10 Ekim 2010, Pazar 13:49:59

THY İLE "GÖKYÜZÜNDE FUTBOL MAÇI" (FOTO)

Türk Hava Yolları'nın (THY) dünyada 80 ülkede gösterime girecek yeni reklam filminde, dünya futbolunun efsanevi takımlarından Manchester United'in Wayne Rooney, Dimitar Berbatov, Patrice Evra, Rafael, Fabio ve Paul Scholes'in aralarında bulunduğu yıldızları rol aldı.
  • THY haricinde ülkemizde onlarca özel havayolu var ancak hiç biri nedense ülke tanıtımına katkıda bulunmuyor. İşte THY bu yüzden her zaman 1 numara, farkı burada ! ! !
  • ilk bursa başlıklı yorumu ben yazmıştım. amacım bu habere atlayacak olan bursalıları ti'ye almaktı. bilginize...
  • Diyelim ki aciklandi ne olacak.. ha 5 dolar ha fazla.. adamlar Sponsor olmus.. burada Tanitim ücreti konu bile edilmez.. hatta baskasi bun tanitim reklamini yapmaya cesaret bile edemez.. Tebrik edin .. engel olmayin yeter ..
  • Bursaspor saman alevi idi. Görüp göreceği başarı 2009 şampiyonluğu idi. Tebrikler... Ancak 5 büyükler içinde yer edinmesi zor... Her zaman 4+1 büyük vardır...
  • Uçak kaza yapınca neden abes oluyor demişsiniz. Sanırım düşürmek uçurmaktan daha zor olduğu içindir. Böyle bir hatırlatma yapmak istedim. Ancak THY'nin başarısı da artık küçümsenemeyecek noktadadır. Yiğidi öldürsek de hakkını yememek lazım.
  • Bir reklam filmi çekeceksiniz dünyaca ünlüleri kullanacaksınız ve bu reklam dünyada 80 ülkenin televizyonlarında yayınlanacak. Bu ne güzel bir tanıtım ne güzel bir reklam . . . Türkiye daha önce hiç böyle tanıtılmadı. Ayrıca sürekli kazaları söyleyen arkadaşlara lafım. büyük Havayollarının hemen hemen hepsi kaza yaptı.Yerde bindiginiz otomobil yada otobüsde kaza yapıyor. Trende yapıyor. Gemide yapıyor. Uçak yapınca neden abes oluyor ?????
  • Gökyüzünde potayı tutmak kolay idi ama koca kaleyi nasıl tutacaklar :)) THY işini bilir . . .
  • Manchaster'da cekim $250,000 dolar civarindadir.
  • BEN ÖDEMİCEM AMA SENİNDE BABAN YADA ANAN ÖDEMİCEK.SENİ RAHATSIZ EDEN NE BU KADAR ?SADECE BASİT BİR SORU BU REKLAM FİLMİ TOPLAM KAÇ PARAYA ÇEKİLDİ.Bİ CEVAB YAZINDA ÖGRENELİM???
  • ortadogunun (TC dahil) Ingiliz hegemonisi altinda oldugundan supheniz varsa boylece giderilmis olmasi lazim. Maalesef anlayan az , saldiran cok olur. Sansur ise belestir.......

''Gökyüzünde futbol maçı'' adı ile Manchester'da çekilen reklam filmi için bire bir boyutlarda gerçek bir yolcu uçağı inşa edildi. İki ay süren yapım aşamasının ardından başlayan çekimler iki gün sürdü.

David Beckham gibi ünlü futbolcuların global kampanyalarının reklam filmlerini çeken Marco Grandia'nın yönetmenliğini yaptığı reklam filminde, futbolcuların oyun koçluğunu kareograf Billy Wingrove yaptı. Türk ve İngiliz prodüksiyon ekiplerinin ortak çalışması ile hayata geçirilen filmde, 115 kişilik bir ekip görev yaptı.

