16 Nisan 2009, Perşembe 15:24:19

"THY ile gurur duyduk"

Türk Hava Yolları’nın New York–İstanbul seferini yapan ve kabin basıncı arızası nedeniyle Londra'ya acil inen yolcu uçağı İstanbul'a indi...
  • GEREKİRSE TÜRKÇE DERSLERİDE ALIRIM, BİLMEM GEREKEN VARSA GOCUNMAM ARKADAŞIM.AMA KEŞKE İNSANLARIN YAZILARI İLE DEĞİL BİLDİĞİN BİRŞEYLER VARSA HEPİMİZLE PAYLAŞMAYI BAŞARABİLSEYDİN. BENİM YAZIMDA THY'Yİ SAVUNAN TARAFI BEN BULAMADIM SEN BİR DAHA OKU İSTERSEN FAYDASI OLACAKTIR.
  • THY' nı savunmadan önce lütfen gidip Türkçe dersleri alır mısınız ?
  • THY BİR BAYRAK TAŞIYICI, BÜYÜK BİR FİLO, GÜÇLÜ BİR KADRO, EĞİTİM VE BAKIM MERKEZLERİ İLE GURUR DUYULABİLECEK POTANSİYELE SAHİP. ANCAK BU POTANSİYEL POPÜLİST İNSANLARIN ELİNDE YA! GÖKLERE ÇIKARILMIŞ, BOYANIP BADANA YAPILIP SUNULMUŞ, YA! KIYMETİ BİLİNMEYEN DIŞLANMIŞ-YADA ÖNEMİ DİKKATE ALINMAYAN BİRİMLERE DÖNÜŞMÜŞ, SADECE CILA/BOYAYLA YILLARDIR HEP AYNI!! YÖNETİMLER DEĞİŞİYOR AMA ARIZALAR HEP AYNI! ARIZA İNSANLARIN YÖNETİM ŞEKLİNDE AMA ÇÖZÜMÜNE KAFA YORAN OLMADI ŞİMDİYE KADAR. HERŞEYİN BİLİNEMEYECEĞİNİ BİR TÜRK'E ANLATAMAZSINIZ! BUDA MİLLET OLARAK BİZİM ARIZAMIZ:))
  • Uçakta mekaniktir, makinadır nekadar gelişmiş olsa da arıza yapacaktır elbet. Ancak bu nasıl iştir ki, Arızalı PACK'ler uçağın defterine üst üste kaydedilmişken, kaşelenip yapıldı diye uçuşa göndermek. Sonra mecburi iniş yapıp milleti perişan ettikten sonra, aaa olur tabi ama bizimle ÇOK GÜZEL İLGİLENDİLER demek. Biz salaksak arkadaşlar bizi daha çok güzel uyuturlar. Siz gurur duya durun rezillik ve skandal dolu uçuş ve kazaların yaşandığı THY ile. Daha çok malzeme çıkacak yöneten zihniyet aynı oldukça.
  • DAHA UKUDA DIYOSUN AMA KONUS SONRA GEL THY ILE GURUR DUYUYORUZ, TR DEKI EN IYI SIRKETLERDEN BIRI... ISTER KABUL ET ISTER ETME...BU ARADA BEN BASKA BIR YORUMCUYUM, THY DEN ARKADASDA YAZMAYA DEWAM ETSIN UKUDA YAZANA. :))
  • vay yesinler senin emergecysini....nasıl müdahele ettiginizi ben çok iyi biliyorum siz kafanızı yormayın....ne o uzayamı çıkacaksınız deve keserek..ya kimi kandırıyorsunuz...sizinki AB ye girecegiz masalı gibi birşey...merak etmetin vatadandaş daha ukuda....
  • THY'yi çekemeyenler utansın..
  • Aynı uçakla cumartesi 10:25 te NY ye uçtum. Çok büyük geçmiş olsun. Uçuş ekibinin iyi hizmeti için teşekkürler. Hepsi işini gerçekten iyi yapıyorlar. Her zaman en rahat yolculuğumu THY ile yaptım.
  • STAR ALLIANCE okuyunca aklina devemi geliyor? yoksa siyasi görüsün objektif bakmani mi engelliyor?
  • Devenin yapacağı iş bu kadardır...

Türk Hava Yolları’nın New York – İstanbul seferini yapan yolcu uçağı kabin basıncı arızası nedeniyle Londra’ya acil iniş yapan uçağı İstanbul Atatürk Havalimanı’na geldi. Acil iniş yapan uçağın yolcuları; ‘Londra’da THY yetkilileri bizimle çok iyi ilgilendiler. Gurur duyduk’ dediler

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada, “ New York-İstanbul seferini yapan Airbus A-340 tipi ‘Diyarbakır’ adlı ve TK-002 sefer sayılı uçak kabin basıncı arızası nedeniyle Londra Heathrow havalimanına Türkiye saatiyle sabah saat 08.00’de zorunlu iniş yaptı. İçinde 192 yolcu ve 15 mürettebat bulunan TC-JDK kuyruk tescilli uçağın Londra’da ki teknik ekip tarafından arızası giderildi. Uçak iki saatlik bir gecikmeyle saat 10.00’da tekrar havalandı“ denildi.

