05 Kasım 2015, Perşembe 12:13:09

THY iki yeni hat daha açıyor

Türk Hava Yolları Afrika seferlerini artırmaya devam ediyor.
  • deli maykı verirlerse 3 frekans olmaz o uçuşlar :)))
  • 330ztculara hayırlı uğurlu olsun!!
  • Mail de frekans detayına bakarsanız anlarsınız sevgili havalılar. Mauiritius önce açılacak ardından Madagaskar uçuşu birkaç ay sonra eklenecek. Aralıkta başlayacak Sefer haftada 3frekans olarak başlayıp Madagaskar ile birlikte sefer sayısı haftada 4 olacak. Biraz okuduğunuzu anlayın ama lütfen ben yıldım sizden
  • Atatürk Havaalanı nereye kadar taşıyabilecek çok merak ediyorum. Matematiksel olarak imkansız sınıra çok az kaldı gibi geliyor. Pasaport kontrolünden sonraki bölüm havasız ve İstiklal caddesi ile yarışacak kalabalıkta. Pist boş alan bulan uçak koyuyor. Havada bulut olsa onlarca uçuş erteleniyor. Hayırlısı. Yetiş 3. Havalimanı!
  • orgi den yurtdışı seferleri ne zaman başlayacakmış haberiniz var mı ? benim var. hiç başlamayacakmış.
  • Her ikisi de 15 Aralık'ta başlıyor. İstanbul – Port Louis – Antananarivo (MRU-TNR) – Port Louis – İstanbul seferleri haftada 4 frekans olarak planlanmış olup, 15 Aralık 2015 tarihi itibarıyla başlayacaktır.
  • A340 ların çekmediği kahır kalmadı ayol!
  • Aynı uçuş 2 noktaya gidiyor. DOlaysıyla ikisi de Aralık'ta başlıyor haftada 3 gün olarak. Şubat'ta da 4 güne çıkıyor. Keşke havacılık haber sitesi olarak daha dikkatli olabilseniz.

Türk Hava Yolları Afrika seferlerini artırmaya devam ediyor. THY'nin Madagaskar ve Mauritius seferlerine başlayacağı öğrenildi.

Bugün Durban seferleriyle birlikte Afrika’daki uçuş sayısını 46’ya yükselten THY, kısa bir süre sonra bu kıtadaki seferlerine yenilerini ekleyecek. Edinilen bilgiye göre THY'nin Aralık ayında Mauritius'e, Şubat ayında da Madagaskar'a uçacağı öğrenildi.

Seferlerine A340 tipi uçaklarla başlayacak olan şirket, uçuşlarını haftada 3 kez gerçekleştirecek.

THY iki yeni hat daha açıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

320 f/o ~ 8 yıl önce
deli maykı verirlerse 3 frekans olmaz o uçuşlar :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 8 yıl önce
330ztculara hayırlı uğurlu olsun!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mail'i okuyun bari ~ 8 yıl önce
Mail de frekans detayına bakarsanız anlarsınız sevgili havalılar. Mauiritius önce açılacak ardından Madagaskar uçuşu birkaç ay sonra eklenecek. Aralıkta başlayacak Sefer haftada 3frekans olarak başlayıp Madagaskar ile birlikte sefer sayısı haftada 4 olacak. Biraz okuduğunuzu anlayın ama lütfen ben yıldım sizden

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 8 yıl önce
Atatürk Havaalanı nereye kadar taşıyabilecek çok merak ediyorum. Matematiksel olarak imkansız sınıra çok az kaldı gibi geliyor. Pasaport kontrolünden sonraki bölüm havasız ve İstiklal caddesi ile yarışacak kalabalıkta. Pist boş alan bulan uçak koyuyor. Havada bulut olsa onlarca uçuş erteleniyor. Hayırlısı. Yetiş 3. Havalimanı!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bbb ~ 8 yıl önce
merak etme, yeni yer altı uçak parkı yakında yapılıyor :-) bir de yeni yer altı iniş pisti olucak :-))))
rezalet ~ 8 yıl önce
orgi den yurtdışı seferleri ne zaman başlayacakmış haberiniz var mı ? benim var. hiç başlamayacakmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlış bilgi ~ 8 yıl önce
Her ikisi de 15 Aralık'ta başlıyor. İstanbul – Port Louis – Antananarivo (MRU-TNR) – Port Louis – İstanbul seferleri haftada 4 frekans olarak planlanmış olup, 15 Aralık 2015 tarihi itibarıyla başlayacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Leman ~ 8 yıl önce
A340 ların çekmediği kahır kalmadı ayol!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TurkishSky ~ 8 yıl önce
Aynı uçuş 2 noktaya gidiyor. DOlaysıyla ikisi de Aralık'ta başlıyor haftada 3 gün olarak. Şubat'ta da 4 güne çıkıyor. Keşke havacılık haber sitesi olarak daha dikkatli olabilseniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000