16 Ocak 2013, Çarşamba 11:19:52

THY İLE DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU'NA...

Türk Hava Yolları, Türkiye'nin rüzgar sörfünde parlayan yıldızı Lena Aylin Erdil ile olan sponsorluk anlaşmasını bu yıl da devam ettirme kararı aldı...
  • Memati'ye benzeyen ve kravatsız olan Rizeli arkadaş hangi birimin Müdürü merak ettim.. THY de çalışan değil de bir ortak falan gibi duruyor.. ciddeen MEMATİ ye benzetmiş kendisini... Topçugillerden mi Kotilgillerden mi acaba ?? Ama Rizeli olduğu kesin gibi..

Bayrak taşıyıcı Türk Hava Yolları, 2008 yılından beri Lena Aylin Erdil'e verdiği sponsorluk desteğini bu yıl da devam ettirme kararı aldı. Taraflar Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü'nde biraraya gelerek anlaşmayı yeniledi.

5 Kasım ve 2 Aralık 2012 tarihleri arasında Güney Afrika Namibia Luderitz'de yapılan Dünya Rüzgar Sörfü Sürat Yarışması'nda 45.74 knotluk derecesiyle dünyanın en hızlı 2. bayan sörfçüsü ünvanının olduğunu belirten Erdil, 'şimdiki hedefim dünya şampiyonu olmak' dedi.

Türk Hava Yolları'nın desteğiyle başarılar kazandığını ifade eden Erdil, Mayıs ayında Kore'de yapılacak dünya şampiyonluğunu Türk Hava Yolları'nın da desteğiyle kazanmak istediğini belirterek THY'ye desteğinden ötürü teşekkür etti.

Anlaşma töreninde konuşma yapan Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Ali Genç, 'Türk Hava Yolları dünya havayolları klasmanında çok büyük aşamalar kaydetmiş ve önemli bir noktaya gelmiştir. Yolcu sayımız 2012 yılında 39 milyona, doluluk oranımız yüzde 77.7'ye çıkmıştır. Bu rakamlar ışığında dünyada adından söz ettirir bir marka olmuştur. Türkiye'nin dünyadaki markası olan THY, Türk sporculara katkı vermeye de devam ediyor. Türkiye'nin gururu Lena Aylin Erdil'e de yaşattığı başarılardan dolayı teşekkür ediyoruz ve kendisiyle çalışmaya devam ediyoruz. Umarım dünya şampiyonluğunu kazanır' şeklinde konuştu.

Türk Hava Yolları'nın Türk sporuna son derece önemli katkılarının olduğunu ifade eden THY Sponsorluk Yatırımları Müdür'ü Murat Öz ise, 'Türk Hava Yolları Türk sporunun kanatlarıdır. Milli takıma verdiğimiz desteğin yanısıra 1. ve 2. lig takımlarımızın da ulaşım sponsoruyuz. Desteğe devam edeceğiz. Lena Aylin Erdil de bunlardan biridir. Erdil'in en büyük hayali dünya şampiyonu olmak. Destek verdiğimiz sporcunun başarısı bizim için gurur kaynağıdır. Kendisine her türlü desteği vermeye hazırız. Türk Hava Yolları sponsorluk anlaşmaları sonrasında marka değerini hızla yükseltip dünyada 16. sıraya çıkmıştır. Bu sıralamada ilerlemeye de devam edeceğiz. Sponsorluk anlaşmaları için yeni görüşmelerimiz devam ediyor. Bunlar zaman içinde açıklanacak' şeklinde konuştu.

Türkiye'nin rüzgar sörfünde gururu olan Erdil, 2008'de Çeşme'deki PWA Dünya Şampiyona'sında 4., 2011'de PWA Dünya Şampiyona'sının Vietnam Ayağı'nda 5. olmuştu.

THY İLE DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU'NA...

Yorumlar

Şu ~ 11 yıl önce
Memati'ye benzeyen ve kravatsız olan Rizeli arkadaş hangi birimin Müdürü merak ettim.. THY de çalışan değil de bir ortak falan gibi duruyor.. ciddeen MEMATİ ye benzetmiş kendisini... Topçugillerden mi Kotilgillerden mi acaba ?? Ama Rizeli olduğu kesin gibi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sanırım ~ 11 yıl önce
Hamdi Topçu bile kravatsız görüntü vermeyerek bir THY çalışanı görüntüsü veriyor. Bazı Başkanlar demek ki daha patronsal görüntü veriyor. Kesin Topçugil akraba ı ulemadandır. yoksa cesaret edemez kimse..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000