18 Kasım 2016, Cuma 09:46:25

THY ile Air Europa anlaştı

İspanyol şirket Air Europa ile Türk Hava Yolları ortak uçuş anlaşması yaptı.
  • thy star alliance'da şu an fazlalık görülen bir şirket. transatlantik hatlarda lufthansa-united aslan payını kimseye vermiyor. yani thy şu an star alliance'dan pek yarar elde edemiyor. oneworld'ün doğu avrupa'da thy gibi bir şirkete ihtiyacı olabilir. zaten american'la eskiden kalma bi geçmişi var thy'nin. afrika ve uzakdoğu'daki ağı oneworld'de kıymete binebilir. ama thy'nin oneworld'e geçmesi british'in işine gelir mi, orası meçhul :))))
  • Ne anlaşma beee!!!
  • Avrupada cogu sirketler zor isliyor kapitalizm yuzunden, sadece buyuk unlu basinda CEO olan sirketler iyi gidiyo, gerci isten atilanlar oluyo parada cebe kaliyo. Air Europa THY bitircek, zarar yapan sirketle anlasilmaz!!!
  • Uçtuğum en kalitesiz şirket air europa kesinlikle thy ye yolcu kaybettirir, anlaşmayı kim yaptıysa tebrikler, biraz aklınızı kullanın artık.
  • Zaten iki şirket 1 ay önce anlaşma yapmışlardı.. Air Europa Güney Amerika bağlantısı olan bir şirket.. Bence daha iyi bağlantı yapılması gerekir ki TK Air Europa yolcularını Asyaya taşısın.
  • bu anlaşmalar güzel ama bence thy bu ülkelerde sefer sayısını azaltıp uçak sayısını azaltmanın ve doğal olarak personel çıkışı!

İspanyol şirket Air Europa ile Türk Hava Yolları ortak uçuş anlaşması yaptı.

Skyteam üyesi Air Europa ve Star Alliance üyesi Türk Hava Yolları arasında yapılan ortak uçuş anlaşmasına göre şirketler bazı hatlarda kendi kodlarıyla uçuş yapacak.

Anlaşmaya göre ortak yapılacak uçuşlar:

Air Europa:

Madrid – İstanbul Atatürk

Türk Hava Yolları:

Madrid – Gran Canaria
Madrid – Ibiza
Madrid – Palma Mallorca

THY ile Air Europa anlaştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

star alliance ~ 7 yıl önce
thy star alliance'da şu an fazlalık görülen bir şirket. transatlantik hatlarda lufthansa-united aslan payını kimseye vermiyor. yani thy şu an star alliance'dan pek yarar elde edemiyor. oneworld'ün doğu avrupa'da thy gibi bir şirkete ihtiyacı olabilir. zaten american'la eskiden kalma bi geçmişi var thy'nin. afrika ve uzakdoğu'daki ağı oneworld'de kıymete binebilir. ama thy'nin oneworld'e geçmesi british'in işine gelir mi, orası meçhul :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 7 yıl önce
Ne anlaşma beee!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
no yapma ~ 7 yıl önce
Avrupada cogu sirketler zor isliyor kapitalizm yuzunden, sadece buyuk unlu basinda CEO olan sirketler iyi gidiyo, gerci isten atilanlar oluyo parada cebe kaliyo. Air Europa THY bitircek, zarar yapan sirketle anlasilmaz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rezil bir şirket ~ 7 yıl önce
Uçtuğum en kalitesiz şirket air europa kesinlikle thy ye yolcu kaybettirir, anlaşmayı kim yaptıysa tebrikler, biraz aklınızı kullanın artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birileri mama yemistir ~ 7 yıl önce
Bal tutan parmagini yalar derler kim bilir neler alindi neler verildi
AirEuropa ~ 7 yıl önce
Zaten iki şirket 1 ay önce anlaşma yapmışlardı.. Air Europa Güney Amerika bağlantısı olan bir şirket.. Bence daha iyi bağlantı yapılması gerekir ki TK Air Europa yolcularını Asyaya taşısın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O dedigini ~ 7 yıl önce
Zaten yapan QR , EK var hemde daha fazla baglanti ve uygun fiyatlarla. Ucak ici hizmet kalitesinden bahsetmiyorum bile...
güzel ~ 7 yıl önce
bu anlaşmalar güzel ama bence thy bu ülkelerde sefer sayısını azaltıp uçak sayısını azaltmanın ve doğal olarak personel çıkışı!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havana ~ 7 yıl önce
Bir de ne dediği anlaşılabilse ah..
havana ya ~ 7 yıl önce
sen havacımısın yada basmıyormu adam diyorki thy az yolculu hatlardan çıktıkça uçakları boşa cıkacak ve geri gönderecek buda personel azltımı demek!!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000