İstanbul Atatürk Havalimanı’na 2 saat rötarlı gelen Uçağın yolcuları arasında TÜSİAD Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, İstanbul’da gazetecilere olay hakkında kısa bir açıklama yaptı. Yalçındağ, “Olağanüstü bir şey yaşanmadı. Her kes sakindi. Pilotlar da ortamı gayet iyi idare ettiler. İnişimize bir saat kala pilot anons oksijen maskelerinin açılabileceği konusunda uyarıcı bir anons yaptı. Bir teknik arıza olduğunu ve en yakın meydana inebileceğimiz söyledi. O sırada okyanus üzerindeydik. En yakın yer olan Londra’ya indik. Orada arıza giderildi. Biraz rahatsızlık hissettik. Çocukların ve yaşlıların daha fazla oldu. Doktor kontrollük bir durum yoktu “

THY yetkileri bizimle çok iyi ilgilendi

Bu arada uçaktan çıkan diğer yolculardan ABD’de mermercilik yapan İrfan Erol ise basınç düşüklüğü nedeniyle nefes darlığı çektiğini belirterek, “ Kulakları rahatsızlanan ve kalbi sıkışanlar oldu. Londra’ya indik. Havalimanında iki saat kaldık. THY yetkilileri bize çok iyi davrandı. Gurur duyduk “ dedi.

THY-ACİL İNİŞ

THY-ACİL İNİŞ

"THY ile gurur duyduk"

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Misafir ~ 15 yıl önce
GEREKİRSE TÜRKÇE DERSLERİDE ALIRIM, BİLMEM GEREKEN VARSA GOCUNMAM ARKADAŞIM.AMA KEŞKE İNSANLARIN YAZILARI İLE DEĞİL BİLDİĞİN BİRŞEYLER VARSA HEPİMİZLE PAYLAŞMAYI BAŞARABİLSEYDİN. BENİM YAZIMDA THY'Yİ SAVUNAN TARAFI BEN BULAMADIM SEN BİR DAHA OKU İSTERSEN FAYDASI OLACAKTIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY' nı savunmadan önce lütfen gidip Türkçe dersleri alır mısınız ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY BİR BAYRAK TAŞIYICI, BÜYÜK BİR FİLO, GÜÇLÜ BİR KADRO, EĞİTİM VE BAKIM MERKEZLERİ İLE GURUR DUYULABİLECEK POTANSİYELE SAHİP. ANCAK BU POTANSİYEL POPÜLİST İNSANLARIN ELİNDE YA! GÖKLERE ÇIKARILMIŞ, BOYANIP BADANA YAPILIP SUNULMUŞ, YA! KIYMETİ BİLİNMEYEN DIŞLANMIŞ-YADA ÖNEMİ DİKKATE ALINMAYAN BİRİMLERE DÖNÜŞMÜŞ, SADECE CILA/BOYAYLA YILLARDIR HEP AYNI!! YÖNETİMLER DEĞİŞİYOR AMA ARIZALAR HEP AYNI! ARIZA İNSANLARIN YÖNETİM ŞEKLİNDE AMA ÇÖZÜMÜNE KAFA YORAN OLMADI ŞİMDİYE KADAR. HERŞEYİN BİLİNEMEYECEĞİNİ BİR TÜRK'E ANLATAMAZSINIZ! BUDA MİLLET OLARAK BİZİM ARIZAMIZ:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Uçakta mekaniktir, makinadır nekadar gelişmiş olsa da arıza yapacaktır elbet. Ancak bu nasıl iştir ki, Arızalı PACK'ler uçağın defterine üst üste kaydedilmişken, kaşelenip yapıldı diye uçuşa göndermek. Sonra mecburi iniş yapıp milleti perişan ettikten sonra, aaa olur tabi ama bizimle ÇOK GÜZEL İLGİLENDİLER demek. Biz salaksak arkadaşlar bizi daha çok güzel uyuturlar. Siz gurur duya durun rezillik ve skandal dolu uçuş ve kazaların yaşandığı THY ile. Daha çok malzeme çıkacak yöneten zihniyet aynı oldukça.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
DAHA UKUDA DIYOSUN AMA KONUS SONRA GEL THY ILE GURUR DUYUYORUZ, TR DEKI EN IYI SIRKETLERDEN BIRI... ISTER KABUL ET ISTER ETME...BU ARADA BEN BASKA BIR YORUMCUYUM, THY DEN ARKADASDA YAZMAYA DEWAM ETSIN UKUDA YAZANA. :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
vay yesinler senin emergecysini....nasıl müdahele ettiginizi ben çok iyi biliyorum siz kafanızı yormayın....ne o uzayamı çıkacaksınız deve keserek..ya kimi kandırıyorsunuz...sizinki AB ye girecegiz masalı gibi birşey...merak etmetin vatadandaş daha ukuda....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY'yi çekemeyenler utansın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Aynı uçakla cumartesi 10:25 te NY ye uçtum. Çok büyük geçmiş olsun. Uçuş ekibinin iyi hizmeti için teşekkürler. Hepsi işini gerçekten iyi yapıyorlar. Her zaman en rahat yolculuğumu THY ile yaptım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
STAR ALLIANCE okuyunca aklina devemi geliyor? yoksa siyasi görüsün objektif bakmani mi engelliyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Devenin yapacağı iş bu kadardır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000