31 Ekim 2014, Cuma 14:01:09

THY İLE BVB'DEN ÇOCUKLAR İÇİN YARDIM GECESİ

THY ile Alman futbol kulübü Borussia Dortmund(BVB), Gana'da yardıma muhtaç çocuklar yararına Almanya'nın Dortmund kentinde yardım gecesi yemeği düzenledi.
  • Gayet iyi yapiyor.
  • Nuri'nin resmi yok

THY ile Alman futbol kulübü Borussia Dortmund, Gana'da yardıma muhtaç çocuklar yararına Almanya'nın Dortmund kentinde yardım gecesi yemeği düzenledi.

Türk Hava Yolları (THY) Orta Avrupa Satış ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Fatih Cığal, "Almanya’da bizim Türkiye dışında en büyük pazarımız. Bu pazardan elde ettiğimiz kazanımlardan önemli bir kısmını da Afrika'daki yardıma muhtaç insanlara aktarmak için bu geceyi düzenledik" dedi.

THY ile Alman futbol kulübü Borussia Dortmund (BVB), Gana'da yardıma muhtaç çocuklar yararına Almanya'nın Dortmund kentinde "yardım gecesi" yemeği düzenledi. Burada konuşan Cığal, dünyada en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden THY'nin, dünya genelinde bir numaralı havayolu şirketi olmayı hedeflediğini söyledi.

THY'nin küresel şirket olmanın getirdiği sorumluklulukları bulunduğunu aktaran Cığal, "Almanya, bizim Türkiye dışında en büyük pazarımız. Bu pazardan elde ettiğimiz kazanımlardan önemli bir kısmını da Afrika'daki yardıma muhtaç insanlara aktarmak için bu geceyi düzenledik. Partnerimiz BVB ve Almanya'dan misafirlerimizin de katılımıyla Gana'da su kuyuları açılması için bir destek kampanyası başlattık" diye konuştu.

Geceye katılımın beklentilerin üzerinde gerçekleştiğini ifade eden Cığal, toplanan yardım tatmin edici seviyede olduğunu sözlerine ekledi.

BVB Pazarlama Müdürü Carsten Cramer ise BVB'nin sosyal projelere duyarlı olduğunu vurgulayarak, "Bir buçuk yıl önce THY ile başladığımız sponsorluk işbirliğiyle beraber yeniden sosyal projelere imza atıyoruz. Bu yardım gecesini bunun önemli bir örneği" değerlendirmesinde bulundu.

THY ile dayanışma halinde çeşitli çalışmalar yürüttüklerini anlatan Cramer, ayrıca ırkçılığa ve aşırı sağa karşı, göçmenlerin ise Almanya'ya uyum sağlaması adına çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

"YARDIMA MUHTAÇ ÇOCUKLAR İÇİN BURADAYIZ"

BVB'li milli takım oyuncusu Nuri Şahin ise bu etkinlikte yer almaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, "Öncelikle THY'nin yardımıyla düzenlenen bir gece olduğu için buradayım. İkincisi kendi kulübümle beraber olduğum için ve en önemlisi de muhtaç çocuklara yardım amacıyla buradayız. Burada yardımım olursa da tabii ki sevinirim" diye konuştu.

Öte yandan, yardım gecesine aralarında BVB'li bir diğer Türk oyuncu İlkay Gündoğan, bayanlar eski dünya boks şampiyonu Ina Menzer, eski Alman ralli pilotu Lina van de Mars, Alman dizi oyuncuları Alexander Solti ve Vaile Fuchs'un da bulunduğu çok sayıda tanınmış Türk ve Alman davetli katıldı.

Ayrıca, BVB'li futbolcu Sebastian Kehl ile yemek fırsatı ve THY'nin İstanbul bileti açık artırmayla satışa sunuldu. Buradan elde edilecek gelirin Gana'da su kuyusu açma işleminde kullanılacağı bildirildi.





















THY İLE BVB'DEN ÇOCUKLAR İÇİN YARDIM GECESİ

Yorumlar

kral ~ 9 yıl önce
Gayet iyi yapiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Nuri'nin resmi yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000