelerine katılması davetinde bulunmasını da istedi.

Bir Boşnak olarak ülkesi için yapacağı çalışmalardan mutluluk duyacağını dile getiren Uglyanin, Başbakanlarının da Mayıs'ta Ankara'ya bir ziyaret gerçekleştirmek istediğini bildirdi. Uglyanin, Türkiye'nin yardımlarından öte özellikle altyapı ve yol inşası tecrübelerinden yararlanmak istediklerini vurguladı. Ulaştırma Bakanlığı'nın Türkiye'de teknoloji ve ulaştırma alanlarında kalkınma için önemli çalışmalar yaptığına işaret eden Uglyanin, bu çalışmaları Sırbistan'dan hayranlıkla izlediğini sözlerine ekledi.
"THY İLE İŞBİRLİĞİ YAPMAK İSTİYORUZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
Sırp,sırpın kardeşidir. Ee insan kendi kardeşi için böyle bir yorum yazar. Türkiye büyük bir devlet sırp vatandaşlarımızda var. Fakat sırplar,Türklerin kardeşi filan değildir. Bu mahlukatlar daha kosova zaferini içine sindermemiş hem soykırım hem de 1.muratın türbesine saldırı ile devlet başkanı düzeyin saldırmışlardır. http://www.moralhaber.net/18/sirplar-1389-kosova-zaferini-unutmadi/ işbirliği yapılarak, piyonumuz olmalarını sağlanmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BARBAR SIRPLAR NE ZAMANDAN BERİ KARDEŞLERİMİZ OLDULAR??? BİNLERCE İNSANI KATLETTİLER..HALA TOPLU MEZARLAR BULUNUYOR...TARİHİN NERESİNE BAKTIN SEN?? TARİHTE HEP ALEYHİMİZE NE VARSA YAPANLARDAN BİRİ DE SIRPLARDIR...YA SENİN KANINDA BİR BOZUKLUK VAR YA DA SEN DE SIRPSIN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne alaka, en büyük düşman mış. Kardeşim Havayolu şirketi başka bir havayolu şirketini para kazanmak için satın alıyor. Eğer milliyetçilik yaptığını sanıyorsan, milliyetçilik bu değil asıl olan madem düşmanın düşmanının bayrak taşıyıcı şirketine sahip olmak, tabiki karlı ise. İşin içinde kar yoksa buda anlamsız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tarihi bilmeden propaganda üzerine fikir sahibi olanlarin burada bu tür yorumlar yapmasina cok üzüldüm. Sadece resmi tarih okumayin. O zaman siz de Sirplarin neden kardeslerimiz oldugunu anlarsiniz. Yasasin Türk - Sirp kardesligi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Marka adi olarak iyi düsünmek gerekir, ancak fikir cok iyi. Hem tüm o bölgelerin uzun hatlarini Istanbul üzerinden ucurursunuz, hem de bölge ici ulasim artar. THY Sirplarla isbirligini gelistirmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sırp kardeşlerimiz diye yazı yazan tarih bilmez cahil arkadaş bundan 10 sene önce o sırp kardeşlerin bizim müslüman türk bosnalı gerçek vatandaşlarımıza çoluk çoçuk demeden saldırıp katliam yapıyorlardı,tarihteki en büyük düşmanımız olan sırplarla işbirligi yapmak milletimizin hiç hoşuna gitmicektir,THY ye uyarı ne yaparsanız yapın sırplarla ortak bişi yapmayın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
JAT, Montenegro Airlines ve B&H , TK çatısı altında SAS tarzı Balkan Airlines Group diye bir şirket mi oluşacak? Eski Yugoslovya günlerindeki gibi güçlü bir yapı mı olacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sirp kardeslerimize havacilik konusunda olanakli her turlu yardim yapilmalidir. Turkiye - Sirbistan isbirligi ve insanlarla yakin liskileri kurmak cok onemli. Belki pegasus Sirbistan'a ucmaya baslayabilir. ucuz fiyatla artik bati Balkanlarin her yerine ucabilelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Jat Airways Sırbistanın Tek Havayolu Ve Oranın Milli Havayolu Filosundaki Uçaklar Hep B737-300 Ve Çoğuda Bakımsız Eğer THY Jat Airways'i Bünyesine Katarsa İlk İş Filodaki Uçakları Yenilemesi Lazım Umarım THY İçin En Hayırlısı Olur. . .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000