05 Ocak 2012, Perşembe 09:04:11

THY İLE BALKANLAR ARTIK ÇOK UCUZ

Türk Hava Yolları, İstanbul’dan Üsküp, Priştina, Tiran, Podgorica, Zagreb, Ljubljana, Belgrad, Saraybosna, Kişinev, Bükreş ve Sofya’ya gidiş-dönüş herşey dahil 99 Avro’ya uçuruyor.
  • Allah aşkına indirim diyorlar...millete sınırsız reklam yapıyorlar...ama diğer şirketlerle aralarındaki uçurumu görmüyorlar... bırakın onu kalite diyorlar...bırakın bu işleri....bende thy teknik personeliyim....o uçakların uçtuğuna kaza bela vermemesine şaşırıyorum...allah o nalet şeylere binenlere akıl fikir versin...gerçekten akıl işi değil...bide arızalarını bilseler :)
  • dunyadan bu kadar kopuk bir ucret yonetimi gorulmus degil,kurallarda yine ayni sacmaliklar,kimse bunlara dur diyemiyor,yazik bu sirkete
  • ARKADASLAR SANMAYINKI THY CANI VATANDASA IYILIK YAPMAK ISTEDI ONDAN FIYAT INDI ASLA DEGIL TABIKI PEGASUS BU HATTA YENI UCAKLARLA GIRINCE DOLULUK CIDDI SEKILDE DUSTU HAZIRAN/TEMMUZ AYINDA BILE USKUP GIDIS DONUS PEGASUSTA 210 TL MECBUREN INDIRIM YAPIYOR REKABET COK GUZEL VATANDASIN FAYDASONA
  • Seyahat en geç 30 Nisan'a planlanabiliyor, ama biletler en geç 31 Ocak'ta (seyahat tarihinden 30 gün önce) alınabiliyor. Peki bu nasıl olabiliyor... Benim matematiğim biraz zayıfladı galiba :)
  • otobusten ucuz,dua edin oralarda ciddi rakibiniz yok,,
11 Balkan kentinden İstanbul’a ve İstanbul’dan 11 Balkan kentine yapılacak olan şok fiyatlı kampanya, içerisinde 7 vizesiz Balkan destinasyonunu da barındırıyor.

Kampanyadan yararlanmak için biletlerin 5 Ocak 2012 ile 31 Ocak 2012 tarihleri arasında (seyahatten 30 gün önce olmak kaydıyla) alınması, seyahatin 13 Şubat 2012 ile 30 Nisan 2012 tarihleri arası için planlanması ve maksimum kalış süresinin 10 gün olması gerekiyor.

Ayrıca kampanya dahilindeki 11 noktadan İstanbul’a vardıktan sonra seyahatlerini yurtiçinde başka bir noktaya devam ettirmek isteyen veya İstanbul dışında başka bir yurtiçi noktadan İstanbul aktarmalı olarak kampanya dahilindeki 11 noktaya seyahat etmek isteyen (gruplar hariç) yolcular sadece gidiş-dönüş herşey dahil 80 Avro ilave ücret ödeyerek kampanyadan yararlanabiliyor.

Herşey dahil 99 Avro’luk biletler Türk Hava Yolları’nın resmi web sitesinden temin edilebileceği gibi, tüm Türk Hava Yolları satış ofislerinden ve acentelerden herşey dahil 109 Avro’ya temin edilebiliyor.
THY İLE BALKANLAR ARTIK ÇOK UCUZ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
Allah aşkına indirim diyorlar...millete sınırsız reklam yapıyorlar...ama diğer şirketlerle aralarındaki uçurumu görmüyorlar... bırakın onu kalite diyorlar...bırakın bu işleri....bende thy teknik personeliyim....o uçakların uçtuğuna kaza bela vermemesine şaşırıyorum...allah o nalet şeylere binenlere akıl fikir versin...gerçekten akıl işi değil...bide arızalarını bilseler :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
dunyadan bu kadar kopuk bir ucret yonetimi gorulmus degil,kurallarda yine ayni sacmaliklar,kimse bunlara dur diyemiyor,yazik bu sirkete

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ARKADASLAR SANMAYINKI THY CANI VATANDASA IYILIK YAPMAK ISTEDI ONDAN FIYAT INDI ASLA DEGIL TABIKI PEGASUS BU HATTA YENI UCAKLARLA GIRINCE DOLULUK CIDDI SEKILDE DUSTU HAZIRAN/TEMMUZ AYINDA BILE USKUP GIDIS DONUS PEGASUSTA 210 TL MECBUREN INDIRIM YAPIYOR REKABET COK GUZEL VATANDASIN FAYDASONA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Seyahat en geç 30 Nisan'a planlanabiliyor, ama biletler en geç 31 Ocak'ta (seyahat tarihinden 30 gün önce) alınabiliyor. Peki bu nasıl olabiliyor... Benim matematiğim biraz zayıfladı galiba :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
otobusten ucuz,dua edin oralarda ciddi rakibiniz yok,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000