Bire bir boyutlarda inşa edilen bir uçağın içinde oynanan maçta Manchester United takımının yıldız oyuncuları Wayne Rooney, Dimitar Berbatov, Patrice Evra, Rafael, Fabio, Paul Scholes, Darren Fletcher, Darron Gibson, Anderson ve Edwin Van Der Sar boy gösteren isimler oldu. İkizler Rafael ve Fabio, THY reklam filminin çekimleri sırasında sempatik tavırları ile tüm ekibin neşe kaynağıydı.

Gökyüzünde maç için kamera karşısına geçen bir diğer önemli isim 17 yıl Manchester United forması ile top koşturan efsanevi futbolcu Sir Bobby Charlton'du. Sir Charlton, filmin sürpriz finalinde genç kuşak ile birlikte rol aldı.

Manchester United'ın yıldız futbolcuları, reklam filminde bir yandan maç yaparken bir yandan da THY'nin yeni Business Class konseptinin tadını çıkardı.

Film 20 Ekim tarihinde uluslararası televizyon kanallarının ardından THY'nin uçtuğu 80 ülkede gösterime girecek.

İşte yakın bir tarihte gösterime girecek o reklam filminden kareler:









THY İLE "GÖKYÜZÜNDE FUTBOL MAÇI" (FOTO)

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Misafir ~ 14 yıl önce
THY haricinde ülkemizde onlarca özel havayolu var ancak hiç biri nedense ülke tanıtımına katkıda bulunmuyor. İşte THY bu yüzden her zaman 1 numara, farkı burada ! ! !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ilk bursa başlıklı yorumu ben yazmıştım. amacım bu habere atlayacak olan bursalıları ti'ye almaktı. bilginize...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Diyelim ki aciklandi ne olacak.. ha 5 dolar ha fazla.. adamlar Sponsor olmus.. burada Tanitim ücreti konu bile edilmez.. hatta baskasi bun tanitim reklamini yapmaya cesaret bile edemez.. Tebrik edin .. engel olmayin yeter ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bursaspor saman alevi idi. Görüp göreceği başarı 2009 şampiyonluğu idi. Tebrikler... Ancak 5 büyükler içinde yer edinmesi zor... Her zaman 4+1 büyük vardır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Uçak kaza yapınca neden abes oluyor demişsiniz. Sanırım düşürmek uçurmaktan daha zor olduğu içindir. Böyle bir hatırlatma yapmak istedim. Ancak THY'nin başarısı da artık küçümsenemeyecek noktadadır. Yiğidi öldürsek de hakkını yememek lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bir reklam filmi çekeceksiniz dünyaca ünlüleri kullanacaksınız ve bu reklam dünyada 80 ülkenin televizyonlarında yayınlanacak. Bu ne güzel bir tanıtım ne güzel bir reklam . . . Türkiye daha önce hiç böyle tanıtılmadı. Ayrıca sürekli kazaları söyleyen arkadaşlara lafım. büyük Havayollarının hemen hemen hepsi kaza yaptı.Yerde bindiginiz otomobil yada otobüsde kaza yapıyor. Trende yapıyor. Gemide yapıyor. Uçak yapınca neden abes oluyor ?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gökyüzünde potayı tutmak kolay idi ama koca kaleyi nasıl tutacaklar :)) THY işini bilir . . .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Manchaster'da cekim $250,000 dolar civarindadir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BEN ÖDEMİCEM AMA SENİNDE BABAN YADA ANAN ÖDEMİCEK.SENİ RAHATSIZ EDEN NE BU KADAR ?SADECE BASİT BİR SORU BU REKLAM FİLMİ TOPLAM KAÇ PARAYA ÇEKİLDİ.Bİ CEVAB YAZINDA ÖGRENELİM???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ortadogunun (TC dahil) Ingiliz hegemonisi altinda oldugundan supheniz varsa boylece giderilmis olmasi lazim. Maalesef anlayan az , saldiran cok olur. Sansur ise belestir.